fiyatı indirdimmmm Apple iPhone 3G Fatura KVK Kutulu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasangenc758

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı indirdimmmm Apple iPhone 3G Fatura KVK Kutulu
iphone 3g cihazım cok ama cok temizdir.ilk alındıgından bu gune ekranında fılm kaplıdır bundan dolayı ekranda kesınlıkle kılcal dahı çızık yok.arka tarafındada aynı sekılde hep kılıf ve arka kapakla tasıdıgım ıcın hıç cızık yoktur sadece kılcal yanı bole dıkkatlı bakıldıgında gorulcek cızıkler vardır . cıhazın garantisi halen vardır 10 kadar hic bir sorunu yoktur yaklasık 110 120 tane oyun ve program kuruludur surum ona ragmen ne yavaslama nede bı takılma vardır. almak istiyen yada alan çok ama çok memnun olacak çunku sıfır duzeyınde bır cıhaz. yurt dısı fılan degıldır cunku soruyolar yurt dısımı dıye hayır kesınlıkle .butun kutu ıcerıgı kutusu herseyı mevcut ama ben bunların dısında yaklasık bır 10 parca urun daha gonderecem kullanmıcagım ıcın bende durmasının bı anlamıda yok dıye.cıddı alıcılar msj atsınlar lütfen.ayrıca HTC HD2 ALACAGIMDAN DOLAYI SATIYORUM HTC HD2 ILE TAKAS OLUR.BUNUN ALTINDA HIC BIR CİHAZLA TAKAS DUSUNMUYORUM.05063723788 [email protected] hemen cevap verırım . klonlamadan dolayı kesınlıle geri iadesini almıyorum bunuda belırtım. fiyat 800 çok az bi pazarlık vardır​

ekremozo

ekremozo

Üye
Harika bir Türkçe ile kusursuz bir ilan...

hasangenc758

Üye
    Konu Sahibi
biraz acele bir ilan oldugu için bu şekilde oldu anlamak isteyen anlar ok.sen anlamadıysan yapacak birşeyim yok

ekremozo

ekremozo

Üye
Senin gibi bir satıcıdan telefon almak isterdim.

kakk

kakk

Üye
1- Kılcal dahı çızık yok
2- Sadece kılcal yanı bole dıkkatlı bakıldıgında gorulcek cızıkler vardır.

iyi satışlar.

hasangenc758

Üye
    Konu Sahibi
1- Kılcal dahı çızık yok
2- Sadece kılcal yanı bole dıkkatlı bakıldıgında gorulcek cızıkler vardır.

iyi satışlar.

ya siz nasıl okuyosunuz bılmıyorum ben orda ne yazmısım ekranında kılcal dahı cizik yok .(nokta var burda) arkasındada cızık yok fakat dıkkatlı bakıldıgında gorunen kılcal cızıkler var demısım sızın okumanız yanlıssa benım dıcek bıseyım yok anlamak ısteyen anlar sıze acıklama yapmak zorunda degılım anladınızmı turkcesı ıyı olan arkadaslarım

berkcombil

Üye
Tamam birader kızma hemen.Anlayan anlamıştır Türkçenden.Ama fiyat çoktur bunu bilesin.Bu arada iOS'ta ki performans ve program bolluğunu windows'ta bulur musun bilmem?Sakın haaa isminin windows olduğuna bakma windows sadece bilgisayar sisteminde liderdir.Cepte Android ve iOS gelir.

hasangenc758

Üye
    Konu Sahibi
Tamam birader kızma hemen.Anlayan anlamıştır Türkçenden.Ama fiyat çoktur bunu bilesin.Bu arada iOS'ta ki performans ve program bolluğunu windows'ta bulur musun bilmem?Sakın haaa isminin windows olduğuna bakma windows sadece bilgisayar sisteminde liderdir.Cepte Android ve iOS gelir.

evet fiyat çok pahalı olabılır haklısınız ama telefonum gercekten cok temız ondan o sekılde bır fıyat yazdım ve telefonuma guvenıyorum.ve zaten bende htc alıp android yapmayı dusunuyorum wm kullanmam sanırım android yaparsam ıyı olur dımı benım 3g den daha ıyı olur sanırım yanlısmı dusunuyorum acab

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt