Nokia 5800 Xpressmusic mi iphone 3g mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nums45

nums45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpressmusic mi iphone 3g mi?
arkadaşlar ya nokia 5800 xpressmüsic mi? yoksa iphone 3g mi?

Perfect!

Üye
arasında hiç bi şekilde bağ olmayan iki telefon nasıl ayır edilirki ama şuvar ıphonede bluetooth yok
5800 hem ucuz hem herşey var ıphoneye o parayı vermem ama bi kaç seneye fiyat iyice düşünce alınabilir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu konu defalarca acıldi iphone kulanıcıları iphone süper dedi milyonlarca oyun program var dedi nokia kulananlar bizde flash var buletot var nokia daha iyi dedi bu daha iyi şavaşı hiç bitmedi bu konudada aynısı olacak önemli olan senin ne isdedigin hangi cihaz senin isteklerini karşılayacak onu dusun ne istersin bir telefondan buda konu açarak zor anlayabilrsin gedersin tefon satan yere alırsın bir eline 5800 öburunede iphone incelersin bakalım ne olcak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu konu defalarca acıldi iphone kulanıcıları iphone süper dedi milyonlarca oyun program var dedi nokia kulananlar bizde flash var buletot var nokia daha iyi dedi bu daha iyi şavaşı hiç bitmedi bu konudada aynısı olacak önemli olan senin ne isdedigin hangi cihaz senin isteklerini karşılayacak onu dusun ne istersin bir telefondan buda konu açarak zor anlayabilrsin gedersin tefon satan yere alırsın bir eline 5800 öburunede iphone incelersin bakalım ne olcak

:oke::d::d:

daniel_23

daniel_23

Üye
:op:

laveled

laveled

Üye
5800 kullanıcısı olan biri olarak bence eksikliklerine rağmen iphone iphone iphone

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam şimdi tartışma uzar.:ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bende ilk 5800 almıştım kalem kulanmadan bazı yerlere dokunamıyordum ayrıca usteki multimedia tusu acayip bişidi dokununca gelip gidiyordu hemen degiştirdim tabi 5800 guncelemelerle duzeltildi bu problemler ilk alanlar bilir bu sorunları 5800 güzel telefon istekleri karsılayan cihaz

bybilal

bybilal

Üye
5800 her türlü ihtiyaca cevap verebilcek tel

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eh işte orta bir telefon.çoğu kişinin işini rahatlıkla görür.

Tracy35

Tracy35

Üye
ewet bu sıralar 15 yaş altı cocuklarda popiler bu telefon :):):)

Gidpde 1500 TL verıp Iphone Alınmaz ama Zengin Adamın halı başka olur Evlenenler ne yapsın eh Bizide idare Edıyor tabı Nede olsa 450 tl Gidipde 1500 tl veremıyoz dun Adamın altında
araba vardı ama telefonla Konusuyordu Adam 35 40 yaşlarında var Elındede 5800 Demekki adamında ımkanı yok O yuzden Gıdıp 5800 almış ıphone Almamaış :kop::kop: herkez işter Gıdıp Iphone Veya Htc Almayı Benım ımkanım olsa Su HTC HD 3 Beklerım eger ımkanı olan varsa onlarda beklesın Derim Saygılar :ehe:ehe

rapege

rapege

Üye
kıyas edilmez her türlü İphone

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
walla benim için sorun yok hem 5800 hem de iphone kullanıyorum ama iPhone bluetooth yok diyosun 3g,3gs'de var ayriyeten bluetooth transferi hakındada iBluenova,iBluetooth programlar var... YANİ İPHONE :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...