ellerine sağlık kardeş paylaşım süper olmuş
Ediz Yiğit Üye Konu Sahibi coskun657' Alıntı: program sertifikalandırmayı nasıl yapabilirim? telefonu hacklemek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Cihazı hacklemeden çok kısıtlı uygulamaları imzalayarak yükleyebilirsiniz, OPDA dan sertifika alıp deneyebilirsiniz. Tıklayın! turla' Alıntı: dostum bişey soracam n82 denedim setifika hatası veriyor bi yardım sagol Genişletmek için tıkla ... Tıklayın! --------------- Ekleme --------------- Uygulamanın yeni sürümü çıktı, link ilk mesaja eklendi, iyi kullanımlar...
coskun657' Alıntı: program sertifikalandırmayı nasıl yapabilirim? telefonu hacklemek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Cihazı hacklemeden çok kısıtlı uygulamaları imzalayarak yükleyebilirsiniz, OPDA dan sertifika alıp deneyebilirsiniz. Tıklayın! turla' Alıntı: dostum bişey soracam n82 denedim setifika hatası veriyor bi yardım sagol Genişletmek için tıkla ... Tıklayın! --------------- Ekleme --------------- Uygulamanın yeni sürümü çıktı, link ilk mesaja eklendi, iyi kullanımlar...