5800 Yeni Firmware 51.0.006

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Hiç bir ek özellik koyulmamış kurmaya yapacağım zahmete bile geek yok..
V60'ı bekliyin..Boşuna yorulmayın..

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
nadir hocam gerçekten çok sağol senin sayende öğreniyoruz büün bunları:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfaya kendi üyeliğimle yüklediğim 4shared linkini de koydum arkadaşlar.

Ferzan

Ferzan

Üye
n97 içinde daha gelişmiş bir güncelleme çıksa artık :box

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
gps zatn beleş hocam ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
v30 dan beri bütün güncellemeler navi koduyla çıktı bence en sağlam kod ve navigasyon beleş.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navi koduyla gps nin çekim gücü daha fazla ama.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burda şunu belirteyim arkadaşlar kimseyi yükle diye zorlamıyoruz isteyen yükler istemeyen yüklemez,herkesin kendi keyfi bilir.çıkacak herhangi bir sorundan bizi sorumlu tutmayın.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
bişi sormak istiyorum ben bu hackli v51i yüklesem serviste bi sorun yaratırmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hackli sürüm serviste sorun yaratır,garanti dışı kalır servislik bir durum olduğunda yeniden günceller gönderirsin hackli şekilde gönderirsen bakmazlar.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
original yazılıma nasıl dönebilirim ve mesela telefon hiç açılmıyosa hacklı yazılımı anlarlarmı? Daha önce sonyde başıma gelmişti ondan soruyrum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş bence hackli kullanma işte öyle durumlarda başınız ağrır,tabiiki bilirler sistem dosyalarına bakılınca hemen anlaşılır.sertifika alın istediğiniz programı kurarsınız.yinede tercih sizin.ben hep sertifika kullandım ve sorunsuz kullandım.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
original yazılıma nasıl dönebilirim ve mesela telefon hiç açılmıyosa hacklı yazılımı anlarlarmı? Daha önce sonyde başıma gelmişti ondan soruyrum

nbr hackercelik :D

hackli bırakma garanti nanay olabilir.v51 yüklediysen 50 ye dönemezsin bunu unutma ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal yazılıma jafla ya da phoenix ya da nokia software updater ile dönebilirsin.

Ferzan

Ferzan

Üye
orjinal aynı sürüm yüklenir ama bu programlarla bir alt sürüme geri dönüş yapılamaz unutmayın !!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben hiçbir zaman eskiye dönmedim.yeni her zaman güzeldir.ayrıca v60 ın çıkacağı da belli değil belki çıkmayacak.

Üst Alt