HTC Touch 2 hakkında birkaç soru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

superhalil22

Üye
    Konu Sahibi
HTC Touch 2 hakkında birkaç soru...
Merhaba arkadaşlar...
HTC Touch 2 almaya niyetlendim cihaz hakkında birkaç sorum var cevap verirsen sevinirim. :)
1) Ekran boyutu sence iyimi film falan izlerken sorun yaşatırmı veya internette gezerken istediğim tadı verirmi?
2)Rom'u turkcell'in diye duydum. Cihaz açılırken turkcell reklamı çıkıyormu?
3) Şarjı kaçgün gidiyor?
4)Açılıp kapanma gibi sorunlar oluyormuş bazılarında ROM yükleyince sorun düzeliyormu?
5)Birde en önemli sorum sanırmı Windows WM7 çıkaracakmış bu telefona yüklenirmi.
Telefonu biraz inceledim ve telefon RAM canavarı 256MB ram 512MB rom var Ayrıca işlemciside 512 MHZ'dı sanırım. Bu sorulara olumlu yanıt alırsam telefonu almaya koşcam. :)

4MaxPayne

Üye
Öncelikle iyi günler Touch2 oldukça güzel bir telefon ben şuan HD2 kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum fakat imkanınız varsa eğer birazcık bütçeyi zorlayabilirim diyorsanız kesinlikle HD2 tavsiye ederim
1- Cihazda 4.3 kapasitif ekran bulunmaktadır.Şuan İ-Phone'dan daha geniş bir ekrana sahip olmakla birlikte dokunmatik olarak da ondan geri kalır yanı yok
2-Benim cihaz açılırken kesinlikle Turkcell reklamı çıkmıyor sadece Windows açılış ekranı çıkıyor ki bu da kişiselleştirilebilir yani bazı programlarla değiştirebilme imkanı mevcut
3-Şarjı cihazı ilk aldığımda elimden düşürmediğim,çok kurcaladığım için şarjı 1.5 gün gidiyordu.Şuan WM Long Life batarya programı ile birlikte kullanıyorum ve şarj süresi 3güne çıktı diyebilirim
4-Cihazı alalı nerdeyse 3 ayı geçti açılıp kapanma sorunu sadece ekran çözünürlüğü uyumsuz program ve oyunlarda yaşadım
5-)WM 7 HTC'nin şuanki mevcut telefon modelleri desteklemeyecek deniliyor tabi bunun gerçek olup olmayacağını ancak WM7 çıkınca öğrenebileceğiz :evet:
Benim işlemci 1GHZ ve telefon dediğiniz gibi resmen uçuyor :)
Tabiki bu konuda karar size aittir yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler

superhalil22

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle iyi günler Touch2 oldukça güzel bir telefon ben şuan HD2 kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum fakat imkanınız varsa eğer birazcık bütçeyi zorlayabilirim diyorsanız kesinlikle HD2 tavsiye ederim
1- Cihazda 4.3 kapasitif ekran bulunmaktadır.Şuan İ-Phone'dan daha geniş bir ekrana sahip olmakla birlikte dokunmatik olarak da ondan geri kalır yanı yok
2-Benim cihaz açılırken kesinlikle Turkcell reklamı çıkmıyor sadece Windows açılış ekranı çıkıyor ki bu da kişiselleştirilebilir yani bazı programlarla değiştirebilme imkanı mevcut
3-Şarjı cihazı ilk aldığımda elimden düşürmediğim,çok kurcaladığım için şarjı 1.5 gün gidiyordu.Şuan WM Long Life batarya programı ile birlikte kullanıyorum ve şarj süresi 3güne çıktı diyebilirim
4-Cihazı alalı nerdeyse 3 ayı geçti açılıp kapanma sorunu sadece ekran çözünürlüğü uyumsuz program ve oyunlarda yaşadım
5-)WM 7 HTC'nin şuanki mevcut telefon modelleri desteklemeyecek deniliyor tabi bunun gerçek olup olmayacağını ancak WM7 çıkınca öğrenebileceğiz :evet:
Benim işlemci 1GHZ ve telefon dediğiniz gibi resmen uçuyor :)
Tabiki bu konuda karar size aittir yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler

Yardımın için teşekkürler. Keşke bütçeyi zorlayabilsemde Touch HD'yi alsam . :) Fakat öğrenci adamız bütçe zorlanmıyor . :D
HTC touch 2'yi daha detaylı anlatacak bir arkadaş varsa çok memnun olurum.

adasahilleri

adasahilleri

Üye
Kardeşim daha önce Asus un bir modelini kullanıyordu sonra onu satıp HTC touch2 aldı. Telefon uçuyor.Gerçekten çok hızlı.
Şunuda söyleyeyelim..Ram ve Rom HD 2 ile aynı. öğrenci adam için 2.el temiz bir touch2 al. KVK garantili olsun yeter.
Turkcell yazılımını kendin silip üzerine istediğini kurabilirsin eğer turkcell yazılımlı olan denk gelirse.olanı var olmayanı var..

61semih

61semih

Üye
arkadasım ben 5 aydır kullanıyorum tcellden aldım cıhaz acılırken turkcll yazısı cıkıyor bunun dısında baska tcelle alakası yok super bır cıhas kesınlıle tavsıye ederım wm7 ye kesınlıkle yukseltılemıyecegı yetkılıler tarafından kesın bır dılle acıklandı ekranı tatmın edıcı (cıhazı almadan once hd2 yı elıne alıp ıncelemezsen :) ) cıhazın en kotu yanı ıse şarjı cok az gıdıyor ve kamerasında flas ve otofocus yok bunların dısında tam bır canavar super hızlı bır cıhaz ve hata flan vermıyor kesınlıkle tavsıye ederım..

yason52

Üye
cihazı vodafone hat ile kullanmayı düşünüyorsan, 3g yi açtırdığında hafıza kartını görmüyor ve ara sıra kulaklık çalışmıyor uzun aramalarıma rağmen bu sorunlara çare bulamadım ta ki 3g yi kapatana kadar, şimdi canavar gibi çalışıyor. bir diğer eksik yanı ise şarj normal kullanımda 2 gün ancak gidiyor.artı özellikleri ise harici gps olması (internete bağlanmadan kullanılabiliyor), turkcell rom da radyo yok ama bunu da programlar sayesinde aşabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt