5800 kısa mesaj gönderme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
5800 kısa mesaj gönderme sorunu
Arkadaşlar sizde böyle bir sorun varmı bilmiyorum ama benim 5800 kısa mesajı 10-15 saniye gibi bi zamanda gönderiyor ve çok sinir bozucu.ekranda kısa mesaj gönderiliyor yazıyor ve dediğim gibi 10-15 saniye gibi bi zaman geçiyor? sizde böyle bi sorun varmı yada telefonun hatasımı.sıfır olmasına karşı daha önce 2 kere servise gitti başka sorunlarından dolayı.umarım bu mesaj olayı telefondan kaynaklanmıyordur?? yardım edin.aldığıma bin pişman oldum zaten.:vur

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bende yok böyle birşey yüklediğin birşeylerde bunu sen yapmış olabilirsin uygulamalardan işlem kaydına bak

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalarda birşey yok.zaten yeni güncelleme geldi yükledim hard format attım.telefon temiz yani.ayrıca önceki versiyonlarda da aynıydı? yine telefonun hatası demeyin lütfennnnnnn.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Mesaj Hafızanı Temizlemen Süreyi Kısaltabilir.

Gelen Kutusu
Gönderilen Mesajlar
İletim Raporları
ve Taslağın Varsa Taslaklar

Progressivity

Progressivity

Üye
o zaman garantiye götürüyosun mecbur

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede normal 1 yada 2 sn de gonderiyor ama bi tekrardan hard format at olmadı garanti

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
bndede normal 1 yada 2 sn de gonderiyor ama bi tekrardan hard format at olmadı garanti

arkadaşlar ben artık bu telefondan bıktım bu defada garantiye götürürsem 3 olacak.ben artık paramın geri iadesini istiyorum.ama garanti onay vermiyorrr.buna bi çare varmıdır.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
arkadaşlar ben artık bu telefondan bıktım bu defada garantiye götürürsem 3 olacak.ben artık paramın geri iadesini istiyorum.ama garanti onay vermiyorrr.buna bi çare varmıdır.

Iade işi çok zor :) 100 kişiden birkaçının iade isteği kabul görüyor. İş Nokia'da bittiği için servisteki torpillerde işe yaramıyor. Kendimden biliyorum :D

frosty

frosty

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunu çözdüm ama yine bana sorunlu gibi geliyor.mesajların kayıt hafızasını E: hafıza kartı yaptığım zaman mesajları zor yolluyor.C:Nokia yaptığım zaman 2 saniyede gönderiyor.Sizde nasıl acaba.

volkan1497

volkan1497

Üye
Bende de 2 saniye civarında normal yani.

gungeeza

Üye
aynı sorun bende de var arkadaşım. hafıza kartını seçince yavaş yolluyor maalesef.. =/

Üst Alt