Aşk Meşk İşleri Acil Yardım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Aşk Meşk İşleri Acil Yardım :)
Böyle bir forumda böyle bir konu açmak tabiki de saçma ama yapcak başka birşey bulamadım.:ehe..Öncelikle bilgili olanlar konuya yorum yaparsa sevinirim..

Direk gireyim konuya ..:ehe

Bi kız arkadaşımın doğum gününe gitmiştim 5-6 ay önce.Oradaki kızlardan 1-2 tanesiyle bakışmıştık :kop:.Ertesi gün doğum günü olan kız arkadasımın yardımıyla bi tanesiyle buluşma ayarladık ama sözde arkadaşca :ehe.Sonra kız 10 dk falan geç kaldı.Bende boşver beklemeyelim gidelim dedim çünkü beklemeyi hiç sevmem.Arkadaşımı aldım gidiyorduk doğum gununde bakıştığım diğer kız aradı kız arkadasımı nerdesın gıbı sorular sordu.O da dolaşıyoruz Emre ile dedi gelmek ister misin diye sordu sonra kız yanımıza geldi.Aradan 2 gün geçti ben o kızla çıkmaya başladım ama kızın davranışları hoşuma gitmemeye başladı 3.gün ayrıldım.:box.Çünkü aklım hep diğer kızdaydı , zamanla ondan hoşlanmaya başladım.Sonra diğer kızla 1 ay kadar konustum ikna etmeye calıstım.Oldu gibiydi ama sonradan yine aklına o gun saçmalayarak onu beklemeyıp başka bi kızla çıktıgım geldi yada biri ona akıl verdi :ehe.Az konusmaya basladık.Sonra hiç konusmamaya basladık ama ben gun geçtikce onu sevmeye basladım , tam bana gore bırı oldugunu anlamaya basladım.Sonra ben artık unutayım dıyerek tel. numarasını , msn adresini , face'sini sildim.Aradan zaman geçti bi mesaj geldi bana : face'den de silmişsin bi de konusmaya calısıyodun diye..Bende "kimsin" diye mesaj attım bir daha da cevap gelmedi :box Sonradan arkadasıma sorunca hoşlandıgım kızdan oldugunu farkettım ve bı salaklık daha yaptıgımı farkettım :D..Şimdi ne konusuyor benle ne de mesajlarıma cevap atıyor..!.Ne yapmam lazım ? Ben bu kızdan gerçekten hoşlanıyoruuuumm.:bilmm..Yardımcı olabilecek var mı ? :hmmm

Mert

Mert

Üye
Yılan hikayesine dönmüş olay :D

Onur Saka

Onur Saka

Üye
bu ne leyn :D
kuş gibi ondan ona ondan ona bide yakın kişiler :D
Bak Güzel Kardeşim Hiç Cırpınma Direk Git Söyle Birazda Sacmala Kızlar Bu Tür Erkekmi desem herneyse bu tip kişşilerden hoşlanıyor :ehe
Git direk söyle hatta dudaklarına yapış tokatı ye:dayak:
:d::d::d::d::d:
İşin zor valla :ağlarım:

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
bu ne leyn :D
kuş gibi ondan ona ondan ona bide yakın kişiler :D
Bak Güzel Kardeşim Hiç Cırpınma Direk Git Söyle Birazda Sacmala Kızlar Bu Tür Erkekmi desem herneyse bu tip kişşilerden hoşlanıyor :ehe
Git direk söyle hatta dudaklarına yapış tokatı ye:dayak:
:d::d::d::d::d:
İşin zor valla :ağlarım:
Unutup başkalarını da bulabilirim :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
abi naptın sen ya:kop:sen benden cok şıpsevdısın heralde hangısınden hoslanıyosun kafam karıstı:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kız sana durup dururken mesaj atıp "sitem" ettiğine göre tamamen boş değil. Ve belli ki ilgi görmeyi seviyor...
Vur kaç taktiği işler böylelerine.

Yani önce üstüne gideceksin, arayacaksın, durup dururken mesajlar atacaksın havadan - sudan, minik hediyeler alacaksın sebepsiz yere, sürpriz yapacaksın. Görüşme tekliflerinde bulunacaksın, karşısına çıkacaksın. SENİ REDDETSE BİLE!

Sonra çat diye bir anda tüm iletişimi keseceksin. Telefonun kapalı olacak, facebook'tan yazışılıyordur herhalde
(bilmiyorum da :D) cevap vermeyeceksin. Yok olacaksın!..

Sonra 2 gün sonra hop, yine çıkıvereceksin, yine ilgi, ilgi, ilgi...

3 gün sonra hop yine kaybolacaksın.

Ap/tala dönecek kız :D Seni merak edecek, senden gelen ilgiyi kaybetme korkusu yaşayacak, seni gizemli bulacak, belki kavga edecek seninle ve sana "affedilme süreci" gibi yakınlaşmayı oldukça kolaylaştıran bir avantaj verecek vs...

Sonra hop, yine kaybolacaksın :D
Bir var bir yok bir var yok...

1 ay sonra var ya, köle olmazsa neyim :d::d::d:

(Tabii bunları yaparken diğer değişkenlere de dikkat etmek lazım. Tipsizken bebek gibi birine ya da cebinde beş kuruş yokken Ortaköy'de takılan kızlara bulaşmayacaksın :D)

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
:alkis:alkis:alkis

Başka diyecek birşey bırakmamıssın .. :aha:

Çok teşekkür ederim zamanını onları yazmaya harcadığın için hemen uygulamaya koyuluyorumm :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Ama son bi soru :

@Praetor

Kız benım yazdıklarıma cevap vermıyor ki :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ama son bi soru :
@Praetor
Kız benım yazdıklarıma cevap vermıyor ki :ehe
Gördüğünden eminsen sorun yok.
Uğraşacaksın biraz...

İyi bir kaleciye got atmaya çalışmak gibi düşün...
Şut çekeceksin... Gol olmadı diye bırakıp gidiyor musun? Hayır!.. Şut çekmeye devam!.. Çek, çek, çek...
Elbet cevap verecek, gol olacak!..
O vakit herkesten farklı olduğunu göstermen lazım :D
Yani golün sevinciyle koşturmayacaksın. Bir anda staddan çıkıp gideceksin :D Merak uyandıracaksın.
Sonra tekrar şut, şut, şut... :D
Kızların savunma sistemi dayanıklıdır, biraz çaba gerek :D

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Gördüğünden eminsen sorun yok.
Uğraşacaksın biraz...

İyi bir kaleciye got atmaya çalışmak gibi düşün...
Şut çekeceksin... Gol olmadı diye bırakıp gidiyor musun? Hayır!.. Şut çekmeye devam!.. Çek, çek, çek...
Elbet cevap verecek, gol olacak!..
O vakit herkesten farklı olduğunu göstermen lazım :D
Yani golün sevinciyle koşturmayacaksın. Bir anda staddan çıkıp gideceksin :D Merak uyandıracaksın.
Sonra tekrar şut, şut, şut... :D
Kızların savunma sistemi dayanıklıdır, biraz çaba gerek :D
Abi sen bu olayı çözmüşsün ya :ehe..Hemen denıyoruumm..Çoook tşk ederımm :oke:

Utku

Utku

Üye
:kop:

Perfect!

Üye
konu kadar yorumlarda güzel :kop:
Nasıl böyle bişey yaptın anlamadım ya
Ama pes etme sen mesaj yerine aramayı dene

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
konu kadar yorumlarda güzel :kop:
Nasıl böyle bişey yaptın anlamadım ya
Ama pes etme sen mesaj yerine aramayı dene
Arasam açmıyor :D Ama dün yaklasık 12 tane mesaja 3 tane cevap aldım :ehe

Mert

Mert

Üye
Ne caevap yazdı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ata abi sen bu işi biliyon ya :d:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Arasam açmıyor :D Ama dün yaklasık 12 tane mesaja 3 tane cevap aldım :ehe
aradıgında acmıyorsa nıye arıyosun bayanlar yılışık erkeklerı sevmez:nono:az rahat bırak arada yokla ama cok da rahat iyi değil:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...