Muratti1905
Üye
Amerikadan yeni iphone 4 16gb
Telefon hiç bir şekilde paketi açılmamış, SAN DIEGO APPLE STORE dan alındığı şekilde size teslim edilecek..
Yok unlock etmek için açtık, yok çalışıyor mu diye bakmak için açtık ama hala jelatini üstünde gibi bir muhabbet yok..
Çünkü, nasıl bir arabanın kontağına anahtarı taktığınız anda 2. EL durumuna düşüyorsa, bu telefonunda orjinal kutusundan çıkarıp açma tuşuna bastığınız anda 2. EL durumuna düşüyor benim gözümde..
Kısacası kurcalanmış, mıncıklanmış bir telefon almayacaksınız..
Telefonu ilk paketinden çıkaran siz olacaksınız..
Kendiniz telefonunuzu kutusundan çıkarma keyfine ve hakkına sahipsiniz diye düşünüyorum..
Unlock işleminide dilerseniz ücretsiz bir şekilde beraber yaparız..
Ciddi satıcıyım, ciddi alıcılarla muhattap olmayı tercih ederim.. Her türlü sorunuzu en kısa sürede cevaplamaya hazırım..
Aklınıza takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz..
Alacak kişiye malesef Pasaport Kaydı konusunda yardımcı olamayacağız, pasaport kaydını kendisi yaptırmak zorundadır..
Telefonun 1 Yıl APPLE tarafından Uluslararası Garantisi vardır..
Fiyat: 2000TL
Ciddi alıcılarla abartmadan pazarlık yapılınabilir.
e-mail ve msn: [email protected]
Tel: 0533 423 53 59
Yok unlock etmek için açtık, yok çalışıyor mu diye bakmak için açtık ama hala jelatini üstünde gibi bir muhabbet yok..
Çünkü, nasıl bir arabanın kontağına anahtarı taktığınız anda 2. EL durumuna düşüyorsa, bu telefonunda orjinal kutusundan çıkarıp açma tuşuna bastığınız anda 2. EL durumuna düşüyor benim gözümde..
Kısacası kurcalanmış, mıncıklanmış bir telefon almayacaksınız..
Telefonu ilk paketinden çıkaran siz olacaksınız..
Kendiniz telefonunuzu kutusundan çıkarma keyfine ve hakkına sahipsiniz diye düşünüyorum..
Unlock işleminide dilerseniz ücretsiz bir şekilde beraber yaparız..
Ciddi satıcıyım, ciddi alıcılarla muhattap olmayı tercih ederim.. Her türlü sorunuzu en kısa sürede cevaplamaya hazırım..
Aklınıza takılan herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz..
Alacak kişiye malesef Pasaport Kaydı konusunda yardımcı olamayacağız, pasaport kaydını kendisi yaptırmak zorundadır..
Telefonun 1 Yıl APPLE tarafından Uluslararası Garantisi vardır..
Fiyat: 2000TL
Ciddi alıcılarla abartmadan pazarlık yapılınabilir.
e-mail ve msn: [email protected]
Tel: 0533 423 53 59