• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Survivorda çalan bir şarkı izleyen ve bilen varsa LÜTFEEN!!

Sponsorlu Bağlantılar

murtibay

Üye
dostum şu 2 parçayı dinle bakalım büyük ihtimal bu olması lazim
Cuando Volveras - Aventura ( bence bu )
El preso - fruko y sus tesos ( bide bunu dene olmadıysa ) umarım işine yarar

kardeşim çok teşekür ederim saol 1 aydır bu şarkıyı arıyordum

rossi53

Üye
selam arkadaşlar..başak elendiginde çalan slow bir parçayı soracaktım,acaba şarkının ismini bileniniz varmı ??

jason88

Üye
selam arkadaşlar, linkteki 7.50 dk da başlıyan parçayı bilen varmı. BAyadır bu parçayı arıyorum ama bulamadım bi türlü. Son ödül yarışmasındaki yemek alırken çalan parça

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
selam arkadaşlar, linkteki 7.50 dk da başlıyan parçayı bilen varmı. BAyadır bu parçayı arıyorum ama bulamadım bi türlü. Son ödül yarışmasındaki yemek alırken çalan parça

dostum senin aradığın parçada kesinlikle bu Aventura - Obsesion dinlemesi çok keyifli bi parça.

--------------- Ekleme ---------------

selam arkadaşlar..başak elendiginde çalan slow bir parçayı soracaktım,acaba şarkının ismini bileniniz varmı ??
secret garden dinle kardes buna benzer bi ton parçası var.

reallin

Üye
arkadaşlar survıvorda çalan gitarlı bir müzik var melodiside şöyleydi hatta dındırı dındırı dın dın dırı dı dı bu şarkının ismini bilen varsa yazabilir mi ?? şimdiden teşekkürler

ozlem_blue

Üye

Toni Braxton - Un-break my heart diye biliyorum ben ama o değilsede aramaya devamm..

Peki bana yardımcı olacak biri varmı?

24.08. ödül oyununda İhsan Ertan arabadan inip otele gittiklerinde çalan hareketli bir şarkı vardı? İtalyanca bir şarkı onu biliyorumda şarkının adını bilmiyorum 90'lı yıllara ait bi şarkı.

melllike

Üye
yha arkadaşlar merve adada tek başına iken sahilde yürürken çalan bi parça çok hoşuma gitti eğer bilen varsa söylerse çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler :))

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
yha arkadaşlar merve adada tek başına iken sahilde yürürken çalan bi parça çok hoşuma gitti eğer bilen varsa söylerse çok memnun olurum..şimdiden teşekkürler :))

Craig David - Seven days

mrcnglr

Üye
Arkadaşlar linkteki videoda 13:14 dk da çalan şarkıyı bulabilirseniz çok sevinirim harika bir şarkı.

Bu daha da güzel sözlerini söylemiyor ama müzik süper lütfen bu daha önemli dakika 15.55 dk Şimdiden teşekkürler !..

cicivicic

cicivicic

Üye
Merhaba, ben de kaç senedir arıyorum hatta amerikada bile dinledim ama bir türlü parçanın adını bulamadım, yardımcı olmanızı rica ederim, Bahsettiğim parca linkteki 12. dakikada geciyor. Sarkıyı bilen var midir ?

melllike

Üye
gerçekten çok teşekkür ederim :)

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
Arkadaşlar linkteki videoda 13:14 dk da çalan şarkıyı bulabilirseniz çok sevinirim harika bir şarkı.

Bu daha da güzel sözlerini söylemiyor ama müzik süper lütfen bu daha önemli dakika 15.55 dk Şimdiden teşekkürler !..

bu ilk parça Blu Cantrell - Hit 'em up style

buda 2. parça Apocalyptica-Fade to black bide tavsiye vereyim Stratovarius - Destiny

reallin

Üye
slm arkadaşlar survivorda çalan bir şarkı elektro gitarla başlıyor hareketli yabancı bir müzik hatta disco kralında konuklar gelincede çalınıyor bilen var mı o şarkıyı.

rakadeniz

Üye
Merhaba, ben de kaç senedir arıyorum hatta amerikada bile dinledim ama bir türlü parçanın adını bulamadım, yardımcı olmanızı rica ederim, Bahsettiğim parca linkteki 12. dakikada geciyor. Sarkıyı bilen var midir ?

yaa hiç sorma kardeşim yav bende bu şarkıyı arıyorum tüm formlara yazdım ama cevap veren yok 12 dakkada çalan parça çok güzel dostluktan felan bahsediyor şarkıda ama sözleri çok anlamlı ve güzel. birisi yardımcı olsun help plaseeeeeeee :ağlarım:

reallin

Üye
burda 8.57'de çalan müziği bilen varsa ismini yazabılır mı ne zamandır arıyorum bır turlu bulamadım bna yardımcı olur musnz şimdiden teşekkürler

cicivicic

cicivicic

Üye
yaa hiç sorma kardeşim yav bende bu şarkıyı arıyorum tüm formlara yazdım ama cevap veren yok 12 dakkada çalan parça çok güzel dostluktan felan bahsediyor şarkıda ama sözleri çok anlamlı ve güzel. birisi yardımcı olsun help plaseeeeeeee :ağlarım:

Bilene odul vericem , o noktaya geldim yani :)

erdiiiiii

Üye

4:00 dkkasnda çalıyo..bnde bulamadım bu

şarkıyı bilen varsa lütfennnnnn paylaşabilirmi...!!

aynen ya bnde bilene ödül vercem ...

Redforlove

Üye
burda 8.57'de çalan müziği bilen varsa ismini yazabılır mı ne zamandır arıyorum bır turlu bulamadım bna yardımcı olur musnz şimdiden teşekkürler

buyurun (: size tavsiyem sözleri dinleyip google da aratın ben öyle buldum :D

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye

Blu Cantrell - Hit 'em up style bu parça değil mi ya?

pardon dediğim parça başka bölümde dinlediğim.. sizin parçayıda arıyorum bulurum insallah.

Üst Alt