Nuance TALKS Premium v5.0.3 S60v3 v5 SymbianOS9.x Unsigned ed-FoXPDA Menü Okuma Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar hayır ancak nokıanın normal dılı ıle okuyor programda ses cozucu yok programdada telefonun normal ozellıgını kullanıyor

musabozcan

Üye
signed şeklinde koyabiliyorsanız benim gibi signedleyemeyenler için çok iyi olur

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
kardes imei no bana pm den at sana sıgnedlıyıp vereyım

2teknik

Üye
Teşekkürler emeğinize sağlık

cd99

Üye
ellerine saglık

yildiz75

Üye
Payplaşım için çok teşekkürler.
Ben programı kurdum yalnız bir sorun var, ilk kurduğumda tamamen çalışıyodu, teli kapatıp açtım bir çok özelliği çalışmıyor. Seri numarasını yazdım. Kısayol fonksiyonları devre dışı kaldı, lisans kabul edilmemiş gibi heralde ama aynısını yazdım 19 tane 9

filili

Üye
arkadaşlar bu programı yükledim etkinleştirdim fakat teli kapatınca otomatik açılmıyo manuel olarak açmak gerekiyo tekrardan otomatik başlaması için ne yapmamız lazım bilen varmı.....

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan bu olayı yapabilirsin fazla kurcalamadım ama bende otomotik başlıyordu

Discovery2

Üye
i8910 yükledim fakat imei no aktif gelmediğinden program çalışmadı bilgisi olan varmı acaba ?

filili

Üye
kardeşim ayarlara baktım ama öyle bi ayar yok sen bulabilirsen iletirmisin

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim ayarlara baktım ama öyle bi ayar yok sen bulabilirsen iletirmisin
ayrıca seri numarası girdiğimizde dahi talks tam etkin olmuyor etkinleştir butonuna basınca talks ı devreden çıkarmak istiyormusunuz diye soruyo etkinleşmediki devreden çıkartayım program tam etkin olmuyo ayrıca IME numarasınıda giremiyoruz sorun bun dan olabilirmi teli kapatınca manuel olarak açmak gerekiyo otomatik çalışması gerekirken bu problemi çözen varmı ?

mR_cARiZMa

Üye
arkadaşlar rootsign programını burdan yükleyin http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ununa-son-secman-security-manager-142109.html
gerisine karışmayın. haftalardır yükleyemediğim talks programını anında yükledi sitede gayet açıklayıcı anklatımlar var hepsine teşekkür ediyorum. gören gözler oldunuz sağolun.

--------------- Ekleme ---------------

bayan sesine dönüştürme şansı var mı acaba çünkü nokia orijinal sesi çok berbat
arkadaşlar aşağıda verdiğimlinkden aylin.sisx dosyasını telefona kurun. daha sonra talks programını açın konuş yazan yerden vocalizer TUT(AYLİN) SEÇENEĞİ AKTİF OLUYOR ONU SEÇİYORUZ VE TALKS ARTIK GÜZEL Bİ BAYAN SESİ İLE ÇALIŞIYOR. ÜSTELİK HERŞEYİ TÜRKÇE OKUYOR. :) LİNKİ KENDİM UPLOAD ETTİM SAĞLAMDIR.
:megafon:

kurtay74

Üye
paylaşım için teşekkürler

Discovery2

Üye
Samsung i8910 Hd yükledim herhangibir sorun yok ******i girdim ama yinede program çalışmadı bilgisi olan varmı acaba ?

SilentOne

SilentOne

Üye
teşekürler

Discovery2

Üye
Samsung i8910 Hd yükledim herhangibir sorun yok s-e-r-i-a-l-i
girdim ama yinede program çalışmadı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Discovery2

Üye
????????????????????????????????????????????????????????????????

yakamoz79

Üye
arkadaşım linki patlatmişlar yenileyebilirsen sevinirim

filili

Üye
arkadaşlar program otomatik çalışmıyor yardımcı olabilecek varmı allah rızası için kimse bilmiyormu bunu

ihsanca

Üye
arkadaşım tamam birşeylere emek veriyorsun bizleri bilgilendiriyorsun fakat nolur senden ricam doğru bilgilendirme yap:
programı kurdum konuşan kişi tamamen konuşma özürlü pisikoljim bozuldu ve hemen geri sildim.
senin anlaşılır ve düzgün okuma dediğin buysa sana verecek bir cevabım yok doğrusu.

hasretimona

Üye
sağol

Üst Alt