3gs 16gb yurt dışından. kitlendi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

balackking

Üye
    Konu Sahibi
3gs 16gb yurt dışından. kitlendi yardım
selam arkadaşlar yurt dışından gelen ıphone 3gs 16gb telegonu kardeşim kullanıyordu. türkcel hattı ile sonra bilgisayara baglamış yanlışlıkla update etmiş. şimdino sim card instaled diyerek sım lock istemekte ve kitlendi. ben ne yapabilirim itunesa baglıyorum aynı uyarıyı ordada veriyor işlem yapamıyorum. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

rapege

rapege

Üye
sim kartı çıkar ve telefonu jble sonra tekrar iletişim kuralım senle :)

pitbull112233

pitbull112233

Üye
iki bilgi onemli
- cihazin kapanmadan onceki versiyonu neydi?
- su anda bilgisayardaki itunes versiyonu kac?

balackking

Üye
    Konu Sahibi
sim kartı çıkar ve telefonu jble sonra tekrar iletişim kuralım senle :)
dostum nası yapıcam şuanda ben jailbreak ı yani şuanda bu benim teknik olarak nerdeyse hiç bişey bilmediğim bi konu

--------------- Ekleme ---------------

iki bilgi onemli
- cihazin kapanmadan onceki versiyonu neydi?
- su anda bilgisayardaki itunes versiyonu kac?
itunesim 9.2.1.5 ama update den önceki versiyonu ve kaçıncı hafta ürünü oldugunu bilemiyorum nası ögrenebilirim aslında şuanki versiyonunuda bilemiyorum haliyle :D

pitbull112233

pitbull112233

Üye
su anki versiyon muhtemelen 4.0.1 eger bu itunes versiyonu uzerinden yuklendiyse. kacinci hafta urunu oldugunun onemi yok artik jb yeni uretilen 3gs'ler icin de yapiliyor.cihazin onceki versiyonunu sunun icin sordum.eger yukseltmeden once 3.1.3 varsa ve shsh kaydi da alinmissa o versiyona geri dondurebilirim yalniz is uzun. itunes versiyonunu baska bir program icin sordum yalniz konuya hakim degilsen bilen birinin yapmasi daha saglikli olur

balackking

Üye
    Konu Sahibi
su anki versiyon muhtemelen 4.0.1 eger bu itunes versiyonu uzerinden yuklendiyse. kacinci hafta urunu oldugunun onemi yok artik jb yeni uretilen 3gs'ler icin de yapiliyor.cihazin onceki versiyonunu sunun icin sordum.eger yukseltmeden once 3.1.3 varsa ve shsh kaydi da alinmissa o versiyona geri dondurebilirim yalniz is uzun. itunes versiyonunu baska bir program icin sordum yalniz konuya hakim degilsen bilen birinin yapmasi daha saglikli olur
şimd aslında bu konuya hakim olmasamda bilgisayara hakimiyetim vardır. yani biraz okudum ben 3.1.3 e geri dönmek gerekiyo sanırm bunun içinde önce o varsiyonu indirip itunesden onu seçip yüklemeli oda sıkıntı çıkarabiliyor onuda reboot ile aşıyoruz ancak ve ancak ben ıphoneyi itunese takınca bana direck telefonunuzu çıkarıp geçerli bi sim card takın diyor seçenek sunmuyo önüme işlemler için

pitbull112233

pitbull112233

Üye
iste aktivasyon ekrani geliyor.ya alindigi ulkenin operatorunun kartiyla gececeksin o ekrani ya da piyasada satilan universal sim kartlarla.zaten 3.1.3'e donmek icin de shsh kaydin olmasi lazim.eger yoksa imkansiz.surum dusurme islemini de umbrella denen bi program yapiyor.

--------------- Ekleme ---------------

sen bence direk universal sim kart al zaten aktivasyon ekranini gecersen 4.0.1 yuklu olsa bile jb+unlock yaparsin artik

balackking

Üye
    Konu Sahibi
shsh kaydı sanırım var çünkü bi süre turkcel kartla türkiyede kullandık pc ye baglanınca böyle oldu geldiği ülkenin kartı yok universal kartı nerden bulabilirim ve maliyeti ne olur ben antalyada yaşıyorum burda sanırım 80 tl gibi bi fiyata yapıyolar onlara yaptırmak dahamı ucuza mal olacka ne bu durumda:D

pitbull112233

pitbull112233

Üye
universal kartla telefon her bu duruma dustugunde acabilirsin bence 1 kere verilir ve kullanilir.yurtdisindan site adresi biliyorum da arastirayim burda nerde bulunabilecegini

balackking

Üye
    Konu Sahibi
bende bi arastırdım bu adresı buldum insanların ellerine ulaşmıs fiyatta çok uygun aancak ulaşması 20 gune kadar varabılıyorrmuş ama 5 gündede gelen var kargoda ücretsiz :D anca türkiyeden 30-40 a bulursam bunu beklemek istemem açıkcası varsa bildiğin bi yerler iyi olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İstanbulda bir yerde satılıyormuş.elektropower adı.

balackking

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda bir yerde satılıyormuş.elektropower adı.
ben antalyadayım sitelerine ulaştım. Ancak online satışları mevcut değil sanırım vede bi fiyat listesi nasıl alabilirim ben ordan kartı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
25 tl imiş.telefon edip alabiliyor musun bir sor bakalım.

pitbull112233

pitbull112233

Üye
kart bu arkadaslar

eger turkiyede varsa daha iyi olur tabi ama fiyati da cok pahali degil zaten.kargo ucreti de yok

balackking

Üye
    Konu Sahibi
sonunda hallettim dostlar saolun siparişi verdim parayı gönderdim kargoya verecekler. valla o değilde şu internet bankacılığı bildiğin ölüm ya :D

rapege

rapege

Üye
sonunda hallettim dostlar saolun siparişi verdim parayı gönderdim kargoya verecekler. valla o değilde şu internet bankacılığı bildiğin ölüm ya :D

neden işte saniyede siparişi verdin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt