Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

nejdet can

nejdet can

Üye
dostum birinci sorun samsung widgetla alakalı.
bunun için önce temel ev ekranı sonra orange ya da oratsu sonrada samsunga dönersen sorunun aşılmış olacaktır.
diğer konu ise bluespectruma nasıl program ekliyeceğiz?yanlış analaadıysam:
bunun yolu appuidviewer programından istediğin uygulamanın UID değerinin bulduktan sonra

hafıza kartındaki bluespectrum klasöründe bulunan shortcuts.xml dosyasını düzenlemek.
biraz kurcalarsan dediğim programla dosyayı istediğinin gerçekleştiğini göreceksin....

Her iki cevabınız için teşekkürler ilk sorunumu çözdüm ikinci sorunumu çözemedim appuidviewer'i indirdim sertifikalandırıp telefona attım ama dahili bileşen deyip yüklemedi bunun PC için olanımı var veya nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Her iki cevabınız için teşekkürler ilk sorunumu çözdüm ikinci sorunumu çözemedim appuidviewer'i indirdim sertifikalandırıp telefona attım ama dahili bileşen deyip yüklemedi bunun PC için olanımı var veya nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim...
app uidviewerzaten telde kurulu.sistem klasörüne bakarsaan görürsün.
iki zaten hackli yazılım yüklemiş oluyorsun bu cfw yi yüklemekle sertifakaya gerek yok :D

henes_42

henes_42

Üye
kötüköylü hemşerim, Allah senden razı olsun, burada şu kadar insanın dertleri ile dertlenip çözümler bulmaya çalışıyor, bana ne ya, ne varsa onu kullanın veya kendi çözümünüzü kendiniz bulun demiyorsun ya, şu ramazan ayında inşaallah sevap bonuslarını götürüyorsun. tebrikler, başarılarının devamını dilerim

v60 çıkarsa hiçkimsenin değil, direk senin hazırlayacağın modifiyeyi bekliycem. işte bu. selamlar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylü hemşerim, Allah senden razı olsun, burada şu kadar insanın dertleri ile dertlenip çözümler bulmaya çalışıyor, bana ne ya, ne varsa onu kullanın veya kendi çözümünüzü kendiniz bulun demiyorsun ya, şu ramazan ayında inşaallah sevap bonuslarını götürüyorsun. tebrikler, başarılarının devamını dilerim

v60 çıkarsa hiçkimsenin değil, direk senin hazırlayacağın modifiyeyi bekliycem. işte bu. selamlar
elimden geldiğince dilimin döndüğünce....
bir not:
benim görüşüm ama v60 çıkmayabilir...

nejdet can

nejdet can

Üye
app uidviewerzaten telde kurulu.sistem klasörüne bakarsaan görürsün.
iki zaten hackli yazılım yüklemiş oluyorsun bu cfw yi yüklemekle sertifakaya gerek yok :D

"Kotukoylu" Kardeşim verdiğiniz bilgiler ışığında örnek olarak

TTPod Ekledim Yani (Samsung ev ekranına) kısayol simgesi olarak TTPOd oldu ekrana yazı olarak geldi ama SİMGESİ İcon'u gelmesi ne yapmam gerekir sizi çok yordum ama rica etsem

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
"Kotukoylu" Kardeşim verdiğiniz bilgiler ışığında örnek olarak

TTPod Ekledim Yani (Samsung ev ekranına) kısayol simgesi olarak TTPOd oldu ekrana yazı olarak geldi ama SİMGESİ İcon'u gelmesi ne yapmam gerekir sizi çok yordum ama rica etsem
icon olarak maalesef aşagıdakilerden birini seçme durumundasın.daha sonra bu icon ismini shortcuts.xml de icın kısmına yazarak halledersin.mesela sen play iconu seçebilirsin

ok?

nejdet can

nejdet can

Üye
icon olarak maalesef aşagıdakilerden birini seçme durumundasın.daha sonra bu icon ismini shortcuts.xml de icın kısmına yazarak halledersin.mesela sen play iconu seçebilirsin

ok?

Çok Teşekkür ederim hemen deniyorum...

webersin

webersin

Üye

ok?

Bende icon adlarını arıyordum iyikide baktım konuya çok iyi oldu teşekkürler.

Bu samsung teması çok mu şarj yiyor hocam yoksa bana mı öyle geliyor.

Tema siyah ekran çözünürlüğü en düşük seviyede açık program sıfır sanki hızlı şarj yiyor bana mı öyle geliyor :hmmm:hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Bende icon adlarını arıyordum iyikide baktım konuya çok iyi oldu teşekkürler.

Bu samsung teması çok mu şarj yiyor hocam yoksa bana mı öyle geliyor.

Tema siyah ekran çözünürlüğü en düşük seviyede açık program sıfır sanki hızlı şarj yiyor bana mı öyle geliyor :hmmm:hmmm
flash player her zaman(ister notebook ister cep telefonu) batarya düşmanıdır.
Apple boşuna flash desteğini kaldırmadı değilmi(bkz:iPad)

sizin o dikkate almadığınız Farmville oyununun bilgisayarınızı ne kadar kastırdığını farketmişsinizdir belki?

apple nın patronu jobsun kendi ağzından:
"iPad'da Flash olsaydı pil ömrü 10 saatten 1,5 saate inerdi"

Devamı için:

webersin

webersin

Üye
flash player her zaman(ister notebook ister cep telefonu) batarya düşmanıdır.
Apple boşuna flash desteğini kaldırmadı değilmi(bkz:iPad)

sizin o dikkate almadığınız Farmville oyununun bilgisayarınızı ne kadar kastırdığını farketmişsinizdir belki?

apple nın patronu jobsun kendi ağzından:
"iPad'da Flash olsaydı pil ömrü 10 saatten 1,5 saate inerdi"

Devamı için:

Anladım hocam batarya ömrü benim için çok önemli Orange temasına geçtim artık :ah

Güzel bilgiler için teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yarına bizi çok güzel gelişmeler bekliyor :D
Nokia c6 yazılımı bilndiği üzere kaç zamandır 5800 e taşınmaya çalışılıyordu.
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 15:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Teşekkürler, sadece ev ekranlarını paylaşma imkanınız varmı acaba?

Progressivity

Progressivity

Üye
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 03:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...

hadi inş bakalımm abi bekliyoruz merakla :aha:

mutluadam

Üye
aegeantr:
kotukoylu kardeşim biliyoerum bana gıcık oldun ama malesef yine ben. alarm çalarken ekrandaki slide tuşları çalışmıyor mecburen kırmız tuşa basıp erteleme yapıyor ve sonra alramlara girip alrmı kaldırıyorum .
kotukoylu:
dostum senin dediğin olay benimde kafamı karıştrıyor.
en iyi dokunma kontrollerini kapatmak ki ben öyle yapıyorum.

bu sorun son 8 ev ekranlı cwf de de devam ediyormu? bende fatih in proper cwf si yüklü hiç bir sorun yok. yanlış anlaşılmasın amacım tabiki reklam yada fitne değil. ama kötüköylü arkadaş senin cwf yide denemek istememe rağmen sırf bu yüzden yüklemek istemem eğer düzelmediyse. ayrıca bu xpeed ultimate cwf sindeki tüm programları ayrıca vermen mümkünmü? güzel çalışmaya benziyor emeğe saygı teşekkürler.

estami

Üye
Galiba işlem tamamki
bu gece Türkiye saatiyle 03:00 sularında yeni yazılım yayınlanacak.Türkçe desteği konusunda henüz birşey diyemiyorum.isteyen aşağıdaki başlıktan devamını okuyabilir...

Müthiş bir haber bu kötü üstadım yahuu bu telefon sanırım gelecekten kolanlanmış ne eklersen eyvallah diyor...

everest11

everest11

Üye
Galiba işlem tamamki

:)her zmaan güncelleyip fw yüklenmezki nokianın yapmadığını pnht yapıyo helal bunlara çoğu iyi fw

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
@mutluadam sırf bu konuya takılmış olman beni düşündürdü.
denemek zorunda kaldım alarm ertelemede/durdurmada sorunsuzca "slide" özelliğini kullandım.
açıkcasını söylemek gerekirse benim pek kullandığım bi özellik değil.bu yüzden dikkat etmemiştim....

mutluadam

Üye
@mutluadam sırf bu konuya takılmış olman beni düşündürdü.
denemek zorunda kaldım alarm ertelemede/durdurmada sorunsuzca "slide" özelliğini kullandım.
açıkcasını söylemek gerekirse benim pek kullandığım bi özellik değil.bu yüzden dikkat etmemiştim....

kötüköylü dostum ben şahsen siz ustalara minnettarım. karşılaştırma yaparak pot kırdıysam özür dilerim. bir daha dikkat ederim, yapmam. bu yüzden için rahat olsun, düşünecek bir şey yok yani. biz size güveniyoruz, sizde bize güvenin.. hayırlı ramazanlar. sorun yoksa dediğin gibi denerim bi ara seninkinide. bu yukarda bahsettiğim programları veremiyormusun ayriyetten şimdi ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylü dostum ben şahsen siz ustalara minnettarım. karşılaştırma yaparak pot kırdıysam özür dilerim. bir daha dikkat ederim, yapmam. bu yüzden için rahat olsun, düşünecek bir şey yok yani. biz size güveniyoruz, sizde bize güvenin.. hayırlı ramazanlar. sorun yoksa dediğin gibi denerim bi ara seninkinide. bu yukarda bahsettiğim programları veremiyormusun ayriyetten şimdi ?
estağfurullah..
sanada hayırlı ramazanlar kardeş
pm attım kotrol et lütfen!

Üst Alt