Samsung Star,Corby,Preston,Monte,Lindy için Sorularınız varsa de hadi buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
ö.d

A_R_D_A16

Üye
bnde monte var bolt da youtube daki videoları izleyemiyorum ltfen yrdıom edin :evet:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
bolt 1.7 olması lazım yada opera miniden izleyebilirsin

oguz_12

Üye
yaa benim sorunum çok farklı akşam arkadaşımın hattını benim tele taktım bi arama yaptık benim hattı taktım mesajlara girmiyo ''LİSTE BAŞLATILIYOR'' diye bi yazı çıkıyo arama yapabiliyorum çağrı alabiliyorum ama mesaj atıp mesaj alamıyorum operatörle ilgili değil diğer hatlardanda aynı şekilde ''LİSTE BAŞLATILIR'' diyo benim sorunum nedir?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
hattı takıp telefonu yeniden başlattıktan sonra biraz bekle telefon hattı algılamaya devam ediyordur eğer 2-3dk içinde geçmezse bi servise sor derim daha önce bu hatayla 2-3 kez karşılaştım ve biraz beklemeden sonra geçti

zoom78

Üye
merhabalar lindy ile facebooktan nasıl video izleyip oyun oynayabiliriz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
faceten boltla oyun oynayabilirsin ama video izlemen imkansız

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
pardon denedim opera miniyle de oluyor ama flashsız oyunlar oynanabiliyor

papyruss

papyruss

Üye
Instant Messenger i wi-fi ile açamıyorum 3g ile bağlanmaya çalışıyo acaba onun ayarını nasıl yapıcam bilen varmı?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
instant messenger derken bir uygulamayi kastediyosan onu oyunlar ve daha fazlasi bolumunden baglantilara girip baglandigin modemi secerek yapabilirsin

XpLodeR111

XpLodeR111

Üye
instant messenger corby de yüklü gelen uygulama menüde yer alıyor

scorpidos

scorpidos

Üye
Yine aynı şekilde yapman lazım. Oyunlar üzerinden bağlantı ayarlarını Wi-Fi ağına yöneltmen lazım.
Hadi ben de sorumu sorayım bari :D
1- Telefonu ilk aldığımda siyah temanın arkaplan resimleri vardı, klavyeyi açıp ekranı yan yatırınca yine de ekrana sığıyordu. Ben kendi arkaplan resimlerimi koydum. Telefon normal haldeyken gayet güzel, tam oturuyor fakat yan yatırınca sağdan ve soldan siyah şeritlerle kesiyor. Ne yaptıysam çözemedim.

2- Bu telefonun işlemcisi, rami vs. hakkında bilgisi olan birisi var ise beni bilgilendirebilir mi? Başka telefonlarla karşılaştırmak için lazım olabiliyor da :)

Sorular Samsung GT-B5310 Corby Pro için geçerlidir. :)

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
2.sorunun cevabını ben kendi telefonum için de bilmiyorum ondan cevap veremicem ama yan yatırınca çözünürlük değiştiğinden arada siyah boşluk oluşması gayet normal

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
güncel

tamer60

Üye
slm arkadaşlar bende gt-5603 var forumda tüm konulara bakmaya çalıştım;ama bulamadım benim telefonun yazılımını güncelleştirmem lazım nasıl yapacagımı bilmiyorum bunun içinde garantiye göndermek saçma gibi geliyor bana

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
samsung forumunu kurcala kesinlikle bulursun

DhEngEshEz

Üye
Yine aynı şekilde yapman lazım. Oyunlar üzerinden bağlantı ayarlarını Wi-Fi ağına yöneltmen lazım.
Hadi ben de sorumu sorayım bari :D
1- Telefonu ilk aldığımda siyah temanın arkaplan resimleri vardı, klavyeyi açıp ekranı yan yatırınca yine de ekrana sığıyordu. Ben kendi arkaplan resimlerimi koydum. Telefon normal haldeyken gayet güzel, tam oturuyor fakat yan yatırınca sağdan ve soldan siyah şeritlerle kesiyor. Ne yaptıysam çözemedim.

2- Bu telefonun işlemcisi, rami vs. hakkında bilgisi olan birisi var ise beni bilgilendirebilir mi? Başka telefonlarla karşılaştırmak için lazım olabiliyor da :)

Sorular Samsung GT-B5310 Corby Pro için geçerlidir. :)
bende çok ugraştım ama düzeltemedim..

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bu konuyu açan manyetikkarpuz muş :D
matraxtan duyuyordum hep :D birden görünce şaşırdım :D
selam manyetik karpuz :D

scorpidos

scorpidos

Üye
2.sorunun cevabını ben kendi telefonum için de bilmiyorum ondan cevap veremicem ama yan yatırınca çözünürlük değiştiğinden arada siyah boşluk oluşması gayet normal
bana da gayet doğal geliyor fakat kendi temasında yan yatırınca yanda çizikler oluşmuyor. Onu nasıl yapıyor onu anlamaya çalışıyorum ben...

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
    Konu Sahibi
selam dengesiz :D

--------------- Ekleme ---------------

telefonda arkadaşın nicki gibiymiş o zaman dengesiz :d:

yusufcanusta

Üye
Samsung Star 5233 wi-fi de interneten radyo dinlenebiliyor mu ? Eğer dinlenebiliyorsa nasıl ? Sırf internetten radyo dinlenebiliyor diye telefonumu nokia 5800 ile değişeceğim