Fenerbahçe ve Galatasaray'dan futbolcu almayız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan futbolcu almayız
Fenerbahçe'nin sorunlu yıldızı Daniel Güiza'nın menajeri Quique Pina'nın İspanyol futbolcuyu Beşiktaş'a önerdiği iddia edildi. Ancak Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan oyuncu transfer etmeyeceklerini söyledi. Bu konuda kesinleşmiş yönetim kurulu kararı aldıklarını belirten Adalı, "Rakiplerimizde aktif futbol oynayan isimlerin hiçbirisiyle ilgilenmiyoruz." diye konuştu.

:eheGuiza'yı Beşiktaş'a öneriyo hey Allah'ım

Allah korusun

Lacrymosa

Üye
Fenerbahçe'den bir düzine futbolcu alan takım Beşiktaş değil miydi?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğumuz yıl içersinde hangi oyuncudan bahsediyoruz?

Lacrymosa

Üye
Geçen sene ya da önceki seneler aktif futbolcularımızla ilgilenip şimdi mi ilgilenmiyorlar? Güiza'dan bahsetmiyorum. Güiza haberi %90 yalan bir haberdir zaten. Güiza belli bir kalitede oyuncu ama onu Türkiye'den hiçbir takım istemez tabii ki.

Ben Serdar Adalı'nın lafına bakıyorum. Beşiktaş tükürdüğünü defalarca yaladı.

*Carlos gelirse havaalanında karşılarım.
*Ben olduğum sürece Mustafa Denizli bu takımın kapısından giremez.
*PAF takımla çıkağız.

vs.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Olaya bak
Fenerbahçe'den bir düzine futbolcu alan takım Beşiktaş değil miydi?
Bi düzine oyuncu alan takım diyosun

Bulunduğumuz yıl içersinde hangi oyuncudan bahsediyoruz?

Kimi almışız diye soruyorum
Geçen sene ya da önceki seneler aktif futbolcularımızla ilgilenip şimdi mi ilgilenmiyorlar? Güiza'dan bahsetmiyorum. Güiza haberi %90 yalan bir haberdir zaten. Güiza belli bir kalitede oyuncu ama onu Türkiye'den hiçbir takım istemez tabii ki.

Ben Serdar Adalı'nın lafına bakıyorum. Beşiktaş tükürdüğünü defalarca yaladı.

*Carlos gelirse havaalanında karşılarım.
*Ben olduğum sürece Mustafa Denizli bu takımın kapısından giremez.
*PAF takımla çıkağız.

vs.

Yönetime hakaretten başka bişey yazmıyosun tartışmak istiyosan başka bölüm seç

Lacrymosa

Üye
Olaya bak
Bi düzine oyuncu alan takım diyosun

Kimi almışız diye soruyorum

Yönetime hakaretten başka bişey yazmıyosun tartışmak istiyosan başka bölüm seç

Ben hakaret mi ettim? Cevap veremeyince "Başka bölüme" geç diyorsunuz. :) Anlamak güç.

Beşiktaş bu sene Fenerbahçe'den bir düzine oyuncu aldı demedim. Geçen yıllarda aldı. Rüştü, Mehmet, Nobre en yakın örnekleri. Ama hiçbir Fenerbahçeli Nobre'ye küfür etmedi. Tümer Fenerbahçe'ye gelince adamı küfür manyağı yaptınız. Nobre Beşiktaş'tan maddi olarak daha iyi bir teklif aldı ve gitti. Çünkü parası için oynuyor.

Her zaman dediğim gibi Fenerbahçe tarafı bu konularda kültürlü ve örnek bir taraftar topluluğu.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Ben hakaret mi ettim? Cevap veremeyince "Başka bölüme" geç diyorsunuz. :) Anlamak güç.

Beşiktaş bu sene Fenerbahçe'den bir düzine oyuncu aldı demedim. Geçen yıllarda aldı. Rüştü, Mehmet, Nobre en yakın örnekleri. Ama hiçbir Fenerbahçeli Nobre'ye küfür etmedi. Tümer Fenerbahçe'ye gelince adamı küfür manyağı yaptınız. Nobre Beşiktaş'tan maddi olarak daha iyi bir teklif aldı ve gitti. Çünkü parası için oynuyor.

Her zaman dediğim gibi Fenerbahçe tarafı bu konularda kültürlü ve örnek bir taraftar topluluğu.
Serdar Adalı bu sözü bu sene söylediği için bu sezon için konuşmuş oluyo ve eğer bu sezon fenerbahçe veya galatasaraydan oyuncu alırsak o zaman tükürdüğünü yalamış olur.
Nobre,Rüştü,vs de takımında oynarken ölümüne Fenerliyim diye bişey çıkmadı ağzından ama
Tümer beşiktaş'ta oynarken sürekli ölümüne beşiktaşlıyım,para önemli değil ,ne teklif olursa olsun kalıcam vs gibi bir sürü laf etmişti yani tükürdüğünü yalıyan bi isim daha tabi bu taraftarların küfür etmesi için bi sebep olamaz ama Fenerbahçe taraftarıda sütten çıkmış akkaşık değil

haltie

haltie

Üye
her takım birbirinden futbolcu almaya çalışıyor bizdende gitmiştir gelmiştirde aynı zamanda son yıllarda biz satıyoruz ama :ehe

zaten kadro yapısına bakınca beşiktaş daha kaliteli gerek yok almaya kimi alıcak :ehe.

Lacrymosa

Üye
Onca oyuncu alıp "Almayız" demek ne kadar doğru?

Verdiğiniz örneğe örnek olarak Rüştü'yü verebilirim. Yıllarca Fenerbahçe'de kalecilik yaptı. Barcelona'ya gitti geldi Fenerbahçe ile özdeşleşti Beşiktaş'a gidince kimse bir şey demedi.

haltie

haltie

Üye
3 yıl üst üste şampiyonluk sözü vermek tutamamak ,başakanlıktan istifa edicem diyip etmemek,kulüpler birliği başkanlığını bıraktım diyip geri dönmek bunları demek yapmak ne kadar doğruysa o da o kadar doğru.

konuları buralara gtirmeye tartışma yaratmaya gerek yok her takımın zaafları eksikleri yanlışları var çünkü.:)

kimse kimseye bişey demiyor zaten alpayda fenerbahçeye geldi beşiktaşla özleşen bir adamdı oda rüştüden eksiği yoktur.gidenler mühim değil ama taraftarı yanıltan futbolcular takımını satan futblcular bunları görmeye mahkum.şimdi serdar özkan gökhan zan galatasaraya gitti biz o adamları alkışlayacağız çünkü sevindik gitmelerine :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Beşiktaşın Kötü bir yönetimi var ama Guizayıda yemezler...:kop: Acaba Moyorcadayken attığı gollerimi izletselerdi o zaman belki çuk diye atlarlardı...:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...