Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5800 xm wlan yardım!!
Sponsorlu Bağlantılar
osman66666
Üye
Cidden işe yarıyor...
denss
Üye
.....KESİN ÇÖZÜM.....
Arkadaşlar bu sorun tamamen modemden kaynaklanıyor.Benim kullandığım modem EXPER..
yapmanız gereken işlem internet araç çubuğuna
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ibaresini yapıştırmak sonra açılan sayfada kablosuz--->güvenlik-->WEB Şifreleme: etkin değil demek sorun çözüldü
mustafanar
Üye
ya arkadaşlar şu 5800 la internete bağlanmayı ayrıntılı bi biçimde anlatacak olursa çok sevinirim ben bağlan diyorum şifreyi giriyorum ama ağ bulunamadı diyo lütfen yardımmmmmmmmmmm
denss
Üye
arkadaşım senin telefonda bi problem yok.. sorun modem
öncelikle modeminin web linkini bilmelisin bunun için
adresine gir ve bak... daha sonra senden bir kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. Kullanıcı adı: admin Şifre:ttnet bundan sonra açılan sayfada KABLOSUZ--------->GÜVENLİK------>web şifreleme (etkin değil) yapman yeterli sorun çözüldü
arkadaşım senin telefonda bi problem yok.. sorun modem
öncelikle modeminin web linkini bilmelisin bunun için
adresine gir ve bak... daha sonra senden bir kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. Kullanıcı adı: admin Şifre:ttnet bundan sonra açılan sayfada KABLOSUZ--------->GÜVENLİK------>web şifreleme (etkin değil) yapman yeterli sorun çözüldü
Bunu biraz daha açık yazar mısnız? Kullanıcı ve adını nerede isteyecek?
omrtkr
Üye
teşekkürler kardeşim 1 aydır uğraşıyordum inan
umutakça
Üye
Merhaba ben bu konuda biraz araştırma yaptım ve şu kanıya vardım: 1.Bağlanmamaya ne zaman başladığını bulun. 2. Eğer bir program yükledikten sonra olduysa o programı silin ( örnek: bende kaspersky mobile securtiy vardı.onu sildim ve sorun düzeldi.) gibi eğer yine olmuyorsa ... söylenecek söz yok