Nolur Bakın Bir Problemim Var .. :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre53200

Üye
    Konu Sahibi
Nolur Bakın Bir Problemim Var .. :S
Ben 2 ay kadar önce ShoppingTV den Iphone W-T3 aldım.Ama cidden dokunmatiğinden hiç ama hiç memnun değilim.Taksitle değilde peşin aldık fakat bunu nasıl değiştirebilirim.Nolur yardımcı olun söylenenlere göre W-T6 nın dokunmatiği çok daha iyiymiş.Yardımcı olanlara çok ama çok tşk ler

Yada olmazsa bu tarz telefonların dokunmatiği değiştirilebiliyor mu ..?

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye
Bence w-t3 gayet guzel... Kalibrasyon ayarını yaparsan duzelir. Boylece ne vermeye nede yenisini almaya gerek kalir :hmmm

gaffurchar

gaffurchar

Üye
wt-3 iyidir kardeşim

furkantel

Üye
kardeş bende shopping tvden aldım telefonumu telefonum trident wt3 başta dokunmatiği hiç tutmuyordu babam biraz uğraştır akşama doğru gittikçe dokunmatiği düzeliyorduuusonra sabah kalktığımda yine donmuştu dokunmatiği ekrana dokunuyorum birşey gelmiyordu ben dersanedeyken annem arıyordu cevapla tuşuna dokunuyorummm hiç bir şey olmuyorr ara sıra gelip gidiyorduu...böle 1 hafta kadar idare ettikkk sonra telefon norml dokunmatiğine kavuştu şimdi memnunumm allaha çok şükür sen böle sıkıntılar yaşayabilirsinnn sonra telefondan çok memnun kalacaksın emin ol

yolcu20

Üye
Bence w-t3 gayet guzel... Kalibrasyon ayarını yaparsan duzelir. Boylece ne vermeye nede yenisini almaya gerek kalir :hmmm

kardesm dalgamı gecıyorsn nereye güzel dokunmatıklıgı Kullanmamıs olsam harbı guzel dıcem :D W-T3 Kullandım W-T2 Kullandım Ve en son olark W-T6 kullanıyorm ıclerınde en ıyısı W-T6 Hemde aşırı şekılde iyi bnce.... Digerlerıne göre..

--------------- Ekleme ---------------

ya beyler nasıl güzel diyorsnuz anlamıyorm... :)

gaffurchar

gaffurchar

Üye
kardesm dalgamı gecıyorsn nereye güzel dokunmatıklıgı Kullanmamıs olsam harbı guzel dıcem :D W-T3 Kullandım W-T2 Kullandım Ve en son olark W-T6 kullanıyorm ıclerınde en ıyısı W-T6 Hemde aşırı şekılde iyi bnce.... Digerlerıne göre..

zevkler renkler tartışılmaz sen beğenmiyorsun diye herkesin beğenmemesi durumu söz konusu olmaz:bann:

simaros

simaros

Üye
ya bu çin mallarına nasıl çok iyi diorsunuz anlamıyorum ha :D

gaffurchar

gaffurchar

Üye
ya bu çin mallarına nasıl çok iyi diorsunuz anlamıyorum ha :D

biz iyi demiyoruz beğeniyoruz arkadaşım bu farkı anlasanız artık çin malı alıp nokia kalitesi aramadığımızdan biz mutluyuz çin malı iphone alıp iphone kalitesi bekleyenler az değil hani

Cindyrella00

Cindyrella00

Üye

Biz begeniyoruz... Hic bir sorunumuz yok. O senin gorusun. Buda bizim sorunumuz... Ok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt