facebook vıdeoları bold'da izlenmezmi denmişti.. KAPAK olsun... (alpi) gururla sunar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ordakal_48

ordakal_48

Üye
    Konu Sahibi
facebook vıdeoları bold'da izlenmezmi denmişti.. KAPAK olsun... (alpi) gururla sunar..

adresine bold'dan gir OTA Download Link tıkla kur her türlü site her türlü video parmaklarınıızın ucunda.... saygılar...

• Beğen
Tepkiler: syalnizoglu, MegaloManiaX ve ata666

baris932

Üye
Bende bb 9700 var o programi yukledim ama sorn cikariyor

ordakal_48

ordakal_48

Üye
    Konu Sahibi
9000 de sorunsuz çalışıyor

ayazkapli

ayazkapli

Üye
siteye girdim download'in üzerinde tik yok

alperen1313

alperen1313

Üye
Alperence selamlar;
kardeşim bvenim denemediğim bb kalmadı ama hepsinde error veriyor :(
hayırdır...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Pederin Blackberry Bold 9000 'de denedim. Süper çalışıyor. Programı kurduktan sonra yapmanız gereken birşey var arkadaşlar. Settingsten Enable Wifi Yi Seçin. Ben Wifi Bağlandığım İçin Açtım. Sonra Programı Kapayıp Tekrar Açın. Çalışacaktır.

Babamın Telinden Çektiğim Resimler

ferdisevdayolu

Üye
arkadaşlar ben indirme lingini bulamadım dowloand diyorum aynı sayfa nın ana sayfası açılıyor link ler bütün uygulamalarda bb bold 9000 kullanıcısıyım saygılar yinede paylaşım için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olursanız asıl link leri verirseniz sevinirim saygılar....

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
arkadaşlar ben indirme lingini bulamadım dowloand diyorum aynı sayfa nın ana sayfası açılıyor link ler bütün uygulamalarda bb bold 9000 kullanıcısıyım saygılar yinede paylaşım için teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olursanız asıl link leri verirseniz sevinirim saygılar....

Telefondan direk indirmek için

Bilgisayara indirip Blackberry programıyla yüklemek için

Evrenpatir

Üye
başka uygulama bulunamadı dosya uygulama listesinde zaten bulunan,cihazla uyumlu olmayan veya ... diye bir hata alırıyorum netten arastırdım sorunu bulamadım arkadaslar aranızda bılen varsa yazarmısınız lutfen hıc bı uygulama falan yukleyemıyorum

drnoname

drnoname

Üye
Program çalışmasına çalışıyorda ben videoları seyredemiyorum. EDGE ile bağlanıyorum internete. Bi alakası olmas sanırım.?

ordakal_48

ordakal_48

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben wifi ile sorunsuzz giriyordum. 9000 modelinde sadece!!!..... kardeşim bak telinde messenger varsa grub barkodu tara seçeneği vardır... FREE BLACKBERRY APPLICATIONS DOWNLOAD bu siteyi aç çıkan barkodu telefonun kamerasından tarat direk kuruyor .saygılar. denenmişti... ama artık deneyemiyorum çünkü 9000 im imha olduuu :(

Sehzade

Üye
arkadaslar bb 9700de calısanı yokmu ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt