Samsung S8500 Wave, S8530 Wave II Soru-Cevap

Sponsorlu Bağlantılar

OxHy

Üye

kcankaynak

Üye
Özür dilerim programın adı WaveCompressor yardımcı programlar kategorisi içinde bulabilirsin

ceycey111

ceycey111

Üye
SAMSUNG i8910 HDmi Yoksa SAMSUNG Wave mi?

caneryendi

caneryendi

Üye
SAMSUNG i8910 HDmi Yoksa SAMSUNG Wave mi?

tabiki wave ... al asla pişman olmazsın...

--------------- Ekleme ---------------

cepten mobil tv nasıl izleyebiliriz benim ilk defa bir akıllı telim oldu buda wave oldu.daha önce nokia 1600 vardı lütfen yazın mobil tv yi nasıl yapcez hattım turkcell.

turkcell i arıyorsun mobil tv istiyorum diyorsun paketi satın laıyorsun ayarlar geliyor sende izliyorsun bu kadar basit. sende çok ballıymışsın arkdaşım ilk defa akıllı tel kullanıyorsun wave alıyorsun bu tele alıştıktan sonra diğer telleride wave gibi zannetme sakın wave bambaşka....

kerem.yilmaz

kerem.yilmaz

Üye
Tsk kardeş buldum yükledim

Ozan

Ozan

Admin
yanlış yaptığım biyer yok.her telde oldğu gibi kabloyu pc ye taktığımda dosyaları görebilmem gerekiyor.ama dosyalar çıkmıyor aksine modem görewi görüyor tel.kiesi açtığımda ise tel algılanıyor diyo fakat algılamıyor bir türlü saatler geçio ama tık yok
Ayarlar > Bağlantı > Usb kısmından, ne istiyorsanız onu seçin ondan sonra telefonu bilgisayara bağlayın . Sizin orada muhtemelen modem seçili usb ayarlarında ... Ondan modem görüyor .

arkadaşlar kies teli görmüyor bide bu telefonu alalı 4 hgafta oldu tel kendi kendine 1 kere reset attı.bide bu kulaklık takarkan birbirini tamamen mi öpcek yoksa arada 3 mm kadar bir boşluk mu kalcak yoksa o siyah yerler birrbirini öpcek mi :D
Kulaklık tamamen telefonun kulaklık girişine oturacak tabiki..

shelby-15

Üye

-------------- Ekleme ---------------

turkcell i arıyorsun mobil tv istiyorum diyorsun paketi satın laıyorsun ayarlar geliyor sende izliyorsun bu kadar basit. sende çok ballıymışsın arkdaşım ilk defa akıllı tel kullanıyorsun wave alıyorsun bu tele alıştıktan sonra diğer telleride wave gibi zannetme sakın wave bambaşka....

tmm tşk ederim.peki ne kadar(para :P:) bu mobil tv paketi. WAVE TABİKİ YAA :evet:(h):heyo:

cengiz7788

Üye
arkadaşlar 720p film yükledim ama altyazı çıkmıyor filmde ne yapmam gerekiyo srt dosyasını görmüyo yapabileceğim bişey varmı

mehmet600

Üye
samsung wave msn programı var mı

isaekrem

Üye
Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Bir problemim var. Çağrı geldiğinde "Kabul Et"e neredeyse ekranı kıracak şekilde basınca tepki veriyor. Telefonu kurcaladığım kadarıyla sıkıntı sadece burada. Herhangi bir ayarı var mı, yoksa telefonu iade mi edeyim.

caneryendi

caneryendi

Üye
10 tl tv digitürk de bedeva turkcell den tam ayrınntılı öğrenebilirsin ... teli alınca wavenin marketinden ntv uygulamasını indir ordan ntv yi canlı olarak izleyebiliyorsun

Arkadaşlar telefonu bugün aldım. Bir problemim var. Çağrı geldiğinde "Kabul Et"e neredeyse ekranı kıracak şekilde basınca tepki veriyor. Telefonu kurcaladığım kadarıyla sıkıntı sadece burada. Herhangi bir ayarı var mı, yoksa telefonu iade mi edeyim.

arkadaşım abartmaya gerek yok telefon tuş kilitinde olunca glen çğrıyı kabul etmek uzun basmayla mümkün ama öle ekranı kıracak kadar felan değil 3 saniye basılı tut yeter bununla uğraşmak istemiyorsan teli kitlemeden kullan sorun kalmaz..

isaekrem

Üye
Teşekkürler rahatladım. Elektronik konusunda pek şanslı değilimdir, yine arızalı telefon bana denk geldi zannettim.

ceycey111

ceycey111

Üye

Saol arkadaşım aldım wave i ama bişi sorcam mesaj geldiğinde açıyorum kapattığımda yukardaki uyarı gitmiyo bide wifi ye bağlandım ama internete giremedim (wifi 1 diş çekiyodu)

caneryendi

caneryendi

Üye
Saol arkadaşım aldım wave i ama bişi sorcam mesaj geldiğinde açıyorum kapattığımda yukardaki uyarı gitmiyo bide wifi ye bağlandım ama internete giremedim (wifi 1 diş çekiyodu)

yukardaki uyarının gitmesi için mesajı mesajlar bölümünden okuman gerekiyor ... arkadaşım durum şu teli yeni almışsın hayırlı olsun ayarlarının hepsini doğru şekilde yapman gerekiyor 1 hafta elinden düşürmeyeceksin zaten hergün yeni özellik keşfediyorsun wifi ye bağlandıysa internete girmeme şansı yok . yanlız dikkat et wifi ye bağlanınca mavi anten işareti çıkıyor yanındada fincana benzeyen işaret çıkıyorsa wifi ile değil hattın üzerinden internete bağlanıyor

Teşekkürler rahatladım. Elektronik konusunda pek şanslı değilimdir, yine arızalı telefon bana denk geldi zannettim.

bu telde arıza çıkma şansı düşük çok kaliteli telefon .. buda wavenin özelliği tel kilitli olunca gelen çağrıyı cevaplamak için bastırmadan ekrana uzun basılı tutuyorsun....

isaekrem

Üye
Omnia 2 İ8000'den sonra, s8500 rüya gibi geldi. Harika bir telefon.

kcankaynak

Üye
Bu telefon için kılıf alan var mı ? Varsa ne tavsiye edersiniz ?

ceycey111

ceycey111

Üye
yukardaki uyarının gitmesi için mesajı mesajlar bölümünden okuman gerekiyor ... arkadaşım durum şu teli yeni almışsın hayırlı olsun ayarlarının hepsini doğru şekilde yapman gerekiyor 1 hafta elinden düşürmeyeceksin zaten hergün yeni özellik keşfediyorsun wifi ye bağlandıysa internete girmeme şansı yok . yanlız dikkat et wifi ye bağlanınca mavi anten işareti çıkıyor yanındada fincana benzeyen işaret çıkıyorsa wifi ile değil hattın üzerinden internete bağlanıyor

bu telde arıza çıkma şansı düşük çok kaliteli telefon .. buda wavenin özelliği tel kilitli olunca gelen çağrıyı cevaplamak için bastırmadan ekrana uzun basılı tutuyorsun....

okuduktan sonrada gitmiyor zaten

Zaten kutunun içinden çıkıyo

fordmuro

Üye
arkadaşım orjinal kılıfından vaz geçme niyemi?? geçen bi forumda adamın biri 20cm den teli düşürmüş ekran gitmiş.. dün benimki yalansız 120cm den kılıfla düştü nokta hata yok o yüzden

jazz37

Üye
Telefonumda Sadece Gmail Hesabım Kurulu ve Vodafone Hattım Var.

Fakat 3 - 5 Dk. Bir
Kullanım Miktarı: **** mb.
Kullanım Tutarı: **** tl.
Kalan Tutar: *** tl.
Diye Uyarı Alıyorum.
Kalan Tutar Hiç Değişmiyor. Bunun Sebebini Çözemedim Bir Türlü.. Sebebi Ne Olabilir..??

kcankaynak

Üye
kendi kılıfı çok dandik bi girdi mi 2 saat çıkaramıyosun

Üst Alt