Nokia 5800XM & Nokia 5530XM İçin 4x5 Menü (Sadece C6 FW'li Teller İçin)

Sponsorlu Bağlantılar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım ben fılwbrowser ile resourcenin içine rompacther deki opemall4 ve readroot calıstırmadan bısey atamıyorum guvenlı deıl fılan dıyor atmıyor ama onları aktıf yapıp attım ancak olmuyor bı turlu anlamadım ne ıs :(

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım ben fılwbrowser ile resourcenin içine rompacther deki opemall4 ve readroot calıstırmadan bısey atamıyorum guvenlı deıl fılan dıyor atmıyor ama onları aktıf yapıp attım ancak olmuyor bı turlu anlamadım ne ıs :(

Rompatcherdan c2z.rmp yi aktif edip Add the auto yaptın mı?

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
evt yaptım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sonra menuyu sonlandırdın yada teli kapatıp actın dimi?

teli kapatıp açtıktans sonra rompatchera girdiğinde c2z.rmp yeşil mi peki ?

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
evt yeşil ama olmuyor anlamadım herşeyinizi yaptım bı bunu yapamadım :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım Baştan Yapıyım Dedim c2z yi pacthesden sıldım yenıden programdan genraıte dedım ama faıled dıyor ama e de gorukmuyor :) bana c2z lazım :D kurarken uyumlu olmaya bılır dıyor

Progressivity

Progressivity

Üye
eline sağlık dostum yaptım harika oldu gerçekten :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
dostum bende c2z programi generate diyince failed diyor basarisiz yanı nıye acaba :(

Progressivity

Progressivity

Üye
dostum bende c2z programi generate diyince failed diyor basarisiz yanı nıye acaba :(

c2z maker programını kaldır tekrardan kur

bide bu 4x5 menü bende geç açılıyor yaa tel açıldığı gibi o menü çıkmıyor biraz bekliyor bi 10sn kadar falan sonra devreye giriyor herkeste mi böyle bu yoksa ben mi bi hata yaptım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
c2z maker programını kaldır tekrardan kur

bide bu 4x5 menü bende geç açılıyor yaa tel açıldığı gibi o menü çıkmıyor biraz bekliyor bi 10sn kadar falan sonra devreye giriyor herkeste mi böyle bu yoksa ben mi bi hata yaptım

XML'den ayarları okuduğu için herkeste öyle. Açılışta yüklenen programların sayısı ne kadar artarsa o sürede o kadar uzar :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bu hala failed diyor kurup yukledım acaba sızın c2z yi upload edemezmisiniz çok makbule geçer :)

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bu hala failed diyor kurup yukledım acaba sızın c2z yi upload edemezmisiniz çok makbule geçer :)

Her telefonunu c2z.rmp'si farklıdır. Birde şu makeri dene. Sonucu bana bildir.

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadasım bununla oluşturdum resourceye attım GRID diye dosya oldu rompacthden c2z yı auto yaptım yesıl oldu kapatıp açtım ama değişiklik yok telefonda.

Progressivity

Progressivity

Üye
rom patcherdan c2z patchini yeşil yaptıktan sonra birde auto start yapman lazım seçeneklerden ama az önce MegaloManiaX arkadaşımızında dediği gibi patchin xml den okunması biraz zaman alıyormuş o yüzden açıştan yaklaşık bir 10-15sn (duruma göre) sonra devreye giriyor 4x5 menü

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
arkadaşım yeşil yaptım auto yaptım res attım ama olmuyor bir türlü sadece bunu yapamadım hersey tam

hem ben rompacthdan readroot openall aktif yapmadan degişiklik yapamiyorum

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yeşil yaptım auto yaptım res attım ama olmuyor bir türlü sadece bunu yapamadım hersey tam

hem ben rompacthdan readroot openall aktif yapmadan degişiklik yapamiyorum

Tele Hard Format at ve Hafıza kartınıda komple biçimlendir. Aklıma başka çözüm gelmiyor. Çünkü belli bir hata kodu yok ve sadece yapamayan sensin. Dediğim gibi hard format ve hafıza kartını biçimlendir. Birde beinm konudaki FW'yi yükledin dimi?

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
evt yükledim dediklerini yapiyim bide son kez bakalım olcak mı :)

Arkadaşım FW yi Baştan kurdum hafızayı biçimlendirdim ama resource nın ıcıne dosya atmama ısın vermıyor file serverle nasıl olcak güvenlik nedeniyle filan yazıyor?

tugrul_27

tugrul_27

Üye
ellerinize ve emeğinize sağlık değerli arkdaşlar

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bu sorun sadece bende hrlde yuklemekten vazgectım napalım artık dosyayı atamıyoz bılgısyaara takıp attım res attım ama yıne olmuyor neyse sağlık olsun :(

Progressivity

Progressivity

Üye
sen C6 yazılımını doğru olarak yükledin mi acaba ya sanırım senin telin hacksiz ki oraya erişime izin verilmiyorr

Üst Alt