Fenerbahçe 3 yıldıza 3 gün süre verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 3 yıldıza 3 gün süre verdi!
Salih Uçan ve Kuyt'la kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Valencia'dan Mehmet Topal ile takım arkadaşı Tino Cos-ta'nın yanı sıra Kayserisporlu Hasan Ali'nin transferini bitirmek istiyor. Bu futbolcuların sürekli gündemde tutulmasından rahatsızlık duyan Sarı-Lacivertliler, olumlu ya da olumsuz şekilde bir netice almayı hedefliyor.
Fenerbahçe, Valencia'da forma giyen milli futbolcumuz Mehmet Topal ve takım arkadaşı Tino Costa ile Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım'ın transferini çarşamba gününe kadar bitirmeyi hedefliyor. Bu oyuncuların sürekli gündemde tutulmasından rahatsız olan Sarı-Lacivertliler, artık olumlu ya da olumsuz transfere son noktayı koymayı istiyor. Kanarya, üç yıldızın işini bitiremezse daha fazla vakit kaybetmeden listesindeki diğer isimlere yönelecek.

EMRE GİTTİ, TAKVİYE BEKLENİYOR!
Bucaspor'un genç orta saha oyuncusu Salih Uçan ve Liverpool'un Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ı alarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bir süredir iç transferle ilgileniyordu. Gökhan Gönül, Cristian Baroni ile Miroslav Stoch'un sözleşmeleri uzatılırken, kaleci Mert Günok'la da yeni kontrat imzalandı. Emre Belözoğlu'nun ayrılmasının ardından ise özellikle orta sahaya en az iki takviye yapılması planlanıyordu.

ÖNCELİK MEHMET TOPAL'DA
Bu amaçla rotayı İspanya'ya çeviren Sarı-Lacivertliler, önceliği Valencia'nın Türk oyuncusu Mehmet Topal'a verdi. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan tecrübeli futbolcu, gelen teklifleri değerlendireceğini açıklarken, bu transferin önündeki en büyük engel Valencia'nın istediği yüksek bonservis rakamıydı. Mehmet Topal'ı Galatasaray'dan alırken 5 milyon Euro'ya yakın bedel ödeyen İspanyol kulüp, bu paranın altına inmeye yanaşmadı.

ALTERNATİF TINO COSTA
Aynı takımda oynayan Arjantinli futbolcu Tino Costa da Fenerbahçe'nin gözdeleri arasında yer alıyordu. Ancak resmi yollardan olmasa da kapısı çalınan Valencia'nın, iki oyuncu için epey yüksekten uçtuğu öğrenildi. Costa ile Mehmet Topal'ı bekleten Kanarya'nın ekonomik açıdan kriz yaşayan İspanyol kulübün tavrı değişmediği takdirde, bu transferden vazgeçeceği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, Kayserispor'un başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım'ı da renklerine bağlamayı istiyor.

HASAN ALİ DE GÖZDELER ARASINDA
Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'deki yabancı futbolcu sayısının 2013-2014 sezonundan itibaren kademeli azalacağını kararlaştırması da Hasan Ali'nin değerini artırıyor. Zira Teknik Direktör Aykut Kocaman, yabancı sayısındaki muhtemel değişim nedeniyle yönetimden genç ve kaliteli yerli isimlerin alınmasını talep ediyor. Almanya doğumlu gurbetçi oyuncu Hasan Ali de 23 yaşında ve defans bölgesinde sergilediği performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi.
Kaynak: Zaman
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt