Nokia E51 410.34.001 FW Hac*ked Resimli detaylı anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

artvinlee

artvinlee

Üye
! xxxxxxx\jaf.rar: JAFSetup_1.98.62.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk

jaf dosyasını rardan çıkarırken CRC hatası alıyorum tekrar tekrar indirdim onarmayı da yaptım fakat yinede düzelmedi acaba tekrar dan yükleyebilirmisin açamadım bi türlü :(

Telefonu formatladıım yeni FW yi yükledim öylece kaldı bişey yükleyemiyorum :(

Lütfen Yardım Edin...

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
! xxxxxxx\jaf.rar: JAFSetup_1.98.62.exe dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk

jaf dosyasını rardan çıkarırken CRC hatası alıyorum tekrar tekrar indirdim onarmayı da yaptım fakat yinede düzelmedi acaba tekrar dan yükleyebilirmisin açamadım bi türlü :(

Telefonu formatladıım yeni FW yi yükledim öylece kaldı bişey yükleyemiyorum :(

Lütfen Yardım Edin...

jaf yeniden upload edildi sorun için özür dilerim :aman2:

artvinlee

artvinlee

Üye
çok teşekkürler maleguard linki yenilemişsin yanlız ben bi yerde hata yaptım sanırım yazdıklarını aynen yaptım hiç bi yerde sıkıntı çıkmadı Done! yazısını da gördüm ondan sonra telefonumun fortmatlanmıştı bu normalm yoksa ben bi yerde hata falan mı yaptım acaba :(

birde rompatcher programlarını kurup deneyeyim dedim mesajın sonunda yazdığın gibi fakat forumdakileri telefona kuramadım ilk denediğimde sertifika hatası verdi sertifikaladım opda dan o zamanda telefona yüklemedi
Gerekli uygulama erişim izni verilmedi! hatası aldım. :(

MXKM

MXKM

Üye
Nokia E66 için hangi işaretlemeleri yapmam lazım?

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler maleguard linki yenilemişsin yanlız ben bi yerde hata yaptım sanırım yazdıklarını aynen yaptım hiç bi yerde sıkıntı çıkmadı Done! yazısını da gördüm ondan sonra telefonumun fortmatlanmıştı bu normalm yoksa ben bi yerde hata falan mı yaptım acaba :(

birde rompatcher programlarını kurup deneyeyim dedim mesajın sonunda yazdığın gibi fakat forumdakileri telefona kuramadım ilk denediğimde sertifika hatası verdi sertifikaladım opda dan o zamanda telefona yüklemedi
Gerekli uygulama erişim izni verilmedi! hatası aldım. :(

pmden email adresim gönderildi :oke:

artvinlee

artvinlee

Üye
maleguard a çok teşekür ederim yardımları sayesinde telefonumu hackleyebildim sorunsuz bir şekilde çalışıyor bu yöntem sertifika alma sıkıntısıda yok

hamzahakyol

hamzahakyol

Üye
Windows 7'de söylenenleri uygulayamadım.. JAF Win7 desteklemiyor mu? Bide yazılanlardan sonra endişe etmeye başladım kapanıp açılmama sorunu olduğunu okudum bir kaç konuda daha..

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'de söylenenleri uygulayamadım.. JAF Win7 desteklemiyor mu? Bide yazılanlardan sonra endişe etmeye başladım kapanıp açılmama sorunu olduğunu okudum bir kaç konuda daha..
OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 e sağtuş at özellikler uyumuluktan windowx xp yi seç sorunsuz yapıcaksın bende yapamamıştım:oke:

--------------- Ekleme ---------------

maleguard a çok teşekür ederim yardımları sayesinde telefonumu hackleyebildim sorunsuz bir şekilde çalışıyor bu yöntem sertifika alma sıkıntısıda yok

ne demek :op:

s.savas

Üye
Açıklama yapan arkdaşlara teşekkür ederim.
Şunu sormak istiyorum. Bu işlemi Box cihazı ile birlikte yapıyorsunu değilmi. Resimli anlatımlardan ben onu anladım.
Bir arkadaş yukarıda sormuş, kimse cevap vermemiş, bende tekrar sorayım. E66 içinde aynı yöntem uygulanırmı.

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama yapan arkdaşlara teşekkür ederim.
Şunu sormak istiyorum. Bu işlemi Box cihazı ile birlikte yapıyorsunu değilmi. Resimli anlatımlardan ben onu anladım.
Bir arkadaş yukarıda sormuş, kimse cevap vermemiş, bende tekrar sorayım. E66 içinde aynı yöntem uygulanırmı.

her hangi bir box cihazı yok direkt jaf ile pc üzerinden e66 için hack dosyaları varsa jaftan gerekli seçimleri e66 ya göre yaparsa neden olmasın :hmmm

Nokia E66 için hangi işaretlemeleri yapmam lazım?

pardon senin cevabı unutmuşum üst bölümdek iyazdığım yanıta bakabilirsin:heyo:

s.savas

Üye
her hangi bir box cihazı yok direkt jaf ile pc üzerinden e66 için hack dosyaları varsa jaftan gerekli seçimleri e66 ya göre yaparsa neden olmasın :hmmm

pardon senin cevabı unutmuşum üst bölümdek iyazdığım yanıta bakabilirsin:heyo:
Açıklama için teşekkürler.

johnymu67

Üye
arkadaşlar usb kablosu kayıpta acaba bluetooth bağlantısıyla nokia pc suite bağlansam olurmu.deneyenler varmı yada bi bilgisi olan

yokmu ya bilen biri

cuneytt1

cuneytt1

Üye
teşekkürler

maleguard

maleguard

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar usb kablosu kayıpta acaba bluetooth bağlantısıyla nokia pc suite bağlansam olurmu.deneyenler varmı yada bi bilgisi olan

yokmu ya bilen biri

malesef olmaz bu işlemi yaparken telefon kapalı oluyor kapalı ikende bluetooth çalışmayacağından imkansız :hmmm

burada 6 tl

johnymu67

Üye
okey.

mintonx

Üye
Sayın Maleguard artvinlee arkadaşın sorunlarını aynen bende yaşıyorum son kısım nasıl oluyor rompacher işlemleri yazarsanız sevinirim teşekkürler

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Çalışıyor arkadaşlar. Denedim E51'imde. N-Gage bile yükledim :S araştırırsanız bulursunuz internette.

isa61"

Üye
bilgilendirme için teşekkürler

cetins

Üye
maleguard Teşekkürler. Daha önce kuramadığım pek çok programı kurabildim. Bazılarında sertifika sorunları var gibi. eski kuramadığım prg.ları kurmak için tekrar uğraşmaya başladım.

omerdanabas

Üye
kardeş mümkünse son aşama rompacher kısmını da anlatabilir misin? bir de rompackher programını imzalamadan telefona kurabiliyor muyuz? normalde direkt olarak kuramadım da ben.

Üst Alt