hoşbulduk..:) nasılsın?
fnldstntn Üye Love Prince' Alıntı: hoşbulduk.. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim fakat biraz yorgunum...
Love Prince' Alıntı: hoşbulduk.. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok iyiyim fakat biraz yorgunum...
Love Prince Üye sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin halil: iyi gibiyim seni sormalı?
sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin halil: iyi gibiyim seni sormalı?
Aksi Üye herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... cici geceler halıl hg (: sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... sende gibi gibisin hmmm (= ugrasıoruz yorucu gecıyo ama yarın yorgunlugmu atıcam şebonun konserınde ınsallah
herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... cici geceler halıl hg (: sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? Genişletmek için tıkla ... sende gibi gibisin hmmm (= ugrasıoruz yorucu gecıyo ama yarın yorgunlugmu atıcam şebonun konserınde ınsallah
Perfect! Üye Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin halil: iyi gibiyim seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoruz ... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2511836' Alıntı: cici geceler halıl hg (: sende gibi gibisin hmmm (= ugrasıoruz yorucu gecıyo ama yarın yorgunlugmu atıcam şebonun konserınde ınsallah Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cumartesi günü ben konserdeydim şebonun süperdi ya şimdiden iyi eğleceler
Love Prince' Alıntı: sağolasın bende iyi gibiyim sanırsam nasıl gidiyor? --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin halil: iyi gibiyim seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... iyilik yuvarlanıp gidiyoruz ... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2511836' Alıntı: cici geceler halıl hg (: sende gibi gibisin hmmm (= ugrasıoruz yorucu gecıyo ama yarın yorgunlugmu atıcam şebonun konserınde ınsallah Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum cumartesi günü ben konserdeydim şebonun süperdi ya şimdiden iyi eğleceler
Perfect! Üye ΛKƧİ;2511853' Alıntı: şebonun hangı konsrıı kotu olmustur kı emınım buda harıka gecıcekk (= Genişletmek için tıkla ... inşallah ...
ΛKƧİ;2511853' Alıntı: şebonun hangı konsrıı kotu olmustur kı emınım buda harıka gecıcekk (= Genişletmek için tıkla ... inşallah ...
Perfect! Üye ΛKƧİ;2511873' Alıntı: (= sibel kacar.. Herkese cici gecelerrrr Genişletmek için tıkla ...