umutgidik
Üye
Dediklerini aynen uyguladım ama sorun devam ediyor. Hafıza kartımda sadece 20 adet mp3 ve oviden indirdiğim ebuddy ve brightlite programı var. Ama bu sefer onlarıda kurmadan deneyeceğim. Teşekkürlerbuna hafıza kartındaki bi program neden oluyor büyük ihtimal bende çok sık yaşıyordum bu programı öncelikle hafıza kartını biçimlendirmeni ve sonra hard format atmanı tavsiye ederim

TeLefon hack Limi ?
ArkadaşLarında dediği gibi hiç bişey kaLmasın hafıza kartını 0 yap biçimLendir hard format at
Bendede oLuyordu o sorun ama son 2 gündür hiç oLmadı . BiLmiyorum artık bu nedir .saynı sorundede oluyo hafıza kartında hiç bişey yokken hard formatlıyken bile aynı sorun oluyor sonra birden kesiliyo 3 5 gün sonra tekrarlıyo hacklı atsammı ki ?
nokıanın çok büyük ayıbı bu hatayı veren 5800ları toplamaları lazım..

Çok haklısın dostum bence büyük ayıp. Normal kullanırken ekran birden çizgilerle dolup resetleniyor. Ne yaptıysam düzelmedi günde 4-5 kez olmaya basladı. Hafıza kartını çıkarttım ve telefonda hiç yazılım yok am ayine aynı![]()

Ben kvk teknik servise yarın sorunu bildilrecem vede resmide yolluyacağım. bakalım ne diyecekleraslında bu müşteri haklarından anlıyan arkadaş yokmu bu hatayı veren arkadaşlar olarak nokıa ya başvursak ilgilenseler nasıl bi hak talep edebiliriz![]()
Ben kvk teknik servise yarın sorunu bildilrecem vede resmide yolluyacağım. bakalım ne diyecekler

Ewet destek hattınada atacağım maili çok sıkıcı br durum. Şimdilik herkese ii gecelerBende nokıa destek hattını mail atmıştım 4 gün sonra aradılar soft format önerdiler yaptım geçmedi bende arın nokıa destek hattını arayım söylüyim olayı...

Ewet destek hattınada atacağım maili çok sıkıcı br durum. Şimdilik herkese ii geceler![]()