Samsung S5233T Star Tv kullanan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

sutat

sutat

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S5233T Star Tv kullanan var mı?
tavsiye eder misiniz? Mesela e book okunabiliyor mu?

emrepreston

emrepreston

Üye
Tavsiye etmem arkadaşım ben.. :S verdiğin paraya değicek bir telefon değil..

sutat

sutat

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler vazgeçtim gitti.

emrepreston

emrepreston

Üye
350 lira ona vericeğine 200 lira falan daha koy htc al bence ;)

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum saçmalamayın yaw bu samsung telefonda TV özelliği bulmuşsun almıyosun . Dostum normal samsung starla aynı özelliğe sahiptir yani e-book veya pdf dosyalarını sorunsuz bir şekilde açıyor .

navti

navti

Üye
ben kullanıyorum memnunum

SAINT1

SAINT1

Üye
tv'den kayıtda yapıyormuş bu meret.

ege970

ege970

Üye
dostum bu telefonun tek iyi özelliği televizyon ve tvden kayıt baska bişisi yok kamerası bile 3 bizimkiler bile 3.2..

+ bu telefonda 3g wifi navigasyon yok.. resmen kazıklamaya calsıyolar sana tavsıyem bekle!!

iphone 4 geliyor 5 megapixel kamera önde ve arkada hemde..
3g wifi bluetooth tv.. ve oyun uygulamalar muhteşem
+ değiştirile bilir teması fln olucak
sanırım birde iphoneler arasında bedava face to face yani görüntülü konusma özelliği oluyormuş..

şiddetle bekle diyorum

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum bu telefonun tek iyi özelliği televizyon ve tvden kayıt baska bişisi yok kamerası bile 3 bizimkiler bile 3.2..

+ bu telefonda 3g wifi navigasyon yok.. resmen kazıklamaya calsıyolar sana tavsıyem bekle!!

iphone 4 geliyor 5 megapixel kamera önde ve arkada hemde..
3g wifi bluetooth tv.. ve oyun uygulamalar muhteşem
+ değiştirile bilir teması fln olucak
sanırım birde iphoneler arasında bedava face to face yani görüntülü konusma özelliği oluyormuş..

şiddetle bekle diyorum

İşte sen Samsung Starla iPhone 4 ü kıyaslayabilcek kadar AHMAKSIN !..

1. Samsung Starların bütün modellerinin kameraları 3.2 mpx dir .
2. Samsung kimseyi kazıklamıyor .
3. Samsung gibi bir telefon devinin çıkarmış olduğu Tv li modeli beğememek ahmaklıktan başka birşey değildir .
4. Tv li model ile dü modelinin fiyatı aynı olan bir telefonu beğenmeyecek kadar ahmaksın .
5. Samsung Star Tv nin fiyatı 350 TL sen burda kalkmış adama iPhone 4 den bahsediyorsun iPhone 4. Türkiyeye geldiği zaman en az 2.000 Tl olacak arada dağlar kadar fark var peki soruyorum sana acaba bu adamın iPhone 4 ü alabilecek kadar maddi gücü varmıdır .
6. Alternatif dediğin aynı fiyatta yada aşağı yukarı benzer bir fiyatta olan telefondur .
7. Forumda bu gibi saçmalıklarına dha öncede rastladım bidaha olmasın . He ben bişey yapamam ama o ayrı tabiki ama en azından bir şikayet etmesini biliyorum değilmi ?

• Beğen
Tepkiler: beta.1119, xorhanx194 ve xahexible
ege970

ege970

Üye
emrefener bu forumda kimse seni sevmiyor diye gelip hıncını benden çıkartmak zorunda deilsin forumda bir arkadaşın var bana laf yetiştiremeyince onu çağırıp ikiniz çocukca eglenıyorsunuz ve kimse qimoo saintte dahil olmak üzere sizi tatir etmiyor? hiç düşünmedin dimi

ben burdaki lafı sanamı yazmıştıım? hayır gene sen alındın gene sen cevap yazdın ve gene ahmak gibi bir kelimeyi kullanıp beni aşşağılamaya çalıştın ama farkındaysan SENİ TAKMIYORUM bu yüzden birkez daha çocuklugunu belli ettiğin için sana minnettarım :) iyi günler dahada cvp vermem sana bir daha :) nasıl olsa kendi kendini mahvediyorsun çocuk derken kanıdımda var :) profiline bakarsan 1 yaşında yazıyor :) hadi neyse dua et bu kadar kanıt verken admine haber verip banlatmıyorum seni oysa admin arkadasım bıdaha olursa söyle demişti neyse...

ve evet belki ahmağım sırf senin dediğin için çünkü iphoneyle samsungu karşılaştırdım evet ya ben ne kadar aptalım 2 telefonu bir biriyle kıyasladım.. oysa iphoneyi gidip bir hükümet bilgisayarıyla karşılaştırmalıydım sana göre pardon burdaki ahmağın ben oldugumu unutmusum =DDDD

ve son bir uyarı elimde bu kadar kanıt varken daha fazla kaşınma admin arkadaşım diyorum ve dahada önemlisi sen kimsin bana emir veriyorsun forumda bir arkan bile yok bir admin bir mod bile yok arkanda.. gelmiş bana burda kuralları ben koyarı daha fazla saçmalama fln bunu biller fln seni tek çırpıda kağıttaki bir çizgi gibi silebileceğimi bil bu forumdan!! forumtrde modlugum silkroadmax extraloob gibi sitelerde adminliğim var benim ve emin ol forumlar arasındaki bu adminlik ilişkisi çok güçlüdür birbirimizin reklamını yapıyoruz çünkü adam ol kardeşim ADAM burda emirleri sen deil adminler verir onlardan sonra bir ricamla ben veririm.. HADİ KOLAY GELSİN BU FORUMDA KÖKÜN SAĞLAM DEĞİL NEDE OLSA 1 SENELİK ADAMSIN FORUMDA şimdiden geçmiş olsun :) bu son ikazımdı...

Paranoya

Paranoya

Üye
emrefener bu forumda kimse seni sevmiyor diye gelip hıncını benden çıkartmak zorunda deilsin forumda bir arkadaşın var bana laf yetiştiremeyince onu çağırıp ikiniz çocukca eglenıyorsunuz ve kimse qimoo saintte dahil olmak üzere sizi tatir etmiyor? hiç düşünmedin dimi

ben burdaki lafı sanamı yazmıştıım? hayır gene sen alındın gene sen cevap yazdın ve gene ahmak gibi bir kelimeyi kullanıp beni aşşağılamaya çalıştın ama farkındaysan SENİ TAKMIYORUM bu yüzden birkez daha çocuklugunu belli ettiğin için sana minnettarım :) iyi günler dahada cvp vermem sana bir daha :) nasıl olsa kendi kendini mahvediyorsun çocuk derken kanıdımda var :) profiline bakarsan 1 yaşında yazıyor :) hadi neyse dua et bu kadar kanıt verken admine haber verip banlatmıyorum seni oysa admin arkadasım bıdaha olursa söyle demişti neyse...

qimoo ben hiç ilgilendirmiyo 2 nizde aynı şeysiniz geçen gün ona bişi yazdık oda hemen yok işte sen benimle yarışmaya falan çalışıyosun gibisinden laflar etti oda çok kırıldım ona üstelik benim onla hiç bir derdim yokken .

Ayrıca SAİNTİN kimi taktir edip kimi etmediği belli ben kaç defa rastladım adam direk bana yönlendirmiş sorusu olanları :aha:

Hem neden konuyu buralara kadar getirdin onuda anlamadım daha tartışmayı bile bilmiyorsun :aha:

Yaş 1 evet ama bi düşün sence neden bir ? Cevabını ben vermiycem bu bir hayat felsefesi çünkü .

Ve ayrıca Sayın Admine vereceğin kanıtlar neymiş acaba çok merak ettim . Admine yolladıktan sonra bide bana yollarsan sevinirim . :oke:

Beni istediğin şekilde Admine şikayet edebilirsin tartışmaya giriyosun sonra zora gelince '' Admin benim arkadaşım banlatırım seni '' hemen zaten öyle oluyor . Bide kimsenin forumda beni sevmediğini nerden çıkardın acaba çok merak ettim ?

Bi daha söylüyorum Samsung Starla iPhone 4 kıyaslayan tek kişi sensin .

Bliyorsan Konuş İbret Alsınlar Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar !!

--------------- Ekleme ---------------

Ben maxicep yöneticilerine güveniyorum kimse durduk yere banlamaz birisini . Yok arkaymış neymiş palavra onlar he tanıyabilirsin arkadaşın olabilir ama dediğim gibi kimse durduk yere birisini banlamaz . Maxicep adaletine güvenim sonsuz . Ben 1 senelik üyeyim sen 1.5 senelik ama bir bak istersen geriye sen neler paylaşmışsın nasıl cevaplar yazmışsın bide ben neler paylaşmışım neler yazmışım . Ayrıca sanal alemdeki arkadan ne olcak yok arkam değilmiş peh ! AHMAK SENİ .

ege970

ege970

Üye
sana mı yönlendirmiş kimin arkadaş listesinde ve acaba kime yönlendiriyor :)
kıtsın işte BEN onu sana yazmamışken sen bana satastın sana yazmadıgım cevaba yanıt verdin şimdi bana neden buraya getirdim diyorsun işte.. anlamıyorsunki
forumda 1 senedir olmana 1 yaş yazdıgını biliyoruz zaten ama orası insanların normal yaş yeri öyle yazıyor :) ve buna felsefe diyebiliyorsun tebrikler
silkroad max extraloob maxicep gibi forumlar birbirine reklam verip destek olur forumlar admin şifrelerini bile paylaşırlar zaman geldiğinde adam olucaksın ayagını denk alıcaksın silerim seni diyorum gene dedim..
ilk olmak sorun değildir ilk ben kıyasladım ve mutluyum ve kıyasladım ikiside telefon işte sen busun..
öncekilerde gerizekalı ve şimdide ahmak ve onların dısında bana emir vermeni ve bunların hepsinin forumkurallarında yazmasının + benım admin arkadaslarım olması ve bu sitenin kardeş sitelerinde admin olmam sana yeterlidir
BU FORUM SENİN DEĞİL FORUMUN ADALETİ SENİ İLGİLENDİRMEZ ÇÜNKÜ UMRUNDA DEĞİLLER.. EVET BEN KIYASLADIM BEN KIYASLARIM BASKALARIDA KIYASLIYOR CUNKU BUNLAR TELEFOOOON!!! BANA EMİR VEREMEZSİN KİMSEYE GÜVENEMİYORSUN ÇÜNKÜ ARKADASIN YOK SANAL ALEMDE BİLE. 1 YAŞA FELSEFE DİYİP BANA AHMAK DİYORSUN SONRA KANIT GÖSTER DİYORSUN VE KENDİNİ BİŞİ SANMA SAINT1 SANA BİŞİ YAZDI DIE O KISI İYİ BİR İNSAN VE YARDIM İSTEMİŞ AYNI ŞEKİLDE İYİ BİR İNSAN OLAN qimoodanda yardım istedi ve bendende istedi

VE BU SANA SON YAZISIMDI BİRDAHA BULASMA BENIM YORUMLARIMA SENİN FORUMDAKİ HAYATIN İÇİN KISACA KONULARIMA VE MESAJLARIMA UGRAMA.. Bu sana son cevabımdı nasıl olsa sen susmassın biliyorum umrumdada deilsin bu yazısmaları herkes görüp senin ne m*a*l oldugunu anladı bu bana yeter bb

OğuzcanAbi

Üye
n900 ve htc hd sana tawsiyemdir

saynars

saynars

Üye
ben emre arkadaşımda katılıyom...bu telefon bedede var ama televizyonlu olsaydı daha iyi olurdu...ben aldığımda telefon 499 liraydı yani 500 lira ama şimdi televizyonlusu 350 lira...beh artık teknonoji ne kadar ilerliyo...zaten plazmalarda birden böle ucuzlamıştı...ama emre arkadaşımız haklı ı phone 4 çok pahalı olucak zaten fotaraf makinesi gibi duruyo benim zaten ı phone gibi lüks bi telefonda tek beğenmediğim kamerasının 2 megapixel olmasıydı onuda düzelttiler iyi oldu :D ama gene beğendiğim bi kısmı var zaten telefon bu kadar pahalı ona rağmen dahada pahalı oldu...her telefonun fiyatı 4-5 ay sonra iniyo ı phone inmiyo kardeşim...

--------------- Ekleme ---------------

ege arkadaşım adamı restmen kınamışsın...lütfen böyle şeyler yapmayalım...adam sadece snaa telefonun pahalı olduğunu söylemiş o kadar...bu niye büyütüyon ki?

Paranoya

Paranoya

Üye
sana mı yönlendirmiş kimin arkadaş listesinde ve acaba kime yönlendiriyor :)
kıtsın işte BEN onu sana yazmamışken sen bana satastın sana yazmadıgım cevaba yanıt verdin şimdi bana neden buraya getirdim diyorsun işte.. anlamıyorsunki
forumda 1 senedir olmana 1 yaş yazdıgını biliyoruz zaten ama orası insanların normal yaş yeri öyle yazıyor :) ve buna felsefe diyebiliyorsun tebrikler
silkroad max extraloob maxicep gibi forumlar birbirine reklam verip destek olur forumlar admin kodlarini bile paylaşırlar zaman geldiğinde adam olucaksın ayagını denk alıcaksın silerim seni diyorum gene dedim..
ilk olmak sorun değildir ilk ben kıyasladım ve mutluyum ve kıyasladım ikiside telefon işte sen busun..
öncekilerde gerizekalı ve şimdide ahmak ve onların dısında bana emir vermeni ve bunların hepsinin forumkurallarında yazmasının + benım admin arkadaslarım olması ve bu sitenin kardeş sitelerinde admin olmam sana yeterlidir
BU FORUM SENİN DEĞİL FORUMUN ADALETİ SENİ İLGİLENDİRMEZ ÇÜNKÜ UMRUNDA DEĞİLLER.. EVET BEN KIYASLADIM BEN KIYASLARIM BASKALARIDA KIYASLIYOR CUNKU BUNLAR TELEFOOOON!!! BANA EMİR VEREMEZSİN KİMSEYE GÜVENEMİYORSUN ÇÜNKÜ ARKADASIN YOK SANAL ALEMDE BİLE. 1 YAŞA FELSEFE DİYİP BANA AHMAK DİYORSUN SONRA KANIT GÖSTER DİYORSUN VE KENDİNİ BİŞİ SANMA SAINT1 SANA BİŞİ YAZDI DIE O KISI İYİ BİR İNSAN VE YARDIM İSTEMİŞ AYNI ŞEKİLDE İYİ BİR İNSAN OLAN qimoodanda yardım istedi ve bendende istedi

VE BU SANA SON YAZISIMDI BİRDAHA BULASMA BENIM YORUMLARIMA SENİN FORUMDAKİ HAYATIN İÇİN KISACA KONULARIMA VE MESAJLARIMA UGRAMA.. Bu sana son cevabımdı nasıl olsa sen susmassın biliyorum umrumdada deilsin bu yazısmaları herkes görüp senin ne m*a*l oldugunu anladı bu bana yeter bb

banane silkroad max extraloob gibi sitelerden ben o dediğin sitelere hiç girmedim ve hiç bir zaman girmiycemde banlat diyorum ben sana beni . Ama sen hala son hala son ikazım son ikazım diye beni uyarmaya çalışıyorsun . Yok çevreymiş yok şeymiş beni hiç ilgilendirmez yarın birgün Adminmi olursun ne olursun oda ilgilendirmez gerçi yalan söylüyosun ya hadi neyse . Ne yaparsan yap beni burdan soğutamayacaksın .

WBP

WBP

Üye
@emrefener10 arkadaşıma katılıyorum.

Samgung s5233t güzel bi telefon kullanıyorum. Yalnız güneşteekran hiç gözükmüyo o kötü.

iphone 4 ile samsung s5233t 'yi karşılaştırmak mantıksız olur arkadaşım. Sonuçta herkesin bi maddi gücü var. Ama seninkisi'de bi öneri. saygı duymak lazım.

monsmons

monsmons

Üye
Arkadaşlar yaşınız küçük ve boş boş tartışıyorsunuz ki ilerde şu yazdıklarınız karşınıza çıksa ne kadar hayattan kopuk ve sığ sözler olduğunu anlarsınız. Kim ne istiyorsa desin arkadaşlar hemen karşılık vermenin ortamı germenin anlamı yok eleştiri içinde ufakta olsa espiri taşırsa hoş olur. Ayrıca eleştiriye uğrayınca küplere binmenin tehdit eder gibi konuşmanın da anlamı yok, siteden atılsa ne olur ne kaybeder yani bu bir güç gösterisinin maddesi bile olamaz ki Sadece bir telefon forumundasınız bunu unutmamanız dileğiyle.

enex_enes

enex_enes

Üye
Valla çok uzun yazdıklarınız okumadım ama arkadaş samsung star tv den bahsederken sen bi anda iphone 4den bahsetmen biraz abes kaçmış :D

gunay45

gunay45

Üye
dostum ben bayadır araştırıyorum sana LG GM735İ tavsiye ederim program ile wifili alanda yada 3g ile tv izlenebiliyomuş ve fiyatıda çok abartılı değil bence bi araştır 5mp kamerada var ön kamerasıda var ve windows mobile 6 yüklü wifi 3g ne tema ne arasan var şahsen ben almayı düşünüyorum ( bu arada ben telefonu kullanmadım videolarını izledim ve kullanıcı yorumlarını okudum)