Sloganımıza ne oldu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Sloganımıza ne oldu?
"Maxicep teki farkı farket, sende üye ol hemen keşfet" adlı sloganımız neden gözükmüyor?:hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
Hakikaten ya nerde bu slogan .

Ozan

Ozan

Admin
Sitemizde bir süre yayınlanacağını belirtmiştik diye hatırlıyorum ama ? Sürekli kalan bir slogan düşünmüyoruz zira logomuzun altındaki Türkiye'nin En İyi Cep Telefonu ve Mobil Teknoloji sitesi cümlesi her ne kadar gerçek olsa onu dahi kaldırmıstık. Çok çeşitli sloganlar yazılabilir, hepsi de siteye yazılmayı hakedebilir muhtemelen ancak slogansız daha temiz oldugunu düşünüyoruz

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkürler

Paranoya

Paranoya

Üye
Sitemizde bir süre yayınlanacağını belirtmiştik diye hatırlıyorum ama ? Sürekli kalan bir slogan düşünmüyoruz zira logomuzun altındaki Türkiye'nin En İyi Cep Telefonu ve Mobil Teknoloji sitesi cümlesi her ne kadar gerçek olsa onu dahi kaldırmıstık. Çok çeşitli sloganlar yazılabilir, hepsi de siteye yazılmayı hakedebilir muhtemelen ancak slogansız daha temiz oldugunu düşünüyoruz

Olsun , buda güzel bir şeydi 1.5 milyon üyesi olan bir Forum sitesinde herhangi bir üyenin sloganını koymak güzel bir duyguydu . .

Teşekkürler .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir süre dememistik ...
Biraz daha uzun kalabilirdi ;)

Ozan

Ozan

Admin
Sloganı olusturan bir üye için gurur verici bir olgu oldugu gercekti tabiki, yarısmanın amacı da buydu zaten yoksa siteye ömür boyu taşıyabilecegi bir slogan bulmak degildi. Bu üyelerin yada yöneticilerin degil, bu isle uğraşan reklamcıların yapacağı birşey profesyonel anlamda zaten ... Yoksa dedigim gibi birçok slogan sitemize yakışabilir.

ucx

ucx

Üye
Doğru Karar :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Doğrusu eğrisi yok, o yarışma ile 1 ay uğraştım, tam 1 ay ... Ve sonuç olarak slogan 1-2 hafta gibi kısa bir süre yer aldı Anasayfada ...
Slogan dediğin bir firmayı temsil eder, müşterileri etkiler bir nevi ... Devamlı kalsın dememistim ama hiç olmazsa daha uzun olabilirdi ... Baştan belirtilseydi bir hafta kalacağı hiç uğraşmazdım ;)

Mert

Mert

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle 1 yıl yada 6 ay kalsa fenada olmazdı hani

Ozan

Ozan

Admin
Doğrusu eğrisi yok, o yarışma ile 1 ay uğraştım, tam 1 ay ... Ve sonuç olarak slogan 1-2 hafta gibi kısa bir süre yer aldı Anasayfada ...
Slogan dediğin bir firmayı temsil eder, müşterileri etkiler bir nevi ... Devamlı kalsın dememistim ama hiç olmazsa daha uzun olabilirdi ... Baştan belirtilseydi bir hafta kalacağı hiç uğraşmazdım ;)
Slogan 1-2 hafta değil, 15 gün yayında kaldı şimdi loglardan baktım ...

Sonuç olarak günde 200bin kişiden, 15 günde 3 milyon kisinin görmesine neden oldu ki siteye sürekli takılan günlük 20 bin giriş yapan aktif üyenin tamamının görmesine zaten fazlaca yetebildi..

ucx

ucx

Üye
Slogan 1-2 hafta değil, 15 gün yayında kaldı şimdi loglardan baktım ...

Sonuç olarak günde 200bin kişiden, 15 günde 3 milyon kisinin görmesine neden oldu ki siteye sürekli takılan günlük 20 bin giriş yapan aktif üyenin tamamının görmesine zaten fazlaca yetebildi..

:oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 15 günde 3.000.000 kişiden bahsediyoruz burada. MaxiCep'in anasayfasında bir sloganın sadece "yer alması" dahi oldukça gurur verici. Bunun süresi olmaz. 2 hafta bence gayet yeterli bir süre.

Kaldı ki yarışmada da "şu kadar süreyle kalacak" denmemiş (ki zaten böyle bir süre olsaydı, bu süreyi ancak bir Admin söyleyebilirdi), bir süre belirtilmediğine göre süreyi bizim takdir etmemizde herhangi bir sorun bulunmamaktadır.

Güzel bir organizayson yapıldı. Güzel bir slogan belirlendi. Yeterli süre sitede kaldı. 3.000.000 kişi www .maxicep. com yazdığı anda ilk bu sloganı gördü. Yarışmacılar ve kazananlar tebrik edildi.
Konu da kapandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt