ben sanmıyorum pek ıc acıcı deıl amabence yurtici biyere girersin

kusura bakma dalmısım tercıh listesı cıkarıyorum puanıma göreTuba hala bakamadın mı MF3 sonucuna![]()
![]()

tesekkürlersana yardımcı olamıcam ama umarım istediğin yere yerleşirsin...![]()

yok okumam gerek askeri hastanelerde calısmak ıstıyorum tsk'ya baglı hepsıde lisans alıyoBence okuma, daha uzun yaşarsın ...

Allah'ım ya yürü git çelme aklımıAman boşver, önemli olan öbür taraftaki sınav![]()

sistemı cok anlamamıstım ondan baksın dedım konunun basında da yazdım zaten basarı sıralamamı falanherkez baksın demişşinde nereye Bakıcaz ben bir şey göremiyorum

ben istanbul cevresını düşünüyodum cunku okurken calısmak ıstıyorumBen espiri olsun diye söylemiştim peki sen hangisine gitmek isterdin bu seçeneklerden
artvın rizeyede yakın bır saat falan zonguldakta karadenız sınırında yazmaya karar verırsem yazcamistanbul öğrenciler için pahalı bi şehir biraz daha mütevazi yerleri düşün mesala zonguldak yada artvin

bakalım haftaya pazrt tercıhler baslayacak düşüneyım bırazeğer ailende olucaksa İstanbulda o zaman sorun olmaz
adnan menderes neresı var yazdımmı öyle bı yer ona bakılırsa ıstanbul bilim unv tercıhımazerbaycana git aybalam
naptınya ağrı van falan gel adnan menderese iyidir bence tutar burası ya![]()
yada gelme ya hemşire olcan demi sen bi de sana denk gelrim allah korusun![]()
![]()

adnan menderes neresı var yazdımmı öyle bı yer ona bakılırsa ıstanbul bilim unv tercıhım![]()

ya puanıma göre baktım işte hepsını tek tek baksam oooadnan menderes aydında ya bilmiyonmu nası öğrencisin ya git ebelik yap senden geçmiş bu işler![]()
![]()
![]()