Emre Belözoğlu kramponlarını fırlatıp antrenmanı terketti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Emre Belözoğlu kramponlarını fırlatıp antrenmanı terketti.

Sarı lacivertli ekibin Belçika kampındaki 2. gününde yapılan akşam antrenmanında taraftarlarla Emre Belözoğlu arasında gerginlik yaşandı ve milli futbolcu sinirlenerek antrenmanı terketti. edinilen bilgilere göre düz koşu sırasında taraftarların yanından geçerken bir taraftarın Emre'ye sözlü tacizde bulunduğu belirtildi.

Emre'nin bunu dikkate almayarak koşusuna devam ettiği, ancak kimliği belirlenemeyen taraftarın bir kez daha Emre'ye yönelik, "Sen Galatasaraylısın. Zaten babanı da sevmezdim" şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi. Daha sonra kısa pas çalışmasına geçildiğinde bu taraftarın uzaktan bir kez daha Emre'ye yüksek sesle seslenmesi sonucu sinirlerine hakim olamayan tecrübeli futbolcu saha kenarına gelerek bir anda kramponlarını çıkardı.

Öfkeli bir şekilde antrenman sahasının çıkış noktasına ilerleyen Emre, teknik direktör Aykut Kocaman'ın kendisine seslenmesine rağmen yoluna devam etti. Son noktada antrenör İsmail Kartal'ın da, "Ne oldu Emre, nereye gidiyorsun?" şeklindeki ifadesine rağmen Emre Belözoğlu kramponlarını yere fırlatarak kendisine bir araç istedi ve bir otomobille otele gitti.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
emre sen bakma o kendini bilmeze

arslansem

arslansem

Üye
Sen Galatasaraylısın. Zaten babanı da sevmezdim :kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
terbiyesizlik yapılmış.ne demek sen gs lisin? o profesyonel bir futbolcu istediği takımda oynar.

Aksi

Aksi

Üye
puhahahhaa :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:D:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
gs lilere helal olsun gelip fener antremanını seyredip emreye gider Yapıyorlar hazmetme güçlügü var galiba 2 yıl oldu emre artık fenerbahçede oynuyor Kıskanmayın ne olur çalışın kazanın sizinde emre belözoğlu gibi bir futbolcunuz olur :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bunları duymaması lazım ama gelirken bunları olacağını biliyordu

Aksi

Aksi

Üye
daha neler duyması gerekıyoda ıste...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
duymasında duyarsada katlanıcak artık

arslansem

arslansem

Üye
Hissediyor o kulakları çınlıyodur zeki çocuktur Emre çok severiz biz :ehe

fatih5825

fatih5825

Üye
Terbiyesizlık oldu evet ama Perşembenın gelişi Çarşambadan belli olur der atalarımız. Renkdaşlar benım bu yıldan hiç ama hiç umudum yok son 3 yılda 3'üncü teknık adam değişiklği bu hareket Aykut KOCAMAN'a karsı cok ayıp oldu ve ilerleyen zamanlardada daha farklı seyler görursenız hiç şaşırmayın becerıksız Aziz YILDIRIM oldugu sürece bu takım en fazla lig de 2. olur. Ve Aykut KOCAMAN gibi bir adamı bu Camia kaybetti artık ligin 2.yarısında baska bi teknık adamla çalışmaya ılk 15. haftadan sonra nıyetlenır bu yönetim demedı demeyın inşallah yanılırım ama 12 yıllık aziz başkanın dönemi bakıldıgında malesef ki acı gerçekkkk :S

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Terbiyesizlık oldu evet ama Perşembenın gelişi Çarşambadan belli olur der atalarımız. Renkdaşlar benım bu yıldan hiç ama hiç umudum yok son 3 yılda 3'üncü teknık adam değişiklği bu hareket Aykut KOCAMAN'a karsı cok ayıp oldu ve ilerleyen zamanlardada daha farklı seyler görursenız hiç şaşırmayın becerıksız Aziz YILDIRIM oldugu sürece bu takım en fazla lig de 2. olur. Ve Aykut KOCAMAN gibi bir adamı bu Camia kaybetti artık ligin 2.yarısında baska bi teknık adamla çalışmaya ılk 15. haftadan sonra nıyetlenır bu yönetim demedı demeyın inşallah yanılırım ama 12 yıllık aziz başkanın dönemi bakıldıgında malesef ki acı gerçekkkk :S

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...