Emre-Cristian Kavgası Her Şeyin Başlangıcı Aslında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Emre-Cristian Kavgası Her Şeyin Başlangıcı Aslında



Tarih 12 Aralık 2011... Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanında güç bela 2-0 kazanırken, Emre Belözoğlu ile Cristian Baroni'nin önce sahada, ardından soyunma odasında kapışması keyifleri kaçırıyor.

Emre Belözoğlu ile Cristian Baroni arasında, saha içinde başlayan bu gerginlik soyunma odasına da taşındı ve iki futbolcu yumruk yumruğa birbirine girdi. Bu disiplinsiz davranışlara teknik direktör Aykut kocaman'ın tepkisi sert oldu. Emre, bu sırada Aykut Kocaman’a da saldırdı. İnanılması güç olaylar şöyle gelişti...

Maçın ikinci yarısında Serdar Kesimal, bir pozisyonda yerde kaldı ve Fenerbahçeli futbolcular topu taca gönderdi. Serdar’ın tedavisi sırasında Özer yerini Cristian’a bıraktı. Oyun taç atışı ile başlarken Cristian topu Bursasporlu oyunculara gönderdi. Bu hareketi nedeniyle takım arkadaşına büyük tepki gösteren Emre, Cristian’a bağırmaya başladı. Saha içindeki bu gerginlik diğer futbolcuların araya girmesi ile yatıştırıldı. Ancak bu gerginlik burada bitmedi.

CRİSTİAN EMRE'Yİ BEKLEDİ
Ancak Aykut Kocaman kenardan taktik değişikliğine gidince bu kez de orta sahanın ortasında oynayan iki futbolcu arasında “Sen mi önde oynayacaksın, ben mi?” tartışması çıktı. Maç bitince sahada kalan oyuncular galibiyeti kutlarken, arkadaşına çok sinirlenen Cristian koşar adım soyunma odasına gitti ve Emre’yi beklemeye başladı. İddiaya göre, sarı lacivertli futbolcunun gelmesi ile birlikte de “Bana kimse böyle bağıramaz” diyerek üzerine yürüdü. Bu sırada iki futbolcu birbirlerine yumruklar savurdu.

HOCASININ DA ÜSTÜNE YÜRÜDÜ
Soyunma odasında yaşanan bu kavgaya sert tepki veren Aykut Kocaman ise artık sabrının taştığını belirterek, “Koskoca Fenerbahçe nelerle mücadele ediyor, siz nelerle uğraşıyorsunuz. Çocuk gibisiniz. Bundan sonra hata yapanı korumak yerine açıkça söyleyeceğim” diyerek bağırdı ve iki oyuncunun kavgası duyulmasın diye “Yeter artık” diyerek iki futbolcuyu sırtlarından iterek ayırmak istedi. Bu durum çileden çıkmış olan Emre'yi daha da sinirlendirdi. 'Sen kimsin Aykut Hoca' diyen Emre bu kez teknik direktörünün üstüne yürüdü.

Hışımla hocasının üzerine gelen Emre, Kocaman’a da yumruk atmak istedi. Sarı lacivertli teknik adam, bardağı taşıran bu son olay büyümeden kapandı, kapatıldı. Çünkü Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım cezaevindeydi ve kulüp zor bir dönemden geçiyordu.

EMRE GİDİNCE ALEX TEK KALDI

Ancak Aykut Kocaman bu olayı unutmadı ve sezon sonunda yönetime Emre'yi istemediğini söyleyerek göndertti ve bir nevi intikamını almış oldu. Emre'nin gönderilmesinden sonra takım, 'lider' denilebilecek bir ismi de kaybetmiş oldu.

Alex'in hocasıyla sürtüşmesi de bu liderlik hiyerarşisinden sonra başlıyor. Önce twitter mesajları, ardından taraftarın ve Aziz Yıldırım'ın baskısıyla Spartak Moskova maçındaki göstermelik barışma mizansenleri de takım içindeki huzursuzluuğu yatıştırmaya yetmiyor aksine daha da körüklüyor.

Aykut Kocaman-Alex arasındaki hiyerarşi kavgası sonucunda;

1- Kocaman - Alex gerginliği takımdaki her oyuncunun disiplininin, oyun düzeninin bozulmasına neden oldu. Çünkü Fenerbahçeli futbolcular Alex'i seviyor ve takım içindeki bütünlüğün sağlanmasında kilit oyuncu olarak görüyorlardı.

2- Alex'in her kötü oynadığında fısıldanan '' takımı sabote ediyor '' lafları camiadaki huzursuzluğa tuz biber ekti, 2-0 kaybedilen Kasımpaşa maçının sonunda trübinlere çıkması bardağı taşıran son damla oldu.

3- Aykut Kocaman'ın Alex'i her yedek çıkarttığında, Alex'in aldığı tavır ve takım içindeki Brezilyalıları kışkırtması takımın dengelerinde olumsuzluğa neden oldu. Hatta takım içindeki Brezilyalılar çetesi söylentileri ayyuka çıktı.

4- Alex'in oynamadığı maçlarda Fenerbahçe'de gözle görülür taktiksel bir değişikliğin olmayışı; Aykut Kocaman'ın 'Alex'in oyun stili sistemimize uymuyor' teorisini çürüttü, kötü sonuçlar ardı ardına geldi.

Bundan sonra yaşanacakları ise zaman gösterecek. Fenerbahçe başarılı olursa tüm fatura Alex'e kesilecek, yok kötü gidişat devam ederse; bu kez Aykut Kocaman'ın sığınacağı bir bahane kalmayacak ve tüm fatura ona kesilecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt