SAMSUNG i8910 HDmi Yoksa SAMSUNG Wave mi?
cepten mobil tv nasıl izleyebiliriz benim ilk defa bir akıllı telim oldu buda wave oldu.daha önce nokia 1600 vardı lütfen yazın mobil tv yi nasıl yapcez hattım turkcell.
Ayarlar > Bağlantı > Usb kısmından, ne istiyorsanız onu seçin ondan sonra telefonu bilgisayara bağlayın . Sizin orada muhtemelen modem seçili usb ayarlarında ... Ondan modem görüyor .yanlış yaptığım biyer yok.her telde oldğu gibi kabloyu pc ye taktığımda dosyaları görebilmem gerekiyor.ama dosyalar çıkmıyor aksine modem görewi görüyor tel.kiesi açtığımda ise tel algılanıyor diyo fakat algılamıyor bir türlü saatler geçio ama tık yok
Kulaklık tamamen telefonun kulaklık girişine oturacak tabiki..arkadaşlar kies teli görmüyor bide bu telefonu alalı 4 hgafta oldu tel kendi kendine 1 kere reset attı.bide bu kulaklık takarkan birbirini tamamen mi öpcek yoksa arada 3 mm kadar bir boşluk mu kalcak yoksa o siyah yerler birrbirini öpcek mi![]()
tabiki wave ... al asla pişman olmazsın...
-------------- Ekleme ---------------
turkcell i arıyorsun mobil tv istiyorum diyorsun paketi satın laıyorsun ayarlar geliyor sende izliyorsun bu kadar basit. sende çok ballıymışsın arkdaşım ilk defa akıllı tel kullanıyorsun wave alıyorsun bu tele alıştıktan sonra diğer telleride wave gibi zannetme sakın wave bambaşka....
) bu mobil tv paketi. WAVE TABİKİ YAA 

Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Bir problemim var. Çağrı geldiğinde "Kabul Et"e neredeyse ekranı kıracak şekilde basınca tepki veriyor. Telefonu kurcaladığım kadarıyla sıkıntı sadece burada. Herhangi bir ayarı var mı, yoksa telefonu iade mi edeyim.
tabiki wave ... al asla pişman olmazsın...
--------------- Ekleme ---------------
turkcell i arıyorsun mobil tv istiyorum diyorsun paketi satın laıyorsun ayarlar geliyor sende izliyorsun bu kadar basit. sende çok ballıymışsın arkdaşım ilk defa akıllı tel kullanıyorsun wave alıyorsun bu tele alıştıktan sonra diğer telleride wave gibi zannetme sakın wave bambaşka....
Saol arkadaşım aldım wave i ama bişi sorcam mesaj geldiğinde açıyorum kapattığımda yukardaki uyarı gitmiyo bide wifi ye bağlandım ama internete giremedim (wifi 1 diş çekiyodu)
Teşekkürler rahatladım. Elektronik konusunda pek şanslı değilimdir, yine arızalı telefon bana denk geldi zannettim.
yukardaki uyarının gitmesi için mesajı mesajlar bölümünden okuman gerekiyor ... arkadaşım durum şu teli yeni almışsın hayırlı olsun ayarlarının hepsini doğru şekilde yapman gerekiyor 1 hafta elinden düşürmeyeceksin zaten hergün yeni özellik keşfediyorsun wifi ye bağlandıysa internete girmeme şansı yok . yanlız dikkat et wifi ye bağlanınca mavi anten işareti çıkıyor yanındada fincana benzeyen işaret çıkıyorsa wifi ile değil hattın üzerinden internete bağlanıyor
--------------- Ekleme ---------------
bu telde arıza çıkma şansı düşük çok kaliteli telefon .. buda wavenin özelliği tel kilitli olunca gelen çağrıyı cevaplamak için bastırmadan ekrana uzun basılı tutuyorsun....
Bu telefon için kılıf alan var mı ? Varsa ne tavsiye edersiniz ?
arkadaşım orjinal kılıfından vaz geçme niyemi?? geçen bi forumda adamın biri 20cm den teli düşürmüş ekran gitmiş.. dün benimki yalansız 120cm den kılıfla düştü nokta hata yok o yüzdenBu telefon için kılıf alan var mı ? Varsa ne tavsiye edersiniz ?