Flash Flash Flash N97 RM-505 22.0.110 MODiFiYE CFW Sonunda Çıktı...

Sponsorlu Bağlantılar

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞİM her şeyi ama herşeyi denedim harfi harfine tek bir kelime bile atlamadan fakat yanlış olan ne bulamadım şu 4 kutu yeşil yanmıyor use ını yi tıklayınca telefon modelini seçiyorum fakat ok dedikten sonra use ını deki işarette kayboluyor uygun yazılımı seçme pencereside etkinleştiremiyorum kafayı yemeden bi yardım lütfen allah rızası için şimdiden yardımların için allah razı olsun msn veya mail adresim [email protected]

siz de sağolun.

nokia pc suite kurun. gerekli driverleri yükleyecektir.
telefonunuzu sorunsuz gördüğünden emin olun.

anlatılanları acele etmeden tekrar yapın.

olmazsa gönderin telefonunuzu ben yardım edeyim.

:turkiye:

leetanta

Üye
üstad merhabalar, 3-4 gündür çalışmanızı deniyorum, temalardan red haze liteby pizero olanını aktif edip kullanınca filmlerde takılma problemi oluyor. diğer extradan yüklediğim temalarda bu sorun olmuyor. bilginize

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
üstad merhabalar, 3-4 gündür çalışmanızı deniyorum, temalardan red haze liteby pizero olanını aktif edip kullanınca filmlerde takılma problemi oluyor. diğer extradan yüklediğim temalarda bu sorun olmuyor. bilginize

bu bilgiler çok değerli.

çok teşekkür ederim. :bye2:

leetanta

Üye
bu bilgiler çok değerli.

çok teşekkür ederim. :bye2:
rica ederim, "absract colors 01" de sorunsuz çalışıyor...
hatta "red haze liteby pizero" olan tema aktifkem program kaldırmaya çalışırken hafıza dolu uyarısı alıyorum.
ama dediğim gibi diğer temelar güzel çalışıyor, sorun yok.

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim, "absract colors 01" de sorunsuz çalışıyor...
hatta "red haze liteby pizero" olan tema aktifkem program kaldırmaya çalışırken hafıza dolu uyarısı alıyorum.
ama dediğim gibi diğer temelar güzel çalışıyor, sorun yok.

bu konuyu pizeroya da iletmek lazım :islik

şaka bir tarafa; ben dediğiniz uyarıyı yükleme yaparken "uyumsuz devam etmek istediğinize emin misiniz"

denen bazı programları yükledikten sonra alıyorum.

powerboot ve garmin bunlardan 2si. :bilmm

sakarxa

Üye
oyazici26 kardeş pc suite kurulu zaten driver lar daha önce de denedim şimdide denedim hepsi güncel yazılım güncel isterseniz tekrar yükleyin diyor ve ayrıca dediğin herşeyi tekrar tekrar acele etmeden yaptım tek bir harf bile atlamadan ama sonuç hüsran

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
oyazici26 kardeş pc suite kurulu zaten driver lar daha önce de denedim şimdide denedim hepsi güncel yazılım güncel isterseniz tekrar yükleyin diyor ve ayrıca dediğin herşeyi tekrar tekrar acele etmeden yaptım tek bir harf bile atlamadan ama sonuç hüsran

kardeşim;
maille de bir cevap yazdım.

tekrar görüşelim. :sarıl:

yardımım olur inşallah :ah

Ferzan

Ferzan

Üye
oyazici 1 şeyi farketmedim sanma :) neyi kastettiğimi düşün bulursun... :)

Ferzan

Ferzan

Üye
farketmiş olmana sevindim. :kop:

"Anlayana sivrisinek saz. Anlamayana davul zurna az."

:tşk:

:) canını sıkan bişeyler olmuş belli benim konularımı inceleyerek bilgi edinip bişeyler öğrendikten sonra teşekkür et butonuna tıklayarak ettiğin teşekkürü geri alman saygısızca oldu bence burda benim konumdan bilgiler edindiğinde resmen ortada
senin hazırladığın yazılım ile uğraşıyordum. sonra nejaterol beyin yazılımını incelerken bir de baktım ki original dosyaları tırtıklamaya başladım.
tek tek her dosya, her klasöre girdim.
üstünde daha çalışacağım ama bu hali de fena değil denersen.
ince ayarlanacak yerler var ama arayıp bulmak için zaman lazım.
İnşallah birkaç güne makyaj yaparım.

kullanırsan bana da bildir olur mu?
seninkine 2. versiyon olur ;)

operatörlerden rica etsek de bu başlığı silseler.
ben teşekkür ederim sana farketmiş olmana sevindim diyerek bana gülen sensin ama gülünecek durumda olan sensin :ehe:ehe:ehe::d::d::d::kop::kop::kop:box:box:box:box

(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
:) canını sıkan bişeyler olmuş belli benim konularımı inceleyerek bilgi edinip bişeyler öğrendikten sonra teşekkür et butonuna tıklayarak ettiğin teşekkürü geri alman saygısızca oldu bence burda benim konumdan bilgiler edindiğinde resmen ortada

ben teşekkür ederim sana farketmiş olmana sevindim diyerek bana gülen sensin ama gülünecek durumda olan sensin :ehe:ehe:ehe::d::d::d::kop::kop::kop:box:box:box:box

(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)(h)

Uzun uzun sayfa linklerini yazmıyorum ama KARIŞTIRIYORSUNUZ.
Önceki sayfanız için yazdığım şeyi şimdi aktif olan sayfanız ile ilgili algılamışsınız.
Şuan aktif olan sayfanızı yayınladığınızda ben telefonumda kendi modifiye dosyamı test ediyordum.
Sizi e-mail ile kutlayıp benden erken yayınladığınız için ayrıca teşekkür de etmiştim.
Mailimde silebileceğiniz fazla dosyaları da size "lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın" diyerek liste olarak göndermiştim.

Sizin bu sayfadaki ve nejaterol beyin bu sayfasındaki modifiye dosyalarınızı inceledim. İncelediğimi de delikanlı gibi yazdım. Bu sayfalara da TEŞEKKÜR ettim.
Teşekkür etmek ne? Burada helâllik istiyorum.
Sizin sayfanızdan istifade ettim Hakkınızı Helâl edin.

BU BAŞLIKTA bunu belirtmiştim.
Hatırlamanıza ve hatırlatmanıza sevindim.

Sizin diğer sayfanızda da hem teşekkür notu yazdığımı hem de butona tıkladığımı görebilirsiniz.
İnanın benim modifiye dosyamı incelemiş olduğunuzu söylemeniz de kimsenin nazarında sizi alçaltmazdı.
Hepimizin birbirimizden birşeyler öğreniyor olması kötü birşey değil ki.

"Saygısızca" kelimesini şimdilik hakaret kabul etmiyorum.

NEZAKET, BAZILARI İÇİN SADECE BİR BAYAN ADIDIR.​

Kullanan ve memnun kalanlar kadar; kullanınca sorun bildirenler de hoşuma gidiyor.
Kim teşekkür etmiş diye bakmak ve teşekkür edenleri saymak bana gereksiz geliyor. Yapana saygı duyarım.

Bu Mübarek günlerde çocuk gibi itişmeyi bırakalım da yeni birşeyler yapalım.
Yeni birşeyler bekleyen arkadaşlarımız olabilir.

HEPİNİZİN RAMAZANI MÜBAREK OLSUN.

____________________________________________________________________________________

tanertekin

tanertekin

Üye
bende n97 var beyaz dediklerini yapıyorum ama flas atmayı bir türlü başlatamadım yardım edersen sevinirim msn adresim [email protected]
şimdiden ilgin için tesekkurler

Init usb communication...
Can't detect flashing server!
aldıgım uyarı bu

demissinki Herşey yolunda ise üstteki 4 kutu YEŞİL olacak ama bende yeşil fakat resimdeki gibi secili degil ben uslerine tıklayıncada dosyayı istiyor

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
bende n97 var beyaz dediklerini yapıyorum ama flas atmayı bir türlü başlatamadım yardım edersen sevinirim msn adresim [email protected]
şimdiden ilgin için tesekkurler

Init usb communication...
Can't detect flashing server!
aldıgım uyarı bu

demissinki Herşey yolunda ise üstteki 4 kutu YEŞİL olacak ama bende yeşil fakat resimdeki gibi secili degil ben uslerine tıklayıncada dosyayı istiyor

Eğer bu ekranda USE Ini tıkladıktan sonra telefonunuzu seçebiliyorsanız RM-505;

4 tane yeşilin yanması gerek.

nerede takıldığınızı yazın lütfen.

tanertekin

tanertekin

Üye
Eğer bu ekranda USE Ini tıkladıktan sonra telefonunuzu seçebiliyorsanız RM-505;

4 tane yeşilin yanması gerek.

nerede takıldığınızı yazın lütfen.

öncelikle yardımlarınızdan dolayı sonsuz tesekkurler
Hayır dediklerinizi yapmama ragmen USE Ini sectikten sonra telefon secilmiyor eksik dosya gibi bir uyarı oluyor galiba, altdaki acıklamalardan anladıgım.
Bende akşam araştırdım ve sorunun nereden kaynaklandıgını buldum ben kendi tabirimce anlatayım siz artık detaylı şekilde diger arkadaşlara anlatırsınız
flas atma hacklama olayını ilk defa yaptıgımdan sizin açtıgınız konuyu dikkatli okuyarak aynen uyguladım (bende windows 7 yüklü ) fark ettimki dosya eksik veya bulamıyordu
sizin konuda
J.A.F. kurulumunu yaptıktan sonra.
İndirdiğimiz dosyaları programın göreceği yere kopyalamamız gerekiyor.

Sisteminiz 64 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505
Sisteminiz 32 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505

Bu klasörü kendimiz oluşturuyoruz.

ama aslanda bulamadıgı dosyaların konumu

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505
sizin belirtdigini konumdaki dosyaları buraya tasıyınca sorun cozüldü
benim sorunum hakkında yakından ilginizden ve böyle bir konu actıgınız için size sonsuz tesekkurler
bu tur konularda ilk defa aktıf olarak katıldıgımdan dolayı hatalarım olduysa özür dilerim

• Beğen
Tepkiler: muallim2011
oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle yardımlarınızdan dolayı sonsuz tesekkurler
Hayır dediklerinizi yapmama ragmen USE Ini sectikten sonra telefon secilmiyor eksik dosya gibi bir uyarı oluyor galiba, altdaki acıklamalardan anladıgım.
Bende akşam araştırdım ve sorunun nereden kaynaklandıgını buldum ben kendi tabirimce anlatayım siz artık detaylı şekilde diger arkadaşlara anlatırsınız
flas atma hacklama olayını ilk defa yaptıgımdan sizin açtıgınız konuyu dikkatli okuyarak aynen uyguladım (bende windows 7 yüklü ) fark ettimki dosya eksik veya bulamıyordu
sizin konuda
J.A.F. kurulumunu yaptıktan sonra.
İndirdiğimiz dosyaları programın göreceği yere kopyalamamız gerekiyor.

Sisteminiz 64 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files (x86)\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505
Sisteminiz 32 bit çalışıyorsa buraya C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-505

Bu klasörü kendimiz oluşturuyoruz.

ama aslanda bulamadıgı dosyaların konumu

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-505
sizin belirtdigini konumdaki dosyaları buraya tasıyınca sorun cozüldü
benim sorunum hakkında yakından ilginizden ve böyle bir konu actıgınız için size sonsuz tesekkurler
bu tur konularda ilk defa aktıf olarak katıldıgımdan dolayı hatalarım olduysa özür dilerim

çok sevindim.
dosyaları programın görmesi için her 2 klasör de oluyor.
ben kafa karıştırmaması için yalnızca birini yazmıştım.

güle güle kullanın :oke:

__________________________________________________________________________________

tanertekin

tanertekin

Üye
muzik çalar neden benim mp3 leri bulamıyor kutuphaneyi yenile diyorum ama olmuyor müzikleri nereye koymalıyım

bende muzikler e\sounds\digital\ içindeler nasıl yapamlıyım cözümü varmı?

ve Bluetooth ile alınan dosyalar klasörü Mass Memory de Received olarak belirlendi
bende neden gelmiyor nereye gidiyor olabilir bilgi veririsen sevinirim
şimdiden tesekkurler

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
muzik çalar neden benim mp3 leri bulamıyor kutuphaneyi yenile diyorum ama olmuyor müzikleri nereye koymalıyım

bende muzikler e\sounds\digital\ içindeler nasıl yapamlıyım cözümü varmı?

ve Bluetooth ile alınan dosyalar klasörü Mass Memory de Received olarak belirlendi
bende neden gelmiyor nereye gidiyor olabilir bilgi veririsen sevinirim
şimdiden tesekkurler

Müzik programlarının gereksiz klasörleri taraması önlendi. Sadece E:\Music içine bakıyor.

BT şuanda deneyip cavap yazamıyorum.
Ama hatırladığım E:\Received olarak belirlemiştim alınan dosyalar yolunu.

İlgilenip denediğin için, ayrıca beni de bilgilendirdiğin için çok memnun oluyorum.
Allah razı olsun.

_____________________________________________________________________________________

tanertekin

tanertekin

Üye
Müzik programlarının gereksiz klasörleri taraması önlendi. Sadece E:\Music içine bakıyor.

BT şuanda deneyip cavap yazamıyorum.
Ama hatırladığım E:\Received olarak belirlemiştim alınan dosyalar yolunu.

İlgilenip denediğin için, ayrıca beni de bilgilendirdiğin için çok memnun oluyorum.
Allah razı olsun.

_____________________________________________________________________________________

Müzik player oldu tesekkurler sagol:yuru
Bluetooth ile alınan veya mesajlardaki veriler nereye gidiyor bulamadım bu konuda yardım edersen sevinirim
X-PLORE ile e\ ve c\ yi konrol ettim ama yok

inşallah burada yazıdıklarımız başkalarınında işine yarar senide boyle rahatsız ediyorum kusura bakma tesekkurler sagol

oyazici26

oyazici26

Üye
    Konu Sahibi
Müzik player oldu tesekkurler sagol:yuru
Bluetooth ile alınan veya mesajlardaki veriler nereye gidiyor bulamadım bu konuda yardım edersen sevinirim
X-PLORE ile e\ ve c\ yi konrol ettim ama yok

inşallah burada yazıdıklarımız başkalarınında işine yarar senide boyle rahatsız ediyorum kusura bakma tesekkurler sagol

ben nereye gittiğini buldum da
neden oraya gittiğini araştırıyorum.
normalde adresi doğru tarif etmişim aslında.
e:\Received
buraya gitmesi gerekirken başka bir sebeple gitmiyor.

birkaç ihtimal var. vakit bulunca inceleyeceğim.

____________________________________________________________________________________

nofx

Üye
ellerine saglık arkadasım gercekten guzel olmus

Üst Alt