nejdet can
Üye
biligisayarıma yenı format attım suan pek bır program yuklu degıl zaten nsu nokıa ovı ve pc suıt kurulu artı dırverları falan baglantım&51 lerde kopmuyor hersey gayet dogal gıdıyor nokıa softdate updater guncelelme dosyasını ındırıyor sonra telefona yazmak ısterken %15lık kısımda benım telefon kapanıyor o arada zaten nsu baglantı kayboldu dıyor ne yaptıysam yapamadım ama v30 dan v40 a yukseltırken boyle bır sorun yoktu o zamanlarsımdı oluyor sadece gecen seferde v50 yı yukleyememıstım
telefondan yaptım oda pek saglıklı olmadı sanıyorum
kralxs Kardeşim bu işi Flaşlama ile yapınız aşağıda linkini verdiğim yerde resinli anlatımı ve gerekli proğramlar var ayrıca forumda 5800 güncelleme veya flaşlama işlemi şeklinde aratırsan bir çok anlatım var Flaşlama anlatımı daha çok Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları bölümünde bulunur iyi okur anlar uygularsan hatta arzu edersen telefonuna hack ve modifikasyon bile yapar ve sitede mevcut bir sürü güzel proğramlarıda kullanırsın...
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html
sadece biraz kafa yormak araştırmak gerekiyor ben 8 aydır 5800 kullanıyorum hiç bir şeyden haberim yoktu sitede sürekli araştırdım çalıştım kafa yordum 1,5 2 ayda çok şey öğrendim hepsini bu siteden öğrendim...
kolaylıklar dilerim ben biraz dışarı çıkacam 1.2 saat sonra gelecem yina yardımcı olmaya çalışırım...
sımdı oluyor sadece gecen seferde v50 yı yukleyememıstım