5800 WLan Destek (Geçersiz Sunucu İsmi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
5800 WLan Destek (Geçersiz Sunucu İsmi )
Merhaba arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım .:vur
Maxicep.com - 5800 WLan Destek ( Sorun ) evimizde kablosuz modem war onceden telfonumla rahatlıkla baglana biliyordum youtube ye girmiyor diye dns ayarlarını yapmaya calsıtım olmadı ondan sonra hedeflerdeki internet bölümündeki kendi kablsosuzmu silip tekrar tüklemeye calsıtıyorum yükleniyorda ama baglanırken şifre istiyor yazıyorum şifreyi bağlanılıyor diyor baglandı dedikten hemen sonra internet baglantınız konturol ediliyor diye bir yazı cıkıyor internete girerkende kablosuz internetlerden modemimi secip girmeye calsıyorum beyaz bir internet sayfası cıkıyor ve internet baglantınız konturol ediliyor diyor ve internet sayfası donuyor ve internete girmiyorum :((
Lütfen yardımcı olunn...

arkadaşlar yardımcı olursanız cok memnun olurum ...:(:ağlarım:
şimdiden teşekürler..

ARkadaşlar bana daha once Hard format at dediler telefonuma hard format attım ama hiç birşey degişmedi wlana baglanırken yine baglandı dedikten sonra
internet baglantınız konturol ediliyor diyor herhangi bir internet sayfasını acıncada gecersiz sunucu ismi diyor lütfen yardımcı olun arakdaşlar ...

iyi günler şimdiden teşekürler...

SavinMe

SavinMe

Üye
kardes o modemin güvenlik ayarlarından bnce eger yapabilirsen modemi kaldır pc'den komple snrada kurarken güvenlik ayarlarını kendine göre ayarla..bndede öyle olmustu megersem modemin güvenlk ayarlarındanmıs :oke:

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
hm denicem işllh olur saolsın ama yeni fikirkerinizi bekliyorum arkadaşlar ....

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
OFFFFFFFFFFFF demnidem ayrlarını ama olmadıııııııı :(((((((((((((((( lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm

macasko

macasko

Üye
    Konu Sahibi
Güncel Yardım Pls... :S

SilentOne

SilentOne

Üye
modemden kaynaklanıyor eqer net ttnet ise müşteri hizmetlerini ara onlar bişeyler yapıyolarmıss

defonur

defonur

Üye
Arkadaşlar bn de 5800 kullanıyorum , alalı 1 hafta oldu ilk aldığım günler wlan dan internete rahatlıkla bağlanabiliyordum:ah ama şimdi geçersiz sunucu ismi diyo ...internete bağlı gözüküyo ama geçersiz sunucu ismi diyo...:bilmm bn çözemedim tel hakkında tecrübeli arkadaş varsa acil yardım bekliyorum...!!!:hmmm

alimx

Üye
Aynı sorun bugün itibariyle bende de var çözebilen arkadaşlar paylaşabilirler ise memnun olacağım...

team_force

Üye
wlan gelişmiş ayarlarından modem standart ağ geçidi ve dns ayarlarını gir elle manuel olarak yani kesin çözüm olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt