samsung dan iphone'a güzel bir cevap))))))))))))))))))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
samsung dan iphone'a güzel bir cevap))))))))))))))))))))

• Beğen
Tepkiler: 156asd156, idikutt, YumukluSucurta ve 3 diğerleri

RedColt

RedColt

Üye
Sevmiyorum bir telefonun benzerinin yapılmasını samsung daha değişik bir model düşünebilşr ence...

Paranoya

Paranoya

Üye
Tokat gibi cevap olmuş :ehe:

kemal21

kemal21

Üye
Kendi kendini avutuyor

Lacrymosa

Üye
Hahahaha. :kop: Süper. Bazı arkadaşlar yanlış anladı olayı.

Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.

kemal21

kemal21

Üye
Yok olayı anladıkta ters tarafa çekmek güzel oluyor

Lacrymosa

Üye
Siz değil. RedColt adlı arkadaş yanlış anlamış.

Samsung Galaxy S bu ! iPhone 4 çıkmadan önce duyurulmuştu bu cihaz.. Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.

Paranoya

Paranoya

Üye

Şu anda donanım açısından dünyanın en güçlü telefonu. İçindeki Hummerbird işlemci 1 GHz'lık Snapdragon işlemcilerden TAM 4 KAT daha hızlı.

Evet , doğru .

Üye
    Konu Sahibi

bu işlemci samsung wavede kullanılıyomu??

RedColt

RedColt

Üye

Sen benim dediğimi anlamamışsın atlama istersen hemen ... Ben iphone görünümündeki telfonları sevmiyorum bunu demek istedim.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.

Üye
    Konu Sahibi
hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.

ben şöyle birşey okudum bu arm cortex a8 in codadı hummingbird müş acaba wave le galaxy s aynısını kullanıyo olabilirmi?

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
sanamıyorum wavede hummingbird olsa telefona şarj dayanmazdı :D bence başka bri serisi çünkü telde ekstra 512 ram var sende yoksa wave mi var?

Üye
    Konu Sahibi
sanamıyorum wavede hummingbird olsa telefona şarj dayanmazdı :D bence başka bri serisi çünkü telde ekstra 512 ram var sende yoksa wave mi var?

bende wave yok sadece ikisinden birini alıcam ama almışken verdigin paraya degsin diyorum hani galaxy s çıkmadı ama samsung sürprizlerle dolu wave aldımıza pişman olmıyalım çünkü donanımsal olarak kardeş cihazlar

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
yok kardeş samsung galaxy s al sen süper bir telefon.Zaten söylemişler şuan bu telefonda ha hızlı bir telefon piyasada yok arka planda 198 adet açık uygulama bırakılabiliyormuş artık sen düşün telefonu bu halde stabil çalışıyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...