İşte sen Samsung Starla iPhone 4 ü kıyaslayabilcek kadar AHMAKSIN !..
1. Samsung Starların bütün modellerinin kameraları 3.2 mpx dir .
2. Samsung kimseyi kazıklamıyor .
3. Samsung gibi bir telefon devinin çıkarmış olduğu Tv li modeli beğememek ahmaklıktan başka birşey değildir .
4. Tv li model ile dü modelinin fiyatı aynı olan bir telefonu beğenmeyecek kadar ahmaksın .
5. Samsung Star Tv nin fiyatı 350 TL sen burda kalkmış adama iPhone 4 den bahsediyorsun iPhone 4. Türkiyeye geldiği zaman en az 2.000 Tl olacak arada dağlar kadar fark var peki soruyorum sana acaba bu adamın iPhone 4 ü alabilecek kadar maddi gücü varmıdır .
6. Alternatif dediğin aynı fiyatta yada aşağı yukarı benzer bir fiyatta olan telefondur .
7. Forumda bu gibi saçmalıklarına dha öncede rastladım bidaha olmasın . He ben bişey yapamam ama o ayrı tabiki ama en azından bir şikayet etmesini biliyorum değilmi ?
)))) harikasın
)
iphone4 tr satış fiyatı 2500 TL bu aradaBu telefonu bende bugün alacağım 300 tl ye kadar düştü fiyatı, yorumlara bakarken birden arkadaş iphone4 le kıyaslamaya girmiş konuyla alakası yok işkembeden sallamiş laf olsun forum dolsun diye, tamda aklımda böyle düşünürken Panoraya düşüncelerime tercüme olmuşiphone4 tr satış fiyatı 2500 TL bu arada
Telefonda wi-fi 3g işim olmaz yayan geziyorum navigasyon neyime diyosanız tv izlerim mp4 -mp3 dinlerim diyosanız marka olsun fiyat olarak da ucuz istiyorsanız bu telefon tam size göre.
İşte sen Samsung Starla iPhone 4 ü kıyaslayabilcek kadar AHMAKSIN !..
1. Samsung Starların bütün modellerinin kameraları 3.2 mpx dir .
2. Samsung kimseyi kazıklamıyor .
3. Samsung gibi bir telefon devinin çıkarmış olduğu Tv li modeli beğememek ahmaklıktan başka birşey değildir .
4. Tv li model ile dü modelinin fiyatı aynı olan bir telefonu beğenmeyecek kadar ahmaksın .
5. Samsung Star Tv nin fiyatı 350 TL sen burda kalkmış adama iPhone 4 den bahsediyorsun iPhone 4. Türkiyeye geldiği zaman en az 2.000 Tl olacak arada dağlar kadar fark var peki soruyorum sana acaba bu adamın iPhone 4 ü alabilecek kadar maddi gücü varmıdır .
6. Alternatif dediğin aynı fiyatta yada aşağı yukarı benzer bir fiyatta olan telefondur .
7. Forumda bu gibi saçmalıklarına dha öncede rastladım bidaha olmasın . He ben bişey yapamam ama o ayrı tabiki ama en azından bir şikayet etmesini biliyorum değilmi ?

Arkadaşın yorumlarından sonra diyeceklerimi sen özetlemişsin..Kesinlikle katılıyorum..![]()

dostum bu telefonun tek iyi özelliği televizyon ve tvden kayıt baska bişisi yok kamerası bile 3 bizimkiler bile 3.2..
+ bu telefonda 3g wifi navigasyon yok.. resmen kazıklamaya calsıyolar sana tavsıyem bekle!!
iphone 4 geliyor 5 megapixel kamera önde ve arkada hemde..
3g wifi bluetooth tv.. ve oyun uygulamalar muhteşem
+ değiştirile bilir teması fln olucak
sanırım birde iphoneler arasında bedava face to face yani görüntülü konusma özelliği oluyormuş..
şiddetle bekle diyorum