Xpressmusıc v51.0.006 Günceleştirmesi yayınlandı NSU ile güncelleyebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
Xpressmusıc v51.0.006 Günceleştirmesi yayınlandı NSU ile güncelleyebilirsiniz
evet arkadaslar bugun nokia v50 den sonra v51 güncellemesini yayınlayarak sahsen beni bayagı bir şaşırttı
v60 beklerken v51 yayınlanması bıraz garıp olsada güncelleyip aradaki farkı gormek gerek telefonunuzu nsu ile güncelleyebilirsiniz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:oke:

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar((: lütfen benim su telefonumu pc den güncellemek icin bir care ya pc yı yakacam ya kendimi(((: telefonu yakmam da o bakımdan hadi bır akıl verın bana

werderbax

Üye
ben telden guncelledim (: deqisen pek bisi gormedim .d

nejdet can

nejdet can

Üye
arkadaslar((: lütfen benim su telefonumu pc den güncellemek icin bir care ya pc yı yakacam ya kendimi(((: telefonu yakmam da o bakımdan hadi bır akıl verın bana

Dostum Pc Suite ve Ovi suite bilgisayaranıza kurulu olsun uptade 5.01 dosyasını nokıa.com.tr'den indirin masa üstüne alın Pc Suiti kapatın Ovi suite açık olsun ama görev çubuğuna indirin USB kablosunu telefonunuza takın telefona gelen tercihlerden PS SUİTE'yi seçin ve uptade dosyasına çift tıklayın güncelleme başarıyla sonuçlanacaktır... güncelleme bitinceye kadar bekleyin uzun sürebilir...

Sonucu yazarsanız sevinirim....

Not: Bluetoht bağlantınız açık olmalıdır ve PC Suite'de görünür olmalıdır...

Kolay gelsin

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
Deneyecem sonucu yazarım(((: bu nokia en son bana yollamıs sanırım haberı nadir bey havadisi onceden vermıs bıle(((:::

ozanazy

ozanazy

Üye

Nokia'yı anlayamadım gitti.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
yakında belki v60 çıkar inşallah.

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Pc Suite ve Ovi suite bilgisayaranıza kurulu olsun uptade 5.01 dosyasını nokıa.com.tr'den indirin masa üstüne alın Pc Suiti kapatın Ovi suite açık olsun ama görev çubuğuna indirin USB kablosunu telefonunuza takın telefona gelen tercihlerden PS SUİTE'yi seçin ve uptade dosyasına çift tıklayın güncelleme başarıyla sonuçlanacaktır... güncelleme bitinceye kadar bekleyin uzun sürebilir...

Sonucu yazarsanız sevinirim....

Not: Bluetoht bağlantınız açık olmalıdır ve PC Suite'de görünür olmalıdır...

Kolay gelsin
)): bulamadım nerde bu yazılım dosyası))): arıyroum o kadar nokıa sıtesını ama yok)): yazılım dosyası

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
5800 black

nejdet can

nejdet can

Üye

1 Adresten 5800 için PC Suite'yi ve Ovi Suite'yi indiriniz...

1----

2 Adresten 5800 için Uptade Dosyasını indirebilirsiniz. 23 MB'tır Güncelleme kurulumu esnasında gerekli uptade dosyalarının tamamı iniyor

2----

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
1 Adresten 5800 için PC Suite'yi ve Ovi Suite'yi indiriniz...

1----

2 Adresten 5800 için Uptade Dosyasını indirebilirsiniz. 23 MB'tır Güncelleme kurulumu esnasında gerekli uptade dosyalarının tamamı iniyor

2----

suan sistemim windows 7 ultimate nokia softdate updater nokia ovi nokia pc suite programları kurulu ama su güncelleme dosyasını bulamadım sızın vermıs oldugunuz baglatılarda zaten benım ındırmıs oldugum programlara aıt): asıl yazılım dosyasını ındırmeyı kastedıyordum ben onu bulamadım sızın su bahsettıgınız yazılım yanı

nejdet can

nejdet can

Üye
suan sistemim windows 7 ultimate nokia softdate updater nokia ovi nokia pc suite programları kurulu ama su güncelleme dosyasını bulamadım sızın vermıs oldugunuz baglatılarda zaten benım ındırmıs oldugum programlara aıt): asıl yazılım dosyasını ındırmeyı kastedıyordum ben onu bulamadım sızın su bahsettıgınız yazılım yanı

5800Xm v51 Firmware (orjinal hacksiz) RED/BLUE/BLACK dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsin indirebilirsin 166.4 MB

Daha önce verdiğim uptade linkinden indireceğin exe dosyası ilede PC'den güncelleme yapabilirdin

kolay gelsin

Edgy_54

Üye
arkadaşlar beklenmedik bir şekilde yeni versiyon çıktı ama versiyonda ne değişti onu bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilr mi?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
5800Xm v51 Firmware (orjinal hacksiz) RED/BLUE/BLACK dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsin indirebilirsin 166.4 MB

Daha önce verdiğim uptade linkinden indireceğin exe dosyası ilede PC'den güncelleme yapabilirdin

kolay gelsin

keske yapabılsem bu kadar yormazdım sızı ama benım telefona v30 yuluyken v40 gayet normal bır sekıdle yukselttım o zaman boyle bır hata vermemıstı sımdı guncelleme esnasında %15 e gelıyor benım telefon kapanıyor ve baglnatı kayboluyor olmuyor dolayısıyla aslında telefondanda yapabılırdım ama ben pc ıle yapmak ıstıyorum malum daha saglıklı olması gerek dıye dusunuyorum pc ıle

nejdet can

nejdet can

Üye
keske yapabılsem bu kadar yormazdım sızı ama benım telefona v30 yuluyken v40 gayet normal bır sekıdle yukselttım o zaman boyle bır hata vermemıstı sımdı guncelleme esnasında %15 e gelıyor benım telefon kapanıyor ve baglnatı kayboluyor olmuyor dolayısıyla aslında telefondanda yapabılırdım ama ben pc ıle yapmak ıstıyorum malum daha saglıklı olması gerek dıye dusunuyorum pc ıle

Pc'de hangi programla ve hangi işlemlerle güncelleme yapmaya çalışıyorsunuz bağlantınız % 51'lerde kopuyor

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
Pc'de hangi programla ve hangi işlemlerle güncelleme yapmaya çalışıyorsunuz bağlantınız % 51'lerde kopuyor

biligisayarıma yenı format attım suan pek bır program yuklu degıl zaten nsu nokıa ovı ve pc suıt kurulu artı dırverları falan baglantım&51 lerde kopmuyor hersey gayet dogal gıdıyor nokıa softdate updater guncelelme dosyasını ındırıyor sonra telefona yazmak ısterken %15lık kısımda benım telefon kapanıyor o arada zaten nsu baglantı kayboldu dıyor ne yaptıysam yapamadım ama v30 dan v40 a yukseltırken boyle bır sorun yoktu o zamanlar)): sımdı oluyor sadece gecen seferde v50 yı yukleyememıstım)): telefondan yaptım oda pek saglıklı olmadı sanıyorum

ByPotter

ByPotter

Üye
Oldu sağol:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt