tv'den kayıtda yapıyormuş bu meret.
dostum bu telefonun tek iyi özelliği televizyon ve tvden kayıt baska bişisi yok kamerası bile 3 bizimkiler bile 3.2..
+ bu telefonda 3g wifi navigasyon yok.. resmen kazıklamaya calsıyolar sana tavsıyem bekle!!
iphone 4 geliyor 5 megapixel kamera önde ve arkada hemde..
3g wifi bluetooth tv.. ve oyun uygulamalar muhteşem
+ değiştirile bilir teması fln olucak
sanırım birde iphoneler arasında bedava face to face yani görüntülü konusma özelliği oluyormuş..
şiddetle bekle diyorum
iyi günler dahada cvp vermem sana bir daha
nasıl olsa kendi kendini mahvediyorsun çocuk derken kanıdımda var
profiline bakarsan 1 yaşında yazıyor
hadi neyse dua et bu kadar kanıt verken admine haber verip banlatmıyorum seni oysa admin arkadasım bıdaha olursa söyle demişti neyse...
bu son ikazımdı...emrefener bu forumda kimse seni sevmiyor diye gelip hıncını benden çıkartmak zorunda deilsin forumda bir arkadaşın var bana laf yetiştiremeyince onu çağırıp ikiniz çocukca eglenıyorsunuz ve kimse qimoo saintte dahil olmak üzere sizi tatir etmiyor? hiç düşünmedin dimi
ben burdaki lafı sanamı yazmıştıım? hayır gene sen alındın gene sen cevap yazdın ve gene ahmak gibi bir kelimeyi kullanıp beni aşşağılamaya çalıştın ama farkındaysan SENİ TAKMIYORUM bu yüzden birkez daha çocuklugunu belli ettiğin için sana minnettarımiyi günler dahada cvp vermem sana bir daha
nasıl olsa kendi kendini mahvediyorsun çocuk derken kanıdımda var
profiline bakarsan 1 yaşında yazıyor
hadi neyse dua et bu kadar kanıt verken admine haber verip banlatmıyorum seni oysa admin arkadasım bıdaha olursa söyle demişti neyse...

ve buna felsefe diyebiliyorsun tebrikler
ama gene beğendiğim bi kısmı var zaten telefon bu kadar pahalı ona rağmen dahada pahalı oldu...her telefonun fiyatı 4-5 ay sonra iniyo ı phone inmiyo kardeşim...sana mı yönlendirmiş kimin arkadaş listesinde ve acaba kime yönlendiriyor
kıtsın işte BEN onu sana yazmamışken sen bana satastın sana yazmadıgım cevaba yanıt verdin şimdi bana neden buraya getirdim diyorsun işte.. anlamıyorsunki
forumda 1 senedir olmana 1 yaş yazdıgını biliyoruz zaten ama orası insanların normal yaş yeri öyle yazıyorve buna felsefe diyebiliyorsun tebrikler
silkroad max extraloob maxicep gibi forumlar birbirine reklam verip destek olur forumlar admin kodlarini bile paylaşırlar zaman geldiğinde adam olucaksın ayagını denk alıcaksın silerim seni diyorum gene dedim..
ilk olmak sorun değildir ilk ben kıyasladım ve mutluyum ve kıyasladım ikiside telefon işte sen busun..
öncekilerde gerizekalı ve şimdide ahmak ve onların dısında bana emir vermeni ve bunların hepsinin forumkurallarında yazmasının + benım admin arkadaslarım olması ve bu sitenin kardeş sitelerinde admin olmam sana yeterlidir
BU FORUM SENİN DEĞİL FORUMUN ADALETİ SENİ İLGİLENDİRMEZ ÇÜNKÜ UMRUNDA DEĞİLLER.. EVET BEN KIYASLADIM BEN KIYASLARIM BASKALARIDA KIYASLIYOR CUNKU BUNLAR TELEFOOOON!!! BANA EMİR VEREMEZSİN KİMSEYE GÜVENEMİYORSUN ÇÜNKÜ ARKADASIN YOK SANAL ALEMDE BİLE. 1 YAŞA FELSEFE DİYİP BANA AHMAK DİYORSUN SONRA KANIT GÖSTER DİYORSUN VE KENDİNİ BİŞİ SANMA SAINT1 SANA BİŞİ YAZDI DIE O KISI İYİ BİR İNSAN VE YARDIM İSTEMİŞ AYNI ŞEKİLDE İYİ BİR İNSAN OLAN qimoodanda yardım istedi ve bendende istedi
VE BU SANA SON YAZISIMDI BİRDAHA BULASMA BENIM YORUMLARIMA SENİN FORUMDAKİ HAYATIN İÇİN KISACA KONULARIMA VE MESAJLARIMA UGRAMA.. Bu sana son cevabımdı nasıl olsa sen susmassın biliyorum umrumdada deilsin bu yazısmaları herkes görüp senin ne m*a*l oldugunu anladı bu bana yeter bb