F.Bahçe'de Emre Belözoğlu depremi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe'de Emre Belözoğlu depremi


[h=2]'Türkiye'de çok yıprandım' diyen F.Bahçeli yıldız, Avrupa’ya yelken açmaya hazırlanıyor..[/h]
Kariyerine yurt dışında devam etmeyi düşünen milli yıldız için resmi görüşmeler henüz başlamadı. Yönetim sezon sonu kontratı bitecek olan Belözoğlu'na yılda 3.5 milyon Euro ödemek istemezken taraflar Kartallar lakabı ile tanınan Benfica ile ocak ayında masaya oturacak.
Futbol hayatına Türkiye'de devam eden en kariyerli futbolcular arasında olan Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe macerası sezon sonu bitecek gibi görünüyor.


Son zamanlarda gerek sarı-lacivertli kulüp, gerekse kaptanlığını yaptığı A Milli Takım'da yaşadığı sorunlar nedeniyle gündemden düşmeyen ve yakın çevresine "Son dönemde her şey üst üste geldi. Artık çok yıprandım. Futbol hayatımın son zamanlarını Avrupa'da geçirmek istiyorum" diyen tecrübeli futbolcu adını Benfica'nın transfer listesinin en başına yazdırdı. Taraflar arasında henüz görüşmeler başlamasa da ocak ayından sonra transferin resmiyet kazanması bekleniyor.
Vatan'ın haberine göre, Sezon sonu sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun yıllık 3.5 milyon Euro'luk maliyetini çok bulan yönetim de aynı şartlarda kontratı uzatmaya yanaşmıyor. Bu sebepten Emre'ye henüz 'Gel kontratını uzatalım' diye bir teklif yapılmaması, bu transferin önünü açıyor.. Türkiye'den soğuyan ve kariyerine yurt dışında devam etmeyi düşünen Emre Belözoğlu da Avrupa'dan gelecek olan tekliflere kapısını açarken, menajerleri aracılığıyla Portekiz temsilcisiyle görüşmelere başlayacak.
BONSERVİSSİZ GİDECEK
Hatırlanacağı gibi 2008'de Newcastle United takımından transfer edilen Emre için İngilizler'e 5 milyon Euro ödenmişti. Bu sezon sonu sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi bitecek olan başarılı orta saha eğer Benfica ile her konuda anlaşırsa, F.Bahçe bu transferden bonservis talep edemeyecek.
Emre'nin vukuatları
Emre Belözoğlu'nun 3.5 sezondur giydiği sarı-lacivertli formayla birçok vukuatı bulunuyor. 31 yaşındaki orta sahanın akılda kalan başlıca olayları şu şekilde:

19 Aralık 2008: Konya'da bir gazeteciye "Seni sabaha kadar döverim" dedi, milli takım kaptanlığından oldu.
8 Mart 2009: Kayseri deplasmanında Cangele'ye boğaz kesme işareti yaptı. 1 maç oynamama cezası aldı.
12 Nisan 2009: G.Saray deplasmanında 0-0 biten maçta Sabri'yi ölümle tehdit etti.
11 Kasım 2011: TT Arena'daki Hırvatistan maçında seyircilere ağır küfür etti.
20 Kasım 2011: Eskişehir maçında takım arkadaşı Gökhan Gönül'ü ilk önce fırçaladı sonra da üzerine yürüdü.
 


Masha

Masha

Üye
Adam ne yaparsa yapsın yine gönlümüz de..
O gerçek bi Fenerbahçe'li.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yalan haberin daniskası ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
164
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
405
Baydırman
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
310
jojo_va


Üst Alt