Nokia N8 Özellikleri Detaylı inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N8'i Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    126

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
n8 kullanıcılarından bilgi alsak güzel olucak:naughty:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Bir arkadaşta vardı sanki :hmmm

uribaju

uribaju

Üye
bu telefon tutmaz benden söylemesi :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
İşlemci haricinde çok çok iyi bir multimedya telefonu yok yok denecek bir telefon.Kamerası, Ekranı, HDMI arabirimi,FM transmiteri,vs vs yan, gerçek bir multimedya telefonu.
İşlemcisini snapdragon 1ghz yapcaklarmış son gelen haberler öyle gösteriyor eger öle olursa çok iyi olur...

Necmati

Necmati

Üye
İşlemci haricinde çok çok iyi bir multimedya telefonu yok yok denecek bir telefon.Kamerası, Ekranı, HDMI arabirimi,FM transmiteri,vs vs yan, gerçek bir multimedya telefonu.
İşlemcisini snapdragon 1ghz yapcaklarmış son gelen haberler öyle gösteriyor eger öle olursa çok iyi olur...
aslında amaçları telefondan öte apple karşılık bir cep bilgisayarı..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Zaten enbüyük eleştiriyide işlemcisinden dolayı alıyor.umarım dediğin gibidir.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
merak ettiğimiz kadar ama n900 daha çok ilgimi çekiyor nedense :hmmm

birmot

birmot

Üye

bunlar en akıllılar:d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
doğru demiş :)

Necmati

Necmati

Üye
ben yeşil renkli olan telefonu istiyoommm....

Noks

Noks

Üye
telefonu gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum

xelasbu

xelasbu

Üye
bilgilendirme için teşekürler ama benim olamayan ekşidir gözüyle bakıyorum:ehe henüz x6 yı alabilme hesabını yaparken, bu biraz limitleri aşıyor n79 a devam...

SavinMe

SavinMe

Üye
n8'e ilk görüşte tutuldum vallaha :ehe:ehe du bakim bugün idda oynadm aksama 3 mac kaldı tutarsa bide benm 5800'ı satarm direk n8 akar xD

Üst Alt