Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

DeaDZooM

DeaDZooM

Üye
slm ege kardeşim.. bizlere verdigin bilgiler için tşkler

sorularım şu lindy tel alıcam

1- yazı stili kaba duruyor değiştirme özelligi varmı
2-nokia expressmüsic te pc ye baglayınca msjları görebiliosun hatta cevapları bilgisayardan yazabiliyorsun bu lindy dede varmı...
3-müzik dinlerken aynı zamanda msn face oyun hepsi arada yapabiliyormu

umarım cok ugrastırmadım k.g....

kivana

kivana

Üye
samsung star telefonumuzu wepcam e dönüştürmek için her hangi bir program var mıdır ? internette biraz araştırma yaptım mobiola wepcamera diye bir şey var ama o da symbian lar için sanıyorum

bu arada arada kaynamasın diye tekrar belirtme gereği duydum ... bende araştırma halindeyim bulduğum anda bu konuda paylaşacağım :)

--------------- Ekleme ---------------

ben daha yeni samsung star wifi .. gt s5233w aldım oyunlar ekran boyutu nelerdiir.. onda çalışacak en azından bir tane örnek dokunmatik oyun verir misiniz..
Maxicep.com - S gt s5233w ve bu oyun için bir ayar yapılack mı yapılırsa garanti gider m
ve de başka hangi model oyunları gt s5233w de çalışıır

normalde 240*320 dir fakat tam ekran oyunlarda 240*400 dür oyunların boyutu ... samsung bölümünü dolaşırsan bi ton sensörlü ve dokunmatik oyun bulabilirsin... hadi sensörlü oyunu abarttım biraz 20 civarı anca bulursun sensörlü oyun :D neyse oyun için bir ayar yapmana gerek yok telin için uygun oyunu telefonuna usb veya bluetooth yolu ile at sonra telefonunda attığın dosyayı tıkla anında yüklenir ... zaten telefonuna uygun bir oyun değilse oyun yüklenmez hata verir ;) bu arada firmware ini kurcalamadığın sürece telefonunun garantiden çıkmaz kafanı yorma :)

Oluşum tarım

Üye
Slm Ege kardeşim inş bana yardımcı olabilirsin bende samsung b3410w vifi var aylık internet paketim var internette rahatlıkla dolaşabiliyorum ama facede ne video oynatabiliyorum ne de sohbet edebiliyorum lütfen acilen yardım istiyorum yoksa kafayı yiyecem tşk
VECDİN ben

brindar_49

Üye
benim tele wirüs girmişti antiwirüsle wirüsü sildim ama bellek kartındaki tüm klasörler silindi amaklasör içinde olmayan müzikler filan silinmedi bu silinen klasörleri geri getirebilirmiyim lüttttttttttfffffffffeeeeeeeeen yardımcı olunnn......:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

delta 07

Üye
ya modem şifresiz ve yanımda . Fakat hala bir diş çekiyor :/

steelstorm

Üye
Bir sorum olacaktı, hattım 3g'ye açık; lakin wifi ile internete bağlanmak istiyorum. Hatta bağlandım da, fbooka da giriyor; lakin telefonun sol üst köşesinde mavi bir E var o canımı sıkıyor. Wi-fi kullanım başka bir bir şey kullanmadığından nasıl emin olabilirim ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

İnternet profillerinden bağlandığım wifi noktasını da seçtim. Yanıtınızı bekliyorum...

Kolay gelsin, iyi günler...

SAINT1

SAINT1

Üye
O "E" yani edge işareti kırmızıya dönerse operatörden bağlandığını anlarsın mavi renkteyse anlaki wi-fi'DEN BAĞLISIN sorun yok.

murataraz

Üye
samsung star wifi model telefonumun dokunmatiği çalışmıyor.sadece arama yapabiliyorum.sorun nedir acaba.şimdiden teşekkürler.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
servise yollayın... burası servis değil sadece sistemle ilgili yardımcı olabilirm.. ve diğer arkadaşlar lütfen flood kasmayın özellikle kivana.. Not: Konular zaman içinde güncellenicek

kivana

kivana

Üye
servise yollayın... burası servis değil sadece sistemle ilgili yardımcı olabilirm.. ve diğer arkadaşlar lütfen flood kasmayın özellikle kivana.. Not: Konular zaman içinde güncellenicek

flood kasmayın tam olarak ne demek :) hani benim yerime cevap yazmayın demek ise o da garip bir durum ...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
evet tam olarak o benim yerime cevap yazma :) benim konum sonuçta burası.. sen cevabını aldıysan bu sana yeterli olmalı! benim bilgilerim altında bana sorulan sorulara cevap veriyorsun

memocaptan

Üye
telefonum s5233w menü geçişlerinde yavaşladı nasıl hızlandırabilirim şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

facebook e resim atamıyorum bağlantı başarısız veya yanıt yok dior acaba e posta ayarlarınımı yanlış yaptım e posta ayarlarını ilk sayfadaki gibi hotmail yaptım ancak yazılanlardan farklı şeylerde var onlar boş mu kalıcak

kivana

kivana

Üye
yanıt veriyorum diye yanıt verme demen çok garip ... yanlış yanıt veriyor olsam hadi neyse ... amaç bilgi paylaşımı ise benim gidip illa ayrı konu mu açmam gerekir ? neyse bundan sonra bu hassasiyetine yine de dikkat edeceğim ne de olsa SENİN konun ... BENİM konularıma yazdığın cevaplar olursa da aynı hassasiyeti göstereceğini düşünsemde benim için bu kadar önemli bir husus değil rahat olabilirsin :)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eyw :)

memocaptan

Üye
Sorularıma cevap vericekmisininz?

bybrq

Üye
3lü duvar kagıdı nasıl yapıyoruz forumda bulamadımda:S

efe_ogu

Üye
kardeşim bana da gelen mesajlar tekrar geliyor.format attım aynı sonuç.aweayı aradım işlem yaptım dedi aynı sonuç.bir kişden de değil o gün ne mesaj geldiyse akşam saatlerinde tekrar geliyor 3'er 5'er kez.çıldırmak üzereyim.önceki telefonumda yoktu.starı alınca bu olay cereyan etmeye başladı.bi çözüm bi umut..
şimdiden saol

hsaglam79

Üye
Güzel derleme
facebook ve youtube videolarını izleyemiyorsak neden kısayol koymuslarki veya baska hiç yolu yokmu

RedColt

RedColt

Üye
3lü duvar kagıdı nasıl yapıyoruz forumda bulamadımda:S

Her yer 3*lü duvar kağıdı ve yapım anlatımıyla kaynıyor.

indirdikten sonra resimleri koy kaydet programı kullanması çok basit.

Güzel derleme
facebook ve youtube videolarını izleyemiyorsak neden kısayol koymuslarki veya baska hiç yolu yokmu

Bolt adı verilen program yardımıyla izlenebiliyor. Forumda anlatımları var

memocaptan

Üye
1-s5233w menü geçişlerini nasıl hızlandırabilirim ?
2-facebook a s5233w den nasıl resim atılıyor ??

Üst Alt