• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Survivorda çalan bir şarkı izleyen ve bilen varsa LÜTFEEN!!

Sponsorlu Bağlantılar

ben&ben

Üye
Survivorda çalan bir şarkı izleyen ve bilen varsa LÜTFEEN!!
6 haziran survivordaki erkeklere Evren misafir geldiği zaman arka fonda yabancı bir şarkı çalıyordu hatırlayan veya şarkıyı bilen veya sözlerini anlayan varsa lütfen yardımcı olurmusunz? video bulabilsem linkini vericektim ama yok :( şarkıyı bayan söylüyo hafif hareketli bi şarkı nakarat kısmının başını çok hızlı söylüyoda sonunda sanki sleep tonight diyodu.. :) sleep'ten tam emin değilim ama tonight diyodu sanrım :D

sewall

Üye
amy macdonald sarkını adı this is the life..

ronniemre12

Üye
Kızların misafiri geldiğinde çalan samba şarkısını bilen varmı ?

aieai

Üye
Survivor'un en son yayınlanan bölümünde çalan bir müzik arıyorum.Çok eski bir şarkı.Yıllar öncede KANAL 1-Video Gag'da arka planda çalmıştı.

Lestabulaaa şabuuunnnn ooooo lestabuuunnn lestabulaaaa şabuuunnnn tarzı birşeydi.

Survivor'da ise erkeklerin ödül oyununu kazandıktan sonra başka bir adaya gittiklerinde Hakan Metin'i denize itmişti.Tam o sırada çalıyordu.

yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

amy macdonald sarkını adı this is the life..

Survivor'un en son yayınlanan bölümünde çalan bir müzik arıyorum.Çok eski bir şarkı.Yıllar öncede KANAL 1-Video Gag'da arka planda çalmıştı.

Lestabulaaa şabuuunnnn ooooo lestabuuunnn lestabulaaaa şabuuunnnn tarzı birşeydi.

Survivor'da ise erkeklerin ödül oyununu kazandıktan sonra başka bir adaya gittiklerinde Hakan Metin'i denize itmişti.Tam o sırada çalıyordu.

BuRock19631991

Üye
survivor 12. bölümünde 6 haziran yayınında çalan bütün şarkıları yazabilecek olan warmı... emin ile ihsanın konusması bittikten sonra müzik giriyordu ve adadaki güzel yerler ekrana geliyordu... eski bir parça bilen warsa yardım etsin allah aşkına.....

behas

Üye
yaaa arkadaşlar 12 temmuz da hakan sahile gizem yazarken bi şarkı çalıyo yalvarrım bulun onu

emre38emre

Üye
İhsan ın yanına Emin'i Aydın'ı ve Başak'ı alıp gittiği ödül adasını gösterirken çalan müziği bilen varsa söyleyebilir mi?

srgn_1903

Üye
behas bende aynı şarkıyı arıyorum bulamadım sen buldun mu

--------------- Ekleme ---------------

behas buldum

emcey111

Üye
..gfjf

bergama29

Üye
arkadaşlar didonun engüzel şarkılarından birisidir thank you zannedersem 2008 yılında çıkarılmıştı kefifli dinlemer

mrl_20

Üye
aradığınız bu mu bilmiyorum ama survivor da çalan eski bi parça çok güzel

tusan

Üye
19 temmuzda kemal ödülü kazandı ve tekneyle otele giderken bi müzik çaldı na nana nana gibi hareketli müzik di adını bilen varsa lütfen yazsın ... çok aradım bulamadım..çok dua edicem bulana

mrl_20

Üye
tamam işte bu şarkıdan başka nan na na geçen yok :D

dinle bence

tusan

Üye
Malesef bu değil keşke bu olsa bulamıyorum o şarkıyı

Heartbriting

Üye
19 temmuzda kemal ödülü kazandı ve tekneyle otele giderken bi müzik çaldı na nana nana gibi hareketli müzik di adını bilen varsa lütfen yazsın ... çok aradım bulamadım..çok dua edicem bulana

Sanırım bu şarkıydı : Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper.

aliceroland

Üye
arkadaşlar bu şarkının çaldığına eminim yanlışta hatrlamıosam hakan kumsala gizem yazarken çaldı şarkının adı dido thank you

murtibay

Üye
kardeş bir şarkı arıyorum survivorda aydın döül oyunu kazanıyor ihsanla başağı alıyor yanına otelde başakla aydın balkondan bakarken bir şarkı var o nedir acaba bi bakabilirmisin saygılar

yyeenneerr

yyeenneerr

Üye
kardeş bir şarkı arıyorum survivorda aydın döül oyunu kazanıyor ihsanla başağı alıyor yanına otelde başakla aydın balkondan bakarken bir şarkı var o nedir acaba bi bakabilirmisin saygılar

dostum şu 2 parçayı dinle bakalım büyük ihtimal bu olması lazim
Cuando Volveras - Aventura ( bence bu )
El preso - fruko y sus tesos ( bide bunu dene olmadıysa ) umarım işine yarar

busrabss

Üye
Arkadaslar survivorda ertan merve oğuzhan ın ödule gıttığı yürüyen diskotek te calan yabancı müziğin adı ne eski bi şarkıydı ama bulamıyorum bilen varsa cevap versin lütfen:):ehe

Üst Alt