MegaloManiaX
Üye
bunu nasıl peki telefonda dinleyebiliriz arkadaşım
RMF Maxxx ilk mesaja eklenmiştir. İndirip talimatları uygulayarak telefonunuzda dinleyebilirsiniz

bunu nasıl peki telefonda dinleyebiliriz arkadaşım

radyo d , pal fm ve pal station eklemeniz mümkünmü acaba ?
lig radyo mümkün mü??? ntv spor radyo ve radyo spor da varsa lütfen
tesekkurler...

Teşekkürler.indirip denedim cok güzel ve çalısıyor.trt fm .trt 1 ,trt 2 .ekliyebilirmisınız.bir de kontur gidip gitmedini yanıtlarmısınız.
arkadaşlar best fm eklermısınız
Çok teşekkürler Süper bir paylaşım sizden 1 kanal ricam olacak birde sorum olacak
Kanal isteğim
1- Star FM 98.8
Sorum: Her Radyo kanalına bağlanmak istediğimizde "sunucu bağlantısı gerekiyor bağlansın mı " şeklinde soruyor bunu sormaması ve otomatik bağlanması için ne yapabiliriz...

Tv lerin pls adresleride oluyormu acaba nokia 5800 ile tv izlemek istiyorum da...![]()
N73 de çalışırmı acaba
Radyonun pls'si var ancak galiba kirasını ödememişler. Bahsettiğin radyonun sitesi bu mu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hızlı cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim verdiğiniz radyo linki doğru tekrar teşekkürler
Bu ram dosyalarının türkiye ulusal kanallar için olanı vardı bir ara internette. Aradım bulamadım. Tv ramlarini nerden bulabiliriz. Yada o ramlar bi işe yaramadığı için netten silindide ondan mı bulamadımbilgisi olan varmı ?
Bu yüzden pls ile yayın yapan tv kanalı bulabileceğini sanmıyorum.Kardes guzel bir paylasim olmus senden ricam lalegul fm bulabilirmisin. Ben cok aradim ama bulamadim