htc touch2 de film izlemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
htc touch2 de film izlemek
htc touch2 de film izlemek ıcın en ıyı program hangısı acaba mp4 fılm atıyorm ama cıhaz kasıyor ve sonucta acmıyor dıvx veya butun formatları desteklıyen bır oynatıcı arıyorm :allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz ve mbekdemir

4MaxPayne

Üye
İyi günler HTC HD2'de TCPMP ve Core Player ikisini de kullanıyorum hemen hemen her videoyu açıyorlar ayrıca TCPMP alt yazı desteği de var gayet kullanışlı.

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama hd2 değilde touch2 de arıyorum sızın dedıgınız programların touch2 ye uyumlumu bılmıuyorum ama arastıracagım

--------------- Ekleme ---------------

TCPMP ve Core Player ı bırısı upload ederse cok makbule gecer tabı wm6.5 uyumlusunu :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

4MaxPayne

Üye
teşekkürler ama hd2 değilde touch2 de arıyorum sızın dedıgınız programların touch2 ye uyumlumu bılmıuyorum ama arastıracagım

--------------- Ekleme ---------------

TCPMP ve Core Player ı bırısı upload ederse cok makbule gecer tabı wm6.5 uyumlusunu :ağlarım:

Tüm ekranlarla uyumlu olması lazım geçen arkadaşın HP İpaq 614C 'de iki programda sorunsuz çalıştı
TCPMP ve Core Player ikisi bir arada buyrun link:

alternatif link:

Talep üzerine önizleme eklenmiştir

• Beğen
hunkar159

hunkar159

Üye
arkadaslar ön izleme ekleyebilirmisiniz

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Tüm ekranlarla uyumlu olması lazım geçen arkadaşın HP İpaq 614C 'de iki programda sorunsuz çalıştı
TCPMP ve Core Player ikisi bir arada buyrun link:

teşekkurler kardesım :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...