iPhone Beyaz Kapak soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
    Konu Sahibi
iPhone Beyaz Kapak soru ?
ben bir tane beyaz kapak aldım orjinal olduğunu nasıl anlarım saygılar şimdiden teşşekürler

WaisT_DeeP

Üye
ne kadara aldın?

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
    Konu Sahibi
100 tl'ye

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kulanılan malzemenin kalitesinden eline aldıgında zaten kalitesini gösterir ürünün kutusundan faturalımı aldıgın yerin güvenirliginden

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
bu iphone nun hiçbir parçası orjinal değil arkadaşlar..ama şu şekilde olursa orjinal olur hurda tlf olursa yoksa bu zamana kadar en kral yerden bile baktım daha 1 tane iphone orjinal parçasını bualamadım.

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
    Konu Sahibi
abi'm avrupadan getirmiş ti orjinal olabilir mi ?

rapege

rapege

Üye
olabilir orjinal iphone kapağıyla karşılaştır yani 2sinde de kullanılan malzemeye bak

bahadir613

bahadir613

Üye
Made İn China Yazmıyosa Birazda Sert Ve Ağırsa 100 tl ye de aldıına göre orjinaldir :D

rapege

rapege

Üye
Made İn China Yazmıyosa Birazda Sert Ve Ağırsa 100 tl ye de aldıına göre orjinaldir :D

Bahadır Abi dikkatli bakarsan bizimkilerin arkasında da Made İn China yazıyor ama designed by Californiada yazıyor :)

bahadir613

bahadir613

Üye
Bahadır Abi dikkatli bakarsan bizimkilerin arkasında da Made İn China yazıyor ama designed by Californiada yazıyor :)
Doru Lan :D ...Benm Aklımda Made İn Taiwan but designed by Californiada die kalmş :D

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
bahadir613

bahadir613

Üye
tamam be iyiki bi hata yaptık vurun yüzümüze :D
sayemde güldünüz fenamı :D

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Doru Lan :D ...Benm Aklımda Made İn Taiwan but designed by Californiada die kalmş :D
kardeş baktıkça daha da gülüyorum yaw kardeş bi cümle yazmışsın okudukça yeni şeyler buluyorum
Californiada sonunda ki ada ne lan onuda mı türkçeleştirdin:aha::aha::aha:

DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
    Konu Sahibi
BEN BU KONUYU AÇMASAM ASIL GÜLEMEYECEKMİSİNİZ . xD koptummm...

bahadir613

bahadir613

Üye
kardeş baktıkça daha da gülüyorum yaw kardeş bi cümle yazmışsın okudukça yeni şeyler buluyorum
Californiada sonunda ki ada ne lan onuda mı türkçeleştirdin:aha::aha::aha:
Vllahi İnternere Girmeden Önce İçmedim Yemin Edierim :D
Bune Yaww :D

burakyyyyy

Üye
bn de made in china i phone 4 aldım bu telefondan internete girilip girilmediğini bilen arkadaslar varsa yazabilir sinizz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt