5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

HackerCelik

HackerCelik

Üye
iyiyim berkan abi saol sen?
Zaten bende bu hackli yazılımı garanti gidiyo diye yüklemiyorum bide karışık geliyo bana en güzeli sertifikayla devam ;-)

Ferzan

Ferzan

Üye
Katılıyorum Nadir Millet uydurdu v60 diye tutturup gidiyorlar bakalım belki tutturdukları tutar v60 çıkar :ehe:ehe:box

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakalım çıkacak mı?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
resmi açıklama bu sallanmış bişey değil :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çıkcakmış ya duyurmuşlar eylül ayı içinde?

wairhumer

wairhumer

Üye
şu an itibariyle yüklemiş bulunuyorum :D yardımı dokunan herkese teşekkürler ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah arkadaşlar bende sizin kadar istiyorum.

Ferzan

Ferzan

Üye
bakalım çıkacak mı?

5800 için güncellemeler çıkar çıkmaz demiyorum tarihte veremem bilgim yok çünkü ama millet illa v60 diye tuttturmuş v40 v50 çıktı diye illa v60 ta çıkacak değil ya bakın v51 çıktı bakarsın sonraki v52 olur :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu nokia belli olmaz ters köşede yapar.:ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
zaten dikkat edin millet ne isterse nokia tersini yapıyor v60 diye millet mail yolladı nokia v51 çıkardı:D

Ferzan

Ferzan

Üye
:eheAbi ters köşe nokia işi zaten bakma adı üstünde güncelleme eh hataların çoğu gideriiyor ama bu 9.4 telefonlarda olmazsa olmaz özellikleri koyamadı bi türlü hep modifiyelerle tamamlamak zorunda kalıyoruz en saçma eksiklerinden biri mesela n97 tema efektlerini destekliyor olduğu halde hala bir firmware sinde tema efektleri eklenmedi al sana ters köşe :box:box

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet 5800 rın tema efekti bile daha güzel:D

baya1994

baya1994

Üye
Bence bu v51 v60 için ön yükleyici olabilir yükleyenlerin sadece hız arttığını söylüyorlar nokianın ingilizce forumunda ön yükleyivi olarak geciyor nokia açıkladığına göre symbian 3 geleceğini söylüyorlar ve bizim arkadası dün aradılar arkadas v60 için bazı şeyler önermişti nokia danısmanı aradı v60 betası çıkmış 5800 deniyorlarmıs en geç eylül ayında çıkacağını söylemişler gelecek olanlar radyo düzelmiş dokunmatık iyileşmiş n97 gibi ev ekranı getirilmiş sensör iyileşmiş gps mükemmel olmus ve en sonda symbian 3 demiş yani bence bu symbian 3 için geçiş yaması olabilir bundan sonra v60 yükleyince geçmiş oluyoruz hiç bir forumda v51 geleceği söylenmemiş nokia hemen çıkardı foruma koydu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah dediğiniz gibi olur.

Ferzan

Ferzan

Üye
walla bakalım artık ne olcak görecez hem şimdi symbyn kaç varki 5800 da ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükleyenlerden değişiklikleri alabilir miyiz?

yiğitsaraç

Üye
nasıl ya nokia 5800 e syimbian ^3 olur mu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur niye olmasın ki?

Üst Alt