Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Love Prince

Love Prince

Üye
sağolasın abi film indiriyorum :D senden film tavsiyesi alabilirmiyim?

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hüseyin ben bayağıdır film izleyemiyorum kardeşim biraz ara verdim filmlere :(

--------------- Ekleme ---------------

Katilin.Peşinde.-.Tenderness.2009.

izlemedim ama bu iyi gider :)

Love Prince

Love Prince

Üye
sağolasın ağabey listeye ekledim romantik-komedi tarzında hangi filmleri tavsiye edebilirsin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
all about the steve

bunuda izlemedim listemde var

Love Prince

Love Prince

Üye
bu filmi izlemiştim bayağı güzeldi :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende bakıyım dedim takıldım bu filme devam ediyorum o zaman valla elimde başka yok hüseyin bu tarz film

Love Prince

Love Prince

Üye
yinede sağolasın abi :) en son Tabutta Rövaşata diye bi film izledim bayağı güzeldi

Tabutta Rövaşata, Rumelihisarı civarında yaşayan evsiz Mahsun'un gerçek ve ibret verici hikayesini anlatıyor. Mahsun, soğuk gecelerde ısınmak için araba çalıp sabaha kadar gezdikten sonra çaldığı arabaları yıkayıp temizleyerek eski yerlerine bırakmaktadır. Bu tür riskli bir ısınma metodunun faturasını sürekli oarak karakoa alınıp dayak yiyerek ödemektedir. Eroinman bir kıza duyduğu platonik aşk onun giderek karanlık bir hal alan yaşamını çok kötü yönde etkileyecektir.

Montpellier, Torino ve San Fransisco başta olmak üzere bir çok festivalde ödül alan film, çok küçük bir bütçeyle ve kısa zamanda kotarılmış olmasına rağmen büyük bir beğeni toplamayı başarmıştı. Tuncel Kurtiz ve Ahmet Uğurlu'nun üstün performanslarıyla göz doldurduğu film, yurtdışındaki festivallerde en çok ödül olan Türk filmi oma özelliğini taşıyor.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
vay be hikayesi güzelmiş izlenir kardeşim

Love Prince

Love Prince

Üye
abi izlemediysen bu filmi şiddetle tavsiye ederim; My Sassy Girl

Kolej öğrencisi Kyun-woo(Tae-hyun Cha)bir akşam eve dönüşünde metroda çok güzel ama bir o kadar da sarhoş bir kıza(Ji-hyun Jun) rastlar. Kız metro hattının kenarında ayakta zor durmaktadır ve Kyun-woo onu trenin önüne düşmekten kurtarır. Bindikleri trende kız baygın düşmeden önce en son Kyun-woo'a laf attığı için yolcular onun kız arkadaşı olduğunu düşünürler. Yolcuların suçlayıcı bakışları üzerine Kyun-woo kızın sorumluluğunu almak ve onu bir motele kadar taşımak zorunda kalır.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tamamdır hüseyin bunu bitiriyim harbi çok güzel filmmiş bu komedi bu zamana kadar izlememiştim :/

Love Prince

Love Prince

Üye
güzel film :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
inş uykuya dalmam gözler gidiyor :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende kactım iyi geceler