Nokia N8 Özellikleri Detaylı inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8'i Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    126

OğuzcanAbi

Üye
ewet keşke maemo olsadı süper olurdu

SilentOne

SilentOne

Üye
android olsa süper olurdu bnce n97 n900 ve n8 in yanına 5800 koyucan ki insanlar 5800 diyerlerine tasarımda fark atar

bnce n8 i biz taa 2 sene sonra anca alırız

Why Always Me

Why Always Me

Üye
symbian olması daha ii

birmot

birmot

Üye

ben n8 derim x6 gibi plastik değil en azından alüminyum kasaya sahip.çıksın alcam zaten.

Why Always Me

Why Always Me

Üye

ben n8 derim x6 gibi plastik değil en azından alüminyum kasaya sahip.çıksın alcam zaten.
Sadece x6 mı plastik kasa ayrıca memnun olanda çok x6 dan bnm gibi n8 2000 den aşağı fiyata satılmaz

Evilblood

Evilblood

Üye
Çoklu dokunmatik olması çok güzel sonunda nokiada multitouch teknolojisine geçti :D

werarce

werarce

Üye
ben 1200mah pil yeterli olmaz diye düşünüyorum ama kullanmak lazım tabi

OğuzcanAbi

Üye
:aha:n900 :aha:

birmot

birmot

Üye
Sadece x6 mı plastik kasa ayrıca memnun olanda çok x6 dan bnm gibi n8 2000 den aşağı fiyata satılmaz
yanılıyosun bence fiyatı 1400-1500 arası olur.Bu fiyatta x6 göz önüne alındığında normal bence.arada seri farkı var biri X biri N serisi.

OğuzcanAbi

Üye

bu resim hoşuma gitti yahu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da fark yok...

bursacity

bursacity

Üye
n8 cok kolpa bı telefon :D:D tasarımı lg den esınlenmıs kamerasıda muhtemelen yazılımsal hatalardan dolayı duzgun cekmıyodur sonucta nokıa bu:D:D symbian 3 le gelıyo bir cok hatayla gelıyodur muhtemelen bu benım tahmınım tabi:D:D

tutimimi

Üye
görür görmez vuruldum rüyalarımın teli mavisi çok güseellll :) ama çok pahalı olur alamayız mağlesef :(

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben hatalarla geleceğini sanmıyorum önceki telefonlar geçiş telefonu gibiydi nokiada

OğuzcanAbi

Üye
bencede

Üst Alt