Nokia 6303 - 6303i Classic Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

920error920

Üye
arkadaşlar ben daha öncede bir sorunumdan bahsetmiştim ahize sorunu biri aradıgı zaman normal haldeyken ses gelmio fakat hoparlöre alınca gelio bu kendiliğinden düzeldi ben öle sanmışım fakat kafayı yicem bazen gelio bazen gelmio nedenini bir türlü çözemedim acaba bi temassızlık mı var desem neden hoparlörü açınca cıkmaya baslıo kafam iyice karıstı yardımmmm ??

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben daha öncede bir sorunumdan bahsetmiştim ahize sorunu biri aradıgı zaman normal haldeyken ses gelmio fakat hoparlöre alınca gelio bu kendiliğinden düzeldi ben öle sanmışım fakat kafayı yicem bazen gelio bazen gelmio nedenini bir türlü çözemedim acaba bi temassızlık mı var desem neden hoparlörü açınca cıkmaya baslıo kafam iyice karıstı yardımmmm ??
dostum bu donanımsal bir sorun gibi görünüyor.teknik servisine götür cihazı muhtemelen buzer ı arızalıdır garantili ise ücretsiz değiştirirler.

b-13

b-13

Üye
Evet. Orjinal msnde../ kfayı yıcem./

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
format attınmı peki bende böyle bir sorun olmadı.

musasa55

Üye
slamın aleyküm arkadaşlar bende bir hafta öcnesinde 6303i aldım elefondna gayet memnunum yanlız telefonu hafif sallayınca sanki bi parça yerınden çıkmış gibi ses çıakrıyorr. acaba içindeki entegrelerinden biri çıkmışmı yada normal bi durum muu?? lütfen cvpp

anemik

anemik

Üye
W.a.s. cok takmayın sesleri.içinde sabit olup titreyen şeyler war normaldir ses olması.ama sesin durumuna baglı.Yani boşta oynayan bi parçada olabilirde telfncuya götür o bi baksın.ama sdce sesi dinlet göster tamire werme servise gönderirsin eğer önemliyse.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
slamın aleyküm arkadaşlar bende bir hafta öcnesinde 6303i aldım elefondna gayet memnunum yanlız telefonu hafif sallayınca sanki bi parça yerınden çıkmış gibi ses çıakrıyorr. acaba içindeki entegrelerinden biri çıkmışmı yada normal bi durum muu?? lütfen cvpp
normal bir durum değil dostum servise götürmen gerekiyor.ciddi bir sorun çıkartabilir ileride şimdiden önlemi almanı tavsiye ederim.çünkü içinden bir parça çıkmış olabilir ve bu parça diğer bölgelere zarar verebilir.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlarım cepten ücretsiz facebook a girmeyi sayfanın başında en alt kısımda anlattım.:oke:

b-13

b-13

Üye
Format mı atmalıyım. Peki format atalm. Nasl atcm format.d kısa olarak bi ôzetlermısiniz.d

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
Format mı atmalıyım. Peki format atalm. Nasl atcm format.d kısa olarak bi ôzetlermısiniz.d
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyosun bu kadar.yalnız verileri yedeklemeyi unutma...

b-13

b-13

Üye
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyosun bu kadar.yalnız verileri yedeklemeyi unutma...

yaptım ama olmadı.. :S ayrıca msn felan hiç bişi kalmadı .d koleksiyona qiremiorm. oyunLarda qitti .s koleksiyona qirince telefon direk kapanıo .s oFF.. babamın dilinden kurtulamam ondan dier seneye qüncellemeyi beklicem artık ./ xD

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama olmadı.. :S ayrıca msn felan hiç bişi kalmadı .d koleksiyona qiremiorm. oyunLarda qitti .s koleksiyona qirince telefon direk kapanıo .s oFF.. babamın dilinden kurtulamam ondan dier seneye qüncellemeyi beklicem artık ./ xD
arkadaşım phoenix ile 10.12 yi yükle hiçbirşey kalmaz eski halini alır merak etme.seneyi niye bekliyorsınki aynı yazılımı tekrar yüklemek mümkün...

b-13

b-13

Üye
arkadaşım phoenix ile 10.12 yi yükle hiçbirşey kalmaz eski halini alır merak etme.seneyi niye bekliyorsınki aynı yazılımı tekrar yüklemek mümkün...

hımm.. ya ne bilim bi arkadas aynı yazılımı yüklemişte telefon açılmamış qibi bi durum hatrlıyorumda.. aynı yazılımı yüklersem bi sorun kalmaz inş.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
hımm.. ya ne bilim bi arkadas aynı yazılımı yüklemişte telefon açılmamış qibi bi durum hatrlıyorumda.. aynı yazılımı yüklersem bi sorun kalmaz inş.
hiçbirşey olmaz merak etme:oke:

b-13

b-13

Üye
hiçbirşey olmaz merak etme:oke:

tamam şimdi yapıyorum :D xD bu sitede olmasa zaman qeçmiyor arkadaş .. xD

abi şansa bakarmısın yaa... 3 - 4 qün sonra taşınıcaz diye annem usb yi eşyaların arasında kolilemiş xD usb yok :D offf herşeyde üst üste qelio .d neyse bekliez artık .s ./

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
    Konu Sahibi
bekle artık yapacak bişe yok :D

mami23

mami23

Üye
6303 normal olanı var elimde ancak 6303i gibi kocaman ikonlu olan menüden vs istiyorum ne yapmam gerek? teşekkrüler

anemik

anemik

Üye
evanescence tema yayımlıyordu.ondan iste.bi kşi dha wardı.ama o 6303i almş 6303 teması istyiyordu ama halledemebiler sanırım onuda. :/

servise telefon gönderdm.Bugün 19 temmuz.bn haziran 22 de vermiştim telefonu.KvK nın sitesinden cihaz takibi yapıyorum farklı cıkıyor.Fotonun alt bölümündeki teslim tarihi ayın 28 i yazıyor ama hala telefon gelmedi.Bi bakarmısınız en alttaki tarihler bna teslim edilen tarihmi yoksa servise gönderim tarihimi.

Uploaded with

dragonejder

Üye
ya arkadaslar nokia 6303i classic icin msn olayi nasil olacak ya? turkcell'in msni olmuyo. "uyumludegil" diyor. baska bi sekilde yapamaz miyiz? ama cok kredi yemeyen bi sekilde. lutfen yardimci olun.

mavi44

mavi44

Üye
merhaba arkadaşlar... 6303 te flv ve avi dosyalarını açmanın bir yolu varmı acaba... teşekkür ederim.
bu arada telefonumuz çok güzel. batarya hariç her şey çok güzel...

Üst Alt