yok kardeş samsung galaxy s al sen süper bir telefon.Zaten söylemişler şuan bu telefonda ha hızlı bir telefon piyasada yok arka planda 198 adet açık uygulama bırakılabiliyormuş artık sen düşün telefonu bu halde stabil çalışıyor![]()
hayır ''Armcortex'' kullanıyor ama hangi serisi hatırlamıyorum.
yani daha mı kötü oluyo kıyaslarsak galaxy s le?
--------------- Ekleme ---------------
evet Lacrymosa arkadaş kendi fikrini söyledi![]()
o zman ne var hummingbird mü?

Galaxy S daha iyi. Dediğim gibi şu anda dünyanın en güçlüsü Samsung Galaxy S
Hayır. Hummingbird işlemcisi Galaxy S'de var. Snapdragon'dan 4 kat daha hızlı.
iPhone'a benzeyen telefonları sevmiyorum diyen arkadaş bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum? Bu telefon iPhone çakması Çin üretimi telefon değil. Hür tasarımıyla Galax S ! iPhone'un ekranı düz diye düz ekranlı telefon çıkmasın mı?![]()
ıyı guzel yazıyosunuz da her konuda nokıa ezıyo ya ıslemcı falan bos abı sureklı özellık sayıyosunuz ama nokıa nedense bı baska ya telefon konusunda
kardeş wave kullandınmıda konuşuyosun?

Ben görüntü itibari ile konuştum sanane kardeşim ... Bu arada çok zekisin anlaçıssın çakması olmadığını... Ben sevmiyorum çıksın istemiyorum düz ekranlı telefonlar tmaam mı_Galaxy S daha iyi. Dediğim gibi şu anda dünyanın en güçlüsü Samsung Galaxy S
Hayır. Hummingbird işlemcisi Galaxy S'de var. Snapdragon'dan 4 kat daha hızlı.
iPhone'a benzeyen telefonları sevmiyorum diyen arkadaş bu yorumu neye göre yaptı merak ediyorum? Bu telefon iPhone çakması Çin üretimi telefon değil. Hür tasarımıyla Galax S ! iPhone'un ekranı düz diye düz ekranlı telefon çıkmasın mı?![]()
ilk kez biri bana katîldi ama dogru yani nokia şık telefon üretmede küt bildgn odun yani kac tane ince teli var sorarım Yok sormym vardır flnda xdanıla katılıyorum![]()
ilk kez biri bana katîldi ama dogru yani nokia şık telefon üretmede küt bildgn odun yani kac tane ince teli var sorarım Yok sormym vardır flnda xd

arm cortex 11 1 ghz olanı