Unutamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
Unutamıyorum
öncelikle herkeze iyi forumlar,

Ben lise 2 öğrencisiyim geçen sene bir kızla konuşuyoduk yaklaşık 4 ay konustuk. Kızı seviyordum oda beni seviyordu. Kız kimseyle cıkmadığı için benimlede cıkmadı gerçi o konuyu acmadık zaten sevgiliye yakın bir ilişkimiz vardı. Fazla görüşemiyorduk. Zaman zaman onu aşırı derecede mutlu edicek şeyler yaptım hatta arkadaş çevresi bile hakkımda çok olumlu şeyler düşündü.(tanıstığımız ay dönümünde 40-50 kişi aynı anda benim onu cok sevdiğime dair mesaj attı, doğum gününde ona video hazırladım sokakta tanımadığım kişilere doğum gününü kutlattım ve onu çok sevdiğimi söylettim) ve 4. aya yaklasmısken (tanısmamız 5 nisan son konusmamız 22 temmuz) kız bana umut vermesinin yanlıs olduğunu söyledi ve yapamayacağı söyledi. O gece beynimden vurulmusa döndüm. Daha gencim elbet birilerinden hoşlanıcam belki kalıcı belki geçiçi ilişkilerim olucak ama bu öyle bişey değildi. Kız çokmu güzeldi hayır, ama harika bir kişiliği vardı ve ben tam anlamıyla aşık olmustum. Taki 22 temmuz gecesi bu düşüncesini benle paylaşınca kızmadım değil 4 ay olmus aklına yenimi gelmiş benimle yapamayacağı.

Her neyse, aradan 4 ay daha geçti şuan bu yazıları yazıyorum. Unutabildim mi? -Hayır. Evet belki biraz daha alıştım ama inanın ki arkadaşlar 1 gün bile aklıma gelmemişliği yok. 4 Ay ya, 4 ayda 1 gün bile aklıma gelmemişliği yok. Biz çıkmadık ama ben ona inanılmaz derecede aşıktım. 1 yıl birlikte olan arkadaslarım var ayrılıyorlar ve birbirlerinin arkalarından konusuyolar. Ben onun arkadasından ne kötü bir söz söylemişliği var nede söyletirim.

Bazen aklıma takılmıyor değil, bu daha nekadar böyle gidicek ben hep onamı aşık olarak kalıcam. Ben ondan öncede başka kızlardan hoşlandım ama bu farklıydı.

Ben birini gerçekten herşeyiyle seviyorsam onla birlikte olmak isterim, yani hoşlanmak yetmiyor. Bu yüzden kimseyle çıkmadım konustuklarım, güzel kızlar elbette oldu onlarda kişiliğimin düzgün olduğunu söylediler belkide buradan bir artım var ama ne bileyim bugün o erkekle yarın başka erkekle olan kızın elinden tutup işte bu benim sevgilim diyemem ben. Böyle kızlar ya çok zor bulunuyor olanlarıda sizi sevmeye biliyor arkadaşlar.

Geçen en yakın kız arkadaslarımdan biri dediki, biriyle konusmaya basla ama isteyerek konus unutmanda yardımcı olur dedi. Okulumda da o tarif ettiğim gibi bir kıza rastladım yanından geçerken defalarca göz göze geldik. En sonunda faceden ekledim ve yazdım birkaçgün konustuk evet iyi bir kız ama biraz sorumsuz mesaj atarım geç cevap verir hatta en son mesajım 15 kasımda atılmış hala görmedi mesajı :D Ama bugün o kızdan da soğum tenefüste arkadasım dediği bi erkek gelmiş elini tutuyo gülüp konusuyolar falan 2 kızlar çevresinde 3-4 erkek. Ben böyle şeyleri kabullenemiyorum.

Şunuda söylemeden geçemicem bizim sınıftada güzel bir kız var arkadasım konusiyim kızla senin için dedi tamam dedim demez olaydım kız pek o otaraflı olmadı neyse ama bu kız o az önceki kızla kanka çıktı.

Kısacası arkadaşlar içim söyleyemediklerimle doldu taştı, biraz uzun oldu ama okuyan ve yorum yapan herkeze teşekkür ederim.

Son olarak birşey diyeceğim sanırım ben bi hata yaptım, aşık olduğum kızla belki birlikte olamıyoruz ama başka arayışlar içersine girmem ona ihanet ediyormuş hissi veriyor bana. Keşke hiç böyle saçma şeylere kalkışmasaydım.

Herkeze iyi forumlar, herşey gönlünüzce olsun allah sevdiğinize kavuştursun.
 
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness ve andezitt


fsfsddased

Üye
yemin ediyorum aynı şey benim başımada geldi :ah kızı hala seviyorum <3kıyamet kopsa gene severim :biggrin:vazgeçmee
 
sumer35

sumer35

Üye
Bende su anda 25 yasindayim bundan iki yil önce bi kizla ciktim daha öncede bi çok kizla cikmistim ama ne bileyim hic birine asik olmamistim lisede askin aci veren bisey olduğunu öğrendikten sonra . iki yol önce annem ve komsularin bi koza beni çok ovmeleri sonucunda kiz benle tanismak istedi lise iki öğrencisiydi adi elif .tanistik ilk bulusmamizdan sonra ben teklif ettim ve kabul etti cikmaya basladik öyle kaptirmisim ki kendimi Çevremdekilerin o kiz öyle o kiz böyle ayril ondan demelerini bile duymadim . aradan bir ay falan geçti kiza eski erkek arkadasi mesaj atmaya başladı cevap verme diyorum o yine atiyodu ve sonra bana mesaj aitti dediki bu lekeyle yaşayamam noldu dedim eski erkek arkadasi bunu evine cagirmis sevismisler ve videoya çekmiş çocuk eğer bana donmezsen internete atarim diye tehdit ediyomus çocuk . ne yapcagimi bilemedin yollar sonra bu kadar çok sevdiğim birinin öyle bisey yapmis olduğunu duymak .ve kiz intihar edeceğini söyledi yapma dedim bu lekeyle yaşayamam dedi bende dedimki eğer benimle evlenceksen tamam dedim olabilir dedim seviyodum çünkü .ve kiz o gece bileklerini kesip intihar etti ben sabaha kadar agladim .sabah Yanina gittim yasiyodu .bu olaydan iki hafta sonra beraber benim üniversiteye kayit islemlerimle uğraşmaya gittik o gün yolda karsidan karsiya geçerken elimi hic birakmayip dikkat et sana bisey olursa yaşayamam dedi ve tam 1 saat sonra saçma sapan bi sebepten ayrildi onun için yaptigim onca şeye rağmen .sigaraya basladim içkiye basladim unutabildimmi hayir. derken karsima birisi cikti evet onun kadar güzel değildi belki ama kişilik olarak çok iyi birisi onun sayesinde unuttum ben elifi (adini neden unutmadin deme:) ) ve su anda onunla nisanliyim insan içine ciktigimda benim basimi öne egdirmeyecek buna adim gibi eminim senin anlayacagin kardeşim unutuluyor mu evet ama nerde nasil ne zaman bilemem Allah gönlüne gore versin.
 

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun senin içinde :) Demek ki senin ona verdiğin değeri sana veren biride karşına çıkabiliyormuş allah benim içinde hayırlısını nasip etsin. Yazdığın için teşekkürlerama hala karasızım en son ben mesaj attım ve olumlu geçmedi kararının değişmeyeceğini söyledi. Dahada mesaj atmadım 3-4 aydır konusmuyoruz. Ama hala seviyorum. Bazen instagramdan veya faceden resimlerimi beğeniyor bildirim geliyo ardından vazgeçiyo ne yaptığını anlamış değilim. Umrundada değilim o ayrı bi konu.Kafam allak bullak bi yanım vazgeçme diyor bi yanımda unutmaya calıs belkide doğru kişi o değildir diyor
 
Never Back Down

Never Back Down

Üye
yani 4 kişiyle çıktım neden çıktım niye çıktım elime ne geçti hala anlamadım bende lise 2 öğrencisiyim
dedim salla okul bitince buluruz birini nişanlanırız biriyle nasipte varsa
 

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
sen baya rahatsın ya :D hayırlısı olsun
 
andezitt

andezitt

Üye
Kardeşim o değil de ben seviyorum bi kızı üç senedir bekliyorum herseyi yapıyorim kız için sevmiyo beni eski sevgilisini unutamamis onu severken seninle cikamam sana yapmamam bunu diyo ya ben napayım çok seviyorum onu ama böyle yaptığı için insan bi süre sonra yoruluyo Hep onun yanında oldum her anında her türlü konuda hep yanında oldum ama olmadı sanırım bende vazgeçmeye başladım artık bi süre sonra oluyo böyle insan sevmektende yoruluyomus onu anladım
 

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
ya eğer kız baskasını seviyorsa anlayıs göster bence . Şöyle düsün bir kız seni seviyor ama sende baskasını seviyorsun. Eğer gerçekten seviyorsan baskasıyla yapamazsın zaten. Kızda böyle düşünüyor olabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
ya eğer kız baskasını seviyorsa anlayıs göster bence . Şöyle düsün bir kız seni seviyor ama sende baskasını seviyorsun. Eğer gerçekten seviyorsan baskasıyla yapamazsın zaten. Kızda böyle düşünüyor olabilir
Zaten hiç bir zaman üstüne gitmedim neden olmuyo falan diye anlayışli oldum zorlamadim ama sevmektende yoruldum artık başka birine aşık olmak istiyorum hayatımı değiştirecek biri hayırlısı :)
 

FurKanN3434

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı düşüncedeyim ama illa aşık olcak birini bulma arayısında olma, aşkı doğru kişiyle yaşamazsan hayatını değiştirebileceği gibi kaydırabilirde benden demesi ;)
 
andezitt

andezitt

Üye
bende aynı düşüncedeyim ama illa aşık olcak birini bulma arayısında olma, aşkı doğru kişiyle yaşamazsan hayatını değiştirebileceği gibi kaydırabilirde benden demesi ;)
Nasip kısmet daha kimler çıkar karşımıza hayırlısı çıksın :)
 
sumer35

sumer35

Üye
O değilde abi ben konu başlığını en başından beri unutamıyorum değilde utanıyorum diye okumuşum :eek:
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
ben ayrılalı 3 sene oldu unutadıydım yeni unuttum ama yinede aklıma geliyor
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
unutmanın en iyi yolu hatırasını manifesto etmek
 

by-pegasus

Üye
Kara sevdaya dönüşecekmiş sıyırmış geçmiş :)
 
@Safak

@Safak

Üye
Bende su anda 25 yasindayim bundan iki yil önce bi kizla ciktim daha öncede bi çok kizla cikmistim ama ne bileyim hic birine asik olmamistim lisede askin aci veren bisey olduğunu öğrendikten sonra . iki yol önce annem ve komsularin bi koza beni çok ovmeleri sonucunda kiz benle tanismak istedi lise iki öğrencisiydi adi elif .tanistik ilk bulusmamizdan sonra ben teklif ettim ve kabul etti cikmaya basladik öyle kaptirmisim ki kendimi Çevremdekilerin o kiz öyle o kiz böyle ayril ondan demelerini bile duymadim . aradan bir ay falan geçti kiza eski erkek arkadasi mesaj atmaya başladı cevap verme diyorum o yine atiyodu ve sonra bana mesaj aitti dediki bu lekeyle yaşayamam noldu dedim eski erkek arkadasi bunu evine cagirmis sevismisler ve videoya çekmiş çocuk eğer bana donmezsen internete atarim diye tehdit ediyomus çocuk . ne yapcagimi bilemedin yollar sonra bu kadar çok sevdiğim birinin öyle bisey yapmis olduğunu duymak .ve kiz intihar edeceğini söyledi yapma dedim bu lekeyle yaşayamam dedi bende dedimki eğer benimle evlenceksen tamam dedim olabilir dedim seviyodum çünkü .ve kiz o gece bileklerini kesip intihar etti ben sabaha kadar agladim .sabah Yanina gittim yasiyodu .bu olaydan iki hafta sonra beraber benim üniversiteye kayit islemlerimle uğraşmaya gittik o gün yolda karsidan karsiya geçerken elimi hic birakmayip dikkat et sana bisey olursa yaşayamam dedi ve tam 1 saat sonra saçma sapan bi sebepten ayrildi onun için yaptigim onca şeye rağmen .sigaraya basladim içkiye basladim unutabildimmi hayir. derken karsima birisi cikti evet onun kadar güzel değildi belki ama kişilik olarak çok iyi birisi onun sayesinde unuttum ben elifi (adini neden unutmadin deme:) ) ve su anda onunla nisanliyim insan içine ciktigimda benim basimi öne egdirmeyecek buna adim gibi eminim senin anlayacagin kardeşim unutuluyor mu evet ama nerde nasil ne zaman bilemem Allah gönlüne gore versin.
Cok guzel anlatmisin kardes bende bi kizi cok sewiyom kizla daha ne dogru durust konustum ne tokalastm inanmazsin kizi te ilkokul 1.siniftan beri sewyim su an lise 2 okuyom yurta kaliym koye gittimi soylicem diyom soyliyemiyorum kizin face olsa ordan kpnussam ama yok napabilir yardim edin
 
_RYUK_

_RYUK_

Üye
aynı durum bende de var kıza açılamıyorum ya ret ederse ó zaman hiç konuşamam en azından şu an uzaktan da olsa seviyorum
 
@Safak

@Safak

Üye
aynı durum bende de var kıza açılamıyorum ya ret ederse ó zaman hiç konuşamam en azından şu an uzaktan da olsa seviyorum
kardes ah su kizlar erkeklerin olumunu hizlandiriyo :/
 

Benzer Konular



Üst Alt