samsung dan iphone'a güzel bir cevap))))))))))))))))))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege970

ege970

Üye
telefon güzel... duyuruldukdan sonra iphone4 cıktı mal bi isletim sistemiyle.. zaten sinyal gücü kaybetme sorunu vs batarya sorunları var..

samsung eğer bunu güzelce yapabilirse.. muhtesem bir telefon olacak keske içinde windows mobile+symbian+java gibi böyle mixture bişi olsa :D

ANiill

Üye
gerckten kapak olmuş :D

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş samsung galaxy s al sen süper bir telefon.Zaten söylemişler şuan bu telefonda ha hızlı bir telefon piyasada yok arka planda 198 adet açık uygulama bırakılabiliyormuş artık sen düşün telefonu bu halde stabil çalışıyor ;)

peki kamera da flash olmaması büyük etkenmi?

--------------- Ekleme ---------------

hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.

They’re both rocking 1GHz processors (Samsung’s own Hummingbird processor, in fact), and they both have 5MP cameras which’ll capture 720p HD video.
bu yazıyı buldum yani ikiside aynı işlemciye sahip)

Lacrymosa

Üye
yani daha mı kötü oluyo kıyaslarsak galaxy s le?

--------------- Ekleme ---------------

evet Lacrymosa arkadaş kendi fikrini söyledi :sopa:

Galaxy S daha iyi. Dediğim gibi şu anda dünyanın en güçlüsü Samsung Galaxy S

o zman ne var hummingbird mü?

Hayır. Hummingbird işlemcisi Galaxy S'de var. Snapdragon'dan 4 kat daha hızlı.

iPhone'a benzeyen telefonları sevmiyorum diyen arkadaş bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum? Bu telefon iPhone çakması Çin üretimi telefon değil. Hür tasarımıyla Galax S ! iPhone'un ekranı düz diye düz ekranlı telefon çıkmasın mı?:d:

Üye
    Konu Sahibi

iPhone'a benzeyen telefonları sevmiyorum diyen arkadaş bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum? Bu telefon iPhone çakması Çin üretimi telefon değil. Hür tasarımıyla Galax S ! iPhone'un ekranı düz diye düz ekranlı telefon çıkmasın mı?:d:

dostum sen eminmisin wavede snapdragon oldugundan?

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
mükemmel bi telefon :oke:

ursa

Üye
ıyı guzel yazıyosunuz da her konuda nokıa ezıyo ya ıslemcı falan bos abı sureklı özellık sayıyosunuz ama nokıa nedense bı baska ya telefon konusunda

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben wave aldıktan sonra anladım ki nokia dokunmatik telefonlarda pek bir şeye değmez en iyisi samsung

Üye
    Konu Sahibi
ıyı guzel yazıyosunuz da her konuda nokıa ezıyo ya ıslemcı falan bos abı sureklı özellık sayıyosunuz ama nokıa nedense bı baska ya telefon konusunda

kardeş wave kullandınmıda konuşuyosun?

3rhan336

3rhan336

Üye
:):)

RedColt

RedColt

Üye

Ben görüntü itibari ile konuştum sanane kardeşim ... Bu arada çok zekisin anlaçıssın çakması olmadığını... Ben sevmiyorum çıksın istemiyorum düz ekranlı telefonlar tmaam mı_

ANiill

Üye
Amaan neyi tartışiyosunuz bea .D nokialarımizi toplayp tırcı amcalara verelim takoz yaparlar nokia afalladı iyice napcaanı şaşırdı

123kn456

123kn456

Üye
İYUİ GÜZel hoş telefonda bunun fiyatı da güzeldir yalnız :d :d :d

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
anıla katılıyorum:d:

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
ikinci kez katılıyorum:d:

Üye
    Konu Sahibi
&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
arm cortex 11 1 ghz olanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...