Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N8 Özellikleri Detaylı inceleme
Sponsorlu Bağlantılar
M3L!H
Üye
Nokia N8'i ilk gördüğümden beri beğenmedim. Wave ve Galaxy daha çekici geliyor bana!
bu telefon sorunlu olacak nedenide 256 mb RAM kullanılıyor. telefonda öyle güzel özelliklerin yanında bu RAM işi herşeyi bitrmiş telefonun ramı hemen dolacak veya telefon çok kasacak kasıyorda alın size iki tane video. videoyu izlerken bile sinir oldum acayip kasıyor.yabancı sitelerdede aynı konudan şikayetciler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
damat_ferit_11
Üye
Abi varya kaç aydan beridir bekliyorum,şuan 6 senedir 6670 kullanıyorum,umarım n8'de o kadar yıl dayanır.
Önceleri bu telefonu sevmemiştim, ama gün geçtikçe ısındın, özellikleri çok güzel. En son kablosuz bir fareyi çalıştırdığını izledim, zaten usb flash bellekleride çalıştırıyor olması büyük bir artı
haltie
Üye
Konu Sahibi
usb bellek olayı yetiyor aslında hepsini bir arada birleştiren bir telefon olsa
yusufgungor
Üye
millet ben kıyaslara baktım
--------------- Ekleme ---------------
s8500 üstüne tel yok, n8 12 mp 5 mp s8500 o kadar fark nexon flaş falan yalan s8500 ekran fena dokunmatik fena video hd fena
Esendağlı
Üye
Keşke bu cihaza MeeGo işletim sistemi koysaydı,ozaman symbiana olan önyargıyla uğraşmamış olurdu.