Radyolar İçin RAM Dosyaları (GÜNCEL)

Sponsorlu Bağlantılar

llpofudukll

Üye
Biladerim şimdi senin gönderdiiin bu dosyaların hepsini E/videos a attım lakin real player a girince bulamıyor bunları dosya yöneticisinde çalıştırıyorum nete bağlıykn telefon real one açılıyor ancak bağlanamıyor sonrasında duydum jukebox programının da böle bi uygulaması varmış ona girip tıklanyınca da 1 saniye çalıyo güvenlik sebebiyle kapatıyo kendisi hata verdikten sonra bu konuda yapabileceğin birşeyler var mı acep recep

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
web bağlantısıyla dinliyoruz di mi?

Evt kardeşim. Evinde kablosuz ve sınırsız internetin varsa cızırtı, anten derdi olmadan dinleyebilirsin :)

--------------- Ekleme ---------------

Biladerim şimdi senin gönderdiiin bu dosyaların hepsini E/videos a attım lakin real player a girince bulamıyor bunları dosya yöneticisinde çalıştırıyorum nete bağlıykn telefon real one açılıyor ancak bağlanamıyor sonrasında duydum jukebox programının da böle bi uygulaması varmış ona girip tıklanyınca da 1 saniye çalıyo güvenlik sebebiyle kapatıyo kendisi hata verdikten sonra bu konuda yapabileceğin birşeyler var mı acep recep

Öncelikle RealPlayerin bağlantı ayarlarını yaptınız mı? Yapmadıysanız Ayarlar>Akış>Şebeke>Erişim nok. kullanimdadan kullanacağınız kablosuz ağı seçin.

Radyoların RealPlayerda görünmeme olayına gelince. Dosyaları videosa attıktan sonra RealPlayera girin. Ordan Akış Bağlantılarına tıklayın. Liste yenilenecek ve radyolarınız gözükecek. Burda dikkat etmeniz gereken husus şu: Radyolar RealPlayerda Akış Bağlantılarına gelir. Video kliplere değil.​

llpofudukll

Üye
Zaten oraya bakıyorum biladerim gelmiyor ancak teli açıp kapattım kaç kere gene sonuç aynı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Zaten oraya bakıyorum biladerim gelmiyor ancak teli açıp kapattım kaç kere gene sonuç aynı

Telefonunuz N73. Anlattığım bu yöntem s60v5 içindir. N73de demekki farklı bir yere kaydediyor. Size tavsiyem Akış Bağlantılarında yeni bir bağlantı oluşturun. Adını "test" gibi birşey koyun. Linki sallayın. Ama geçerli bir link koyun. Mesela gibi. Sonra kaydedin ve X-Plore aracılığıyla biraz önce verdiğiniz ismi aratın. Buradaki amaç N73ün ram dosyalarını nereye kaydettiğini öğrenmek. Test dosyayı bulduktan sonra. Benim vermiş olduğum ram dosyalarını da test linkinin olduğu yere atın.​

llpofudukll

Üye
kardesim çok teşekkür ederim hallettim sorunumu bu paylaşımından dolayı gerçekten teşekkürü hakettin çok saol değerli arkadaşım can yoldaşım

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardesim çok teşekkür ederim hallettim sorunumu bu paylaşımından dolayı gerçekten teşekkürü hakettin çok saol değerli arkadaşım can yoldaşım

Ne demek kardeşim. Nereye kaydediyormuş N73 ram dosyalarını? Paylaşım yaparken aynı zamanda birşeyler öğrenebilmektir paylaşmak :) mesela ben şimdi senin sayende N73ün ram dosyalarını nereye kaydettiğini öğreneceğim :oke:

benözgürümben

Üye
arkadaşlar elimde nokia 5800 tel var internetten radyo vivayı nasıl dinleyebilirim? yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekürler...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

erkan_sanli

Üye
ellerine sağlık kardeşim süper paylaşım olmuş.en beğendiğim radyoları eklemişin :oke:

killer78

Üye
elinize sağlık bende bunu arıyordum cok tesekkür ederim

Panzehirturk

Panzehirturk

Üye
harika ya bende bunu arıyordum günlerdir. üstelik vodafonedan baglanıyorum paketimde sınırsız. şimdi her yerde sorunsuz dinleyebilecegim...

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
ben aşağıdaki radyolara bağlanamıyorum. bağlantı hatası yazıyor. Sizlerde çalışıyormu bu radyolar ?
ayrıca radyo hitmix, radyo vizyon, radyo 5 ve metro fm eklenebiliyormu ?

PowerTürk
Radyo Fenomen
Radyo Fenomen Türk
Radyo Fenomen Yeni
Radyo Turkuvaz
Virgin Radio

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ben aşağıdaki radyolara bağlanamıyorum. bağlantı hatası yazıyor. Sizlerde çalışıyormu bu radyolar ?
ayrıca radyo hitmix, radyo vizyon, radyo 5 ve metro fm eklenebiliyormu ?

PowerTürk
Radyo Fenomen
Radyo Fenomen Türk
Radyo Fenomen Yeni
Radyo Turkuvaz
Virgin Radio

PowerTurk ve Radyo Fenomen'de Sorun Yok. Diğerleri Bendede Açılmadı. Ama Bazı Radyolar Gece Kapalı Oluyor. Yarın Öğlen Deneyip Sonucu Yazarım.

İstediğin Radyolara Da Yarın Bakacağım :oke:

--------------- Ekleme ---------------

PowerTurk ve Radyo Fenomen'de Sorun Yok. Diğerleri Bendede Açılmadı. Ama Bazı Radyolar Gece Kapalı Oluyor. Yarın Öğlen Deneyip Sonucu Yazarım.

İstediğin Radyolara Da Yarın Bakacağım :oke:

Fenomenler Radyo Fenomen Harici Çalışmıyor. Kendilerinden Kaynaklanan Bir Sorun Galiba. Alttaki Linkten Deneyebilirsin.

PowerTurk çalışıyor.
Virgin Radionun Linki Değişmiş. Yeni Link Sonsuz Boyutlu Devamlı Dinledikçe Büyüyen Bir AAC Dosyası. 5800 Desteklemedi Yeni Linki

Ama Virgin Radio'yu Dinlemek İçin Şunu Yapabilirsin.

Altta Verdiğim URL'yi Telefondan Web'e Girip Yaz. Git Dediğinde. Bir AAC Dosyası Gelcek. Tamam De. Sonra Müzik Çalar Açılacak ve Dinleyebileceksin.

yuvamem

yuvamem

Üye
eline saglık 5800 de harika

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben MegaloManiaX arkadaşımızı çok taktir ettiğim için ne kadar konusu varsa hepsine tek tek teşekkür ettim konuya bakmadan bile :)
Hepsi senin için kardeşim . Paylaşımlarının devamını beklerim . Başarılar :)

Razor55

Üye
Süper Derleme Konuların Var Tebrikler :)

wolf78

wolf78

Üye
nokia n79 da medya açılamıyor hatası veriyor.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
nokia n79 da medya açılamıyor hatası veriyor.

Burası s60v5 bölümü. Telefonununz s60v3'dür. Belki faklı bir yöntem vardır çalışması için ama varsada ben bilmiyorum. Çünkü s60v3 telefona sahip değilim :)

ipkry

ipkry

Üye
real player internet bağlantısımı gerekio acaba kullanabilmek için

Üst Alt